zuziaM Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Zimowa Kasia - 26 MARCA 2008 ROKU :lol: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/1c7e05ec292e2290.html"][IMG]http://images31.fotosik.pl/194/1c7e05ec292e2290med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/547181f5e80d3ad1.html"][IMG]http://images24.fotosik.pl/184/547181f5e80d3ad1med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/436c40d627e60dcb.html"][IMG]http://images29.fotosik.pl/183/436c40d627e60dcbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Polarna Legenda Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 O rany!:crazyeye: ale grubas się zrobił z tej Kaśki:lol::lol::lol: Quote
zuziaM Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Polarna Legenda']O rany!:crazyeye: ale grubas się zrobił z tej Kaśki:lol::lol::lol:[/quote] Nooooo :lol: ! Nie powiem, na dupci juz nie stercza kosciska i jest za co potarmosic ( kiedys tylko skorka cieniutenka jak pergamin oslaniala kosci :shake: ) i kregoslup lekko juz tylko wyczuwalny, ale i sporo tego, co widac na zdjciu to puszysta zimowa siersciucha :lol:. Quote
magda z. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 no to Kasia teraz mogła poszaleć na śniegu i juz nie było zimno w doopkę:) Quote
magda z. Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Gosiu masz od nas w poświątecznym prezencie 100zł z bazarków na karmę dla Kasi:loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='magda z.']Gosiu masz od nas w poświątecznym prezencie 100zł z bazarków na karmę dla Kasi:loveu::loveu::loveu: Jeny :crazyeye: ! ! ! Dziekuje dziewczyny kochane :loveu: ! To duzo pieniazkow ! No, nie powiem, ze nie potrzebuje, bo naprawde Kasia je jak smok, a poniewaz naprawde ostatnio jest ( odpukac :cool3: ! ) dobrze, to moge ja bardziej podkarmiac. Jej jedzenie jest dziadosko drogie :shake: ! I teraz mnie sporo kosztowala Bunia :shake:. Zabieg z mascia do smarowania dziaselek 130 zl. Plus leki - antybiotyk i steryd i karma weterynaryjna Royala. I niestety nie zdalo sie to na wiele, bo wydaje mi sie, ze Bunie juz znow dziaselka pobolewaja i stan zapalny na nowo sie zaczyna 8 widze, ze juz nie moze sobie ziewnac porzadnie, kiedy otwiera szeroko buzke, to zaraz ja zamyka i podskakuje machajac glowka ). Niestety, to jest nieuleczalne :shake:. Beda czeste nawroty, chociaz nie spodziewalam sie, ze tak szybko :shake:. Dzisiaj jedziemy do pana doktora ( na hormona p.rujkowego ) i zobaczymy dziaselka, a pan doktor posmaruje i odkazi znow dziobek. Dziekuje dziewczyny :loveu:. Quote
Jola_K Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gosiu, w tym tygodniu w koncu ruszam z bazarkami, bedzie tez pomoc dla Buni rzeczy sporo nazbieralam, musze to jakos uporzadkowac, obfocic, opisac.... stopniowo bede robila aukcje cholernie malo czasu mam na wszystko, znowu zostalam sama z budowa, za 2 tyg zaczynami kolejny etap, a wczesniej spotkania z firmami, instalatorami... musze sie najezdzic by cos zalatwic martwie sie, ze tak na krotko byla poprawa :shake: ale znowu dziekuje opatrznosci, ze Bunia jest u Ciebie boje sie pomyslec jaki bylby jej stan, gdyby nadal byla w schronie (przy okazji zapytaj prosze o Malwinke :) ) Quote
zuziaM Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Jola_K napisał(a):Gosiu, w tym tygodniu w koncu ruszam z bazarkami, bedzie tez pomoc dla Buni Jolu, Ty masz sama ogromne zadluzenie ..... Nie wezme od Ciebie ani zlotowki. A o Bunie sie nie martw. Bedzie regularnie odwiedzac pana doktora i sie w koncu przyzwyczai do zabiegow ( ktorych niestety nie daje na sobie robic w domu :shake: ). Wtedy moze sama bede jej wszystko robila. Najbardziej mi zal, ze nie moze jesc szystkiego, co lubi ( np. surowe miesko ). A z kolei suchy pokarm jest twardy i stale ja obserwuje w czasie jedzenia, jak sobie radzi. Kiedy juz nie bedzie mogla gryzc, to znow zrobimy porzadne czyszczenie w buzce. Coz..... tak trzeba. Zal mi jej strasuznie. Tak krotko byla szczesliwa, nie czujac dyskomfortu w pyszczku. wtedy sie bawila z Zuzka w " berka 2 po calym domu. Nie tak , jak kiedys ( kiedy jszcze nie zdaalam sobie sprawy, co jej jest ) lezala tylko i sobie spala. Najlepsze jest to, ze Bunia w trakcie zabiegow przy niej w domu ( np. smaroanie dziasel mascia ) nie wykazuje agresji. jedynie sie wyrywa i tym sposobem nie mozna nic zrobic. Dlatego mysle, ze jak sie oswoi z tymi zabiegami przy sobie, to bedzie latwiej. I sama sobie poradze. A od czasu do czasu kontrolnie pojedziemy do doktora. Quote
magda z. Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Gosiu ja jutro zrobie przelew, dzsiaj we w-wiu jestem, a chciałam potwierdzic numer konta-prześlesz mi? Quote
Jola_K Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [SIZE="3"]:new-bday: Gosienko STO LAT zycze :Rose: Spelnienia najskrytszych marzen i duuuuuzo zdrowia! :laola: Quote
Seaside Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ho ho - dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Dziekuje dziewczyny :oops:...... Nie ma sie naprawde czym chwalic :shake:. Kolejny roczek na karku :roll:. Dziekuje Wam bardzo :loveu: ! Quote
magda z. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Seaside napisał(a):ho ho - dołączam się do życzeń :loveu::loveu::loveu: to ja tez koniecznie:loveu::loveu::loveu::loveu: wczoraj zrobiłam przelew:) Quote
zuziaM Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 magda z. napisał(a):to ja tez koniecznie:loveu::loveu::loveu::loveu: wczoraj zrobiłam przelew:) Dziekuje w imieniu Kasiuli. Dziewczyna jest naprawde super ! Ostatnio bylo dosc cieplo, wiec wlasciwie cale popoludnia spedzamy na dworze. Dziewczyny sa z tego faktu bardzo zadowolone :lol:. Nie odstepuja nas na krok i stale sie placza pod nogami i podstawiaja leptyny do glaskania :lol:. wczoraj sie Kaska rozszalala po podworku, jak szczeniak doslownie :lol:. Ganiala i skakala w gore, fajtala glowa , jak konik :lol:. Zabawnie to wygladala. A potem zaczela zaczepiac do zabawy ..... Polunie :lol::evil_lol:. Ale to nie ten rozmiar ... i Polunia salwowala sie ucieczka :lol:. Quote
magda z. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale z nich agentki;):loveu::loveu::loveu:kasia ma teraz duuużo sił do biegania:) Quote
magda z. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Gosiu z bazarku wpłynie dla Kasi troszkę grosza od joaniki:) Podałam to samo konto na które ostatnio robiłam Ci przelew:) Quote
zuziaM Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 magda z. napisał(a):Gosiu z bazarku wpłynie dla Kasi troszkę grosza od joaniki:) Podałam to samo konto na które ostatnio robiłam Ci przelew:) Dziewczyny. Bardzo Wam dziekuje :lol:. Tym bardziej, ze mialam niemaly wydatek w piatek............. wysterylizowalam Isie. Zdecydowalam sie jednak po dlugiej rozmowie z doktorem. Quote
magda z. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 nie ma za co;) Mam nadzieję, że z isią wszystko w porządku i dobrze sie czuje. Jeszcze cosik wpłynie od kaasiaa_b;) Quote
zuziaM Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='magda z.']Mam nadzieję, że z isią wszystko w porządku i dobrze sie czuje. Na szczescie wszystko w porzadku :lol:. Tu mozna przeczytac :lol: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9936922#post9936922 Quote
zuziaM Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzisiaj rano zrobione. Krotkie lezakowanie Kasi na ganeczku. A potm niestety powrot do kojczyka. Isia - do domku ( bo jest po sterylizacji i musi jeszcze sie oszczedzac :roll: ), a Inusia - pilnuje domku na dworze :lol:. Polunia, jak zwykle w domu - pewnie juz mi kanape zdyzyla wybebeszyc :angryy:. Jest okropna w tym niszczeniu kanapy ! Ale juz za jakis miesiac bedzie na dworze razem z kolezankami. Bedzie nawet swoja budke miala :lol:. Przez cale lato. Quote
Seaside Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 co za słodkie nieróbstwo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Swiezutkie, wczoraj zrobione... Kasia odmowila wspolpracy :cool3: ISIUNIA INUSIA POLCIA BUNIA ZUZIA I .... ZUZIA .... ogladajaca mecz :lol: Quote
Jowita Poznań Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 co za boskie stworzenia! :loveu: mizianki dla panieneczek posylam! :) Quote
Recommended Posts