Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezeli do kogos nie dojdzie potwierdzenie a jest na spisie wystawcow moze przyjechac z dowodem wplaty i ksiazeczka zdrowia psa i na bramie powiedziec ze musi isc na chwile do sekretariatu bo nie dostal potwierdzenia.Poczta Polska roznie dostarcza listy pomimo tego ze do wszystkich zostaly juz wyslane moga dojsc w roznym czasie.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']to bardzo mozliwe ze to ten zjazd. Nie wiem nigdy nie zauwazylam po prostu tego znaku:);) Jak zjedziesz w strone Krapkowic to zapewne wyjedziesz w koncu za swiatlami na Niemodlinska i z tamtad caly czas prosto nad wiaduktem na Odra, wiaduktem nad rondem, a potem w lewo w Oleską. Mozna takze zjechac na Strzelce Opolskie ale nie wiem czy sie opłaca. Ja tak nigdy nie jade.[/quote]
A Ja jak jadę na Racibórz i Krapkowice (droga nr.45 ) to mam tak samo jechać ? A jak rozpoznać ten zjazd na Niemodlińską ? I potem prosto i ma być Odra, wiadukt nad rondem i potem zaraz w prawo na Oleską tak ? A potem to będzie widać już ten Okrąglak ?

Posted

[quote name='Błyskotka']A Ja jak jadę na Racibórz i Krapkowice (droga nr.45 ) to mam tak samo jechać ? A jak rozpoznać ten zjazd na Niemodlińską ? I potem prosto i ma być Odra, wiadukt nad rondem i potem zaraz w prawo na Oleską tak ? A potem to będzie widać już ten Okrąglak ?[/quote]

Wejdz sobie na Plan Miasta [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] na górze w prawym rogu głównej strony.
Trasa nr 45 wjezdza na ulice Krapkowicką, ale chyba najlepiej wjechac na ulice Prószkowską i z niej na Niemodlińska ( nie ejstem pewna czy na koncu Krapkowickiej nie ma nakazu skretu). Pozniej beda na Niemodlinskiej mamy pierwsze światła- przejezdzamy nad Kanałem Ulgi- drugie światła prosto- przejezdzamy wiaduktem nad Odra ( Nysy Łużyckiej), dalej prosto nastepnym wiaduktem nad rondem do kolejnych świateł na których skręcamy w lewo w Oleską- Na Oleskiej przejezdzamy pod mostem kolejowym, po lewej zaraz mamy stadion Odry Opole, po prawej wieże ciśnien i zaraz za wieżą okrąglak. Jednak Parking znajduje sie od drugiej strony. A wiec mijamy Okraglak po prawej i dojezdzamy do świateł na ktorych skrecamy w prawo w Okulickiego i zaraz w prawo zjazd jak na Lidl na PARKING;] mam nadzieje ze trafisz;) Zobacz sobie na planie miasta.

Posted

potwierdzenie plus ksiazeczka (lub paszport) z waznym szczepieniem przeciwko wsciekliznie wraz z zaswiadczeniem o szczepienia przeciwko wsciekliznie.
Swiadectwa zdrowia nie sa potrzebne.

Posted

[quote name='pentu']potwierdzenie plus ksiazeczka (lub paszport) z waznym szczepieniem przeciwo wsciekliznie wraz z zaswiadczeniem o szczepienia przeciwko wsciekliznie.
Swiadectwa zdrowia nie sa potrzebne.[/QUOTE]
E to spoko :) dzieki za szybką odpowiedź:)

Posted

Jak ktos jedzie od strony Katowic zjechac na Opole Raciborz i jest ok 15 km do Opola beda strzałki kierunkowe na wystawe a ponziej tak jak pisala flashka-g prószkowska itd.

Posted

[quote name='pentu']Jak ktos jedzie od strony Katowic zjechac na Opole Raciborz i jest ok 15 km do Opola beda strzałki kierunkowe na wystawe a ponziej tak jak pisala flashka-g prószkowska itd.[/QUOTE]
o i to mi chodzilo, dziekuje:)

Posted

[quote name='panienkabubu']o to moze i do mnie dzisiaj dojdzie :)

teraz jak juz jestesmy na liscie to nie panikuje ;)[/quote]

Pewnie nie ma co panikować . Pamiętam że raz dostałam potwierdzenie w piątek a w sobote miałam wystawę :) Najważniejsze że jesteśmy na liście :)

Posted

Oj Opole Opole :mad: Was to pochwalić :mad:

dostałam potwierdzenie, bez numerka bez niczego z napisem NIEZAPŁACONE :mad: a toć płaciłam miłej Pani na wystawie w Katowicach :cool1: :eviltong:
no i musze chwile wczesniej przyjechac na wystawe, czyli jeszcze wczesniej wstac (nie o 4 tylko o 3 :evil_lol: ) och Opole Opole :mad: :eviltong:

Posted

Ja tez dzisiaj dostałam potwierdzenia :multi: .Na klubówke i zgłoszenie opłacone ,a na międzynarodowa nieopłacone :) A płaciłam za obydwie w jeden dzień i w jednym punkcie

Posted

Mam pytanie do osób z Opola:
Czy jeśłi mamy ocene o 12.15 a moj pociąg przyjeżdża o 11.03 to są szanse, że nei zdążymy dotrzeć na wystawę? Czy bez problemu damy rade? Bo nie wiem czy nocowac we Wrocławiu i przyjechac z samego ranka czy jechac bezpośrednio od siebie i być o 11 w Opolu.

Posted

Ponowne pytanie do osób z oddziału OPOLE:) Dlaczego na kopercie mam pieczątke poczty z OLSZTYNA:crazyeye:
Zastanawialam sie kiedy zgłosiłam psa do Olsztyna a potem kto za mnie to zrobił.:evil_lol:

Posted

[quote name='sylrwia']Ponowne pytanie do osób z oddziału OPOLE:) Dlaczego na kopercie mam pieczątke poczty z OLSZTYNA:crazyeye:
[/QUOTE]

My też mamy taką pieczątke :diabloti:

Posted

[quote name='sylrwia']Ponowne pytanie do osób z oddziału OPOLE:) Dlaczego na kopercie mam pieczątke poczty z OLSZTYNA:crazyeye:
Zastanawialam sie kiedy zgłosiłam psa do Olsztyna a potem kto za mnie to zrobił.:evil_lol:[/quote]
Na prawie każdym zgloszeniu jest pieczątka z Olsztyna (brawo za spostrzegwaczość) Ja ze wszystkich MWPR mam piecztke z olsztyna i też się wczesniej dzwiwilam (moze tam jejst jakas centrala?? ). Co do potwierdzenia to my juz dostałysmy :).

Asiaczku jakby co ja za Ciebie poręcze ;)