neverend Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Dodo jest bardzo cięzko chory... :placz::placz::placz:.............serduszko.... Quote
sisia0 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 kto jutro bedzie... ? ja , aga , matik i..............liczymy na was ! Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 sisia0 napisał(a):kto jutro bedzie... ? ja , aga , matik i..............liczymy na was ! no ja bede... trzeba jakiś cating zorganizować na wolontariuszy, potrzeba nowych rąk:mad: Quote
Aga_Mazury Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):no ja bede... trzeba jakiś cating zorganizować na wolontariuszy, potrzeba nowych rąk:mad: własnie...pomyślcie ...jak tu zorganizować posiłki...do pomocy Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):własnie...pomyślcie ...jak tu zorganizować posiłki...do pomocy może jakieś plakaty zrobić co??? i wywiesić w gim i szkole średniej no i w podstawówce też..... zawsze to nawet jedna osoba ze szkoły się zdecyduje Marta zrobisz plakat jakiś ładny??, plastyku nasz:loveu::loveu: Quote
sisia0 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 matik ...w naszym LO tez by sie dobre dusze znalazly.... u mnie w klasie chciala przyjsc jedna taka tylko oczywiscie nie wie co i jalk Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 sisia0 napisał(a):matik ...w naszym LO tez by sie dobre dusze znalazly.... u mnie w klasie chciala przyjsc jedna taka tylko oczywiscie nie wie co i jalk no właśnie o tym mówię, Marta by nam zrobiła śliczne plakaty ( Marta takie coś jak dla zmysłu rysowałaś. coś podobnego;) ) wtedy by się poszło tam na Sienkiewicza i druknęło pare Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):mnie nie będzie........ wiem, że to żart :evil_lol::evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):wiem, że to żart :evil_lol::evil_lol: no wiecie co :mad: nawet oszukac nie można trochę :evil_lol: ....jak Was nie ma w scronisku to dobrze, tak? a jak ma mnie nie być to jest to żart?:eviltong: pewnie, że będę....dopóty nogami powłóczyć będę....nie opuszczę moich bezdomniaczków...w te sobotnie "ich dni" Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no wiecie co :mad: nawet oszukac nie można trochę :evil_lol: ....jak Was nie ma w scronisku to dobrze, tak? a jak ma mnie nie być to jest to żart?:eviltong: pewnie, że będę....dopóty nogami powłóczyć będę....nie opuszczę moich bezdomniaczków...w te sobotnie "ich dni" hehehe.. ja mam swoich ludzi, którzy mówili, że będziesz, więc oszukać się nie da:diabloti: pani prezes jak nie ma to = brak agowej:p w takim razie do jutra, 8.15, jakbym zaspał proszę poczekać na mnie :diabloti: Quote
sisia0 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a kto powiedzial ze dobrze jak nas nie ma.... oczywiscie ze zle ! ..ale aga ty i twoja kielbasa jestescie niezastapione :P Quote
sisia0 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ja postaram sie nie spoznic...pani prezes ! osobiscie zloze meldunek rano : PANI PREZES MELDUJĘ WYKONANIE ZADANIA :P Quote
Aga_Mazury Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Umiera nam ONek...nie chodzi (nie wstaje) już od tygodnia....staruszek bez imienia :-( Jeden dog (kobietka) przybyła do schroniska....i jeden dog z interwencji zagłodzony...czeka na przywóz do schroniska...chyba, że znajdziemy mu dom ... Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 u nas dog niemiecki sunia, błękitna z merle.. zdjęć nie ma aparat się popsuł :placz::placz: Quote
Aga_Mazury Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Matusz napisał(a):u nas dog niemiecki sunia, błękitna z merle.. zdjęć nie ma aparat się popsuł :placz::placz: Paulina komórką nic nie dała rady zrobić? Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Paulina komórką nic nie dała rady zrobić? zrobiła... pare ale nie wiadomo jak wyszły aguś napisz mi pw z tym dogiem, tak od razu co bym mógł skopiować i wkleić ok?;) Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 młody zaniedbany i głodzony dog niemiecki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9097776#post9097776 Quote
sisia0 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aga dożki mam 3 dobre zdjecia.... niestety szczeniaka nie wyszlo ani jedne Quote
Matusz Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Awinia - sunia doga niemieckiego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9098099#post9098099 Quote
sisia0 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 wstawilam tez zdjecia na watku jody i arktika ...zaraz zaloze watek plumce Quote
Recommended Posts