Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
łał...popatrz ja tez na Ostródę ;):evil_lol:

DZIĘKUJEMY WAM WSZYSTKIM :Rose:

Dodam, ze też zagłosowałam i przyjaciół z dogo napastowałam aby glosowali;)

Posted

Kasza ! Ja z siostra bralyśmy tydzien temu sunie z Elbląskiego schroniska. Była najbrudniejsza,nie reagowala wcale na nas Byla bardzo zrezygnowana i w ogromnrj depresji. Obecnie z Sambą nie ma żadnego klopotu ,Jest bardzo posuszna ,pokorna,robi wszystko ,aby sie przypodobac.Nic nie nabroiła ,chociaz siostra pracuje.My płaczemy widząc jak ona tuli się i przymila.Jestem pewna że z psem ,ze schroniska ,który przeszedl pieklo nie ma problemów.One są wdzieczne do końca życia.Dzisiaj siostra powiedziala ,ze nie wie jak mogla życ bez takiego psa.Zyczę Ci abyś podjeła tę decyzję i przygarneła tą istotę,którą los postawil na Twojej drodze.

Posted

Co do Kaszy to szczerze wierzę ze wszystko będzie dobrze. Biorę to na siebie, przechodzi lam juz przez to i wiem co i jak. A najnowsze wiadomości sa takie, że jest juz smycz, obroża, aprobata mamy Kaszy a w reszcie dopomogę:lol: W piątek prawdopodobnie zabieramy to małe czarne cudo do kochającego domku.Zresztą uważam,że Kasza i muszka są dla siebie stworzone, ogromne podobieństwo;)
Wszystko wskazuje na to, że uda mi się takze zabrać w piątek jednego ze szczeniaczków. Ale tu rozmowy jeszcze trwają wiec nie zapeszam. gdyby coś to pojedzie ze mną jeszcze tego samego dnia do Gdańska - wspaniałe warunki:lol: Trzymajcie kciuki

Posted

głosowałam na Was nalezy sie Wam, jak czytalam wasz watek to od razu Wałbrzych namyśli miałam taka sama bieda jak tutaj, tyle ze u Was to jeszcze jacych normalni ludzie mają a u nas ...... usypiają jak im sie nagle zechce a kase na nie biorą........

Dziewczyny powodzonka , a Migotka cudaśna :D , wszystkie psiaki zasługują na chałupy....

Posted

o rany ale sie ciesze własnie zapadła jednogłośna decyzja BIERZEMY MUSZKE! hura hura hura:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze bo już mi psychika dawała we znaki :P więc ten weekend mam zarezrewowoany tylko niebardzo rodzince imię pasuje ale moze da sie coś zrobić;)

Posted

narazie napiszę tutaj (tak zbiorczo) a jak się trochę obrobię to może uda mi się po wątkach

Opik, Pinezka, Armais, Bernard, jamnisiowata sunieczka...pojechały na ranczo do Pajuni...pierwsza trójka z tego co pamiętam lada dzień będzie wyjeżdżać za granicę....(czekam tylko na info obgryzając paznokcie jak dojechali...)
Łatka też pojechała do domudo jakiś Państwa
z Bzunią nie jest najlepiej

jest nowa sympatyczna sunia odebrana właścicielce...

Posted

kasza napisał(a):
o rany ale sie ciesze własnie zapadła jednogłośna decyzja BIERZEMY MUSZKE! hura hura hura:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ale sie ciesze bo już mi psychika dawała we znaki :P więc ten weekend mam zarezrewowoany tylko niebardzo rodzince imię pasuje ale moze da sie coś zrobić;)

:laola: :sweetCyb: dbajcie o siebie dziewczyny :calus:

Posted

rany ale super:D:D::DD wszystkie kochaniutkie pieski znajdują domki Muszka też:D:D:D:D:D ale super a ta ładna sunia też szybko znajdzie domek wierze w to:lol:

Posted

Kasza-fantastyczna wiadomość!! Gratuluję nowego członka rodziny:loveu:
Nie ma to, jak miłośc psa ze schronu-jak dla mnie jest inna, te wpatrzone oczy, to ciągłe dreptanie malutkich nóżek za wszystkimi domownikami, spanie w łóżku, aby byc pewnym, że w nocy nikt się z domu nie wymknie:evil_lol:, szybciutkie siku i szczekanie pod drzwiami, w obawie, że ktoś może zapomniał, że psa wypuścił i już go nie bedzie chciał, szczekanie w czasie podrózy w samochodzie-przypominajace, że w domciu najlepiej-trzeba wracać..
Tyle lat mam psy-jednak ich miłośc jest inna niż tego mojego małego księciunia, który był w schronie..
Wszystkiego dobrego na "nowej drodze życia":loveu: