Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='necianeta89']To wszystko dla jej dobra :([/QUOTE]

Ja to wiem i Ty to wiesz, tylko biedna Śrubka tego nie wie i dlatego takie rozpaczliwe posty pisze ;)

Śrubeńko kochana, wkrótce będzie lepiej, zobaczysz :loveu:

Posted

[quote name='Roszpunka']Ja to wiem i Ty to wiesz, tylko biedna Śrubka tego nie wie i dlatego takie rozpaczliwe posty pisze ;)

Śrubeńko kochana, wkrótce będzie lepiej, zobaczysz :loveu:[/QUOTE]

Ja jej to mówiłam, ale ona panikara jest ;)
I taaaaakaaa wrażliwaaaaa.....
Dama ;) Typowa Kobieta :D

Aktualnie śpi, odsypia cały czas te stresy. A potem pewnie w nocy spać nie będzie ;)

Posted

jak tak można ???? termometr w pupę :crazyeye:
to musiał być dla małej szok
DROGIE Panie , pewna Pani szuka pomocy :

idusiek
Mieszka w
ze wsi :P

Dziewczyny i chłopaki, szukam pilnie kogos z Czechowic - Dziedzic albo Bielska- Białej na wizytę przedadopcyjną.
Znacie kogoś kto mógłby nam pomóc? bardzo proszę o pomoc. i przepraszam za offa.

Posted

Ale słodzizna z małej Śrubki. Problemy z nią typowe dla niemowlaków.Papu , kupka , ząbkowanie, rozrabianie i tak w kółko ,żeby się opiekunom nie nudziło.

Posted

[quote name='Poker']Ale słodzizna z małej Śrubki. Problemy z nią typowe dla niemowlaków.Papu , kupka , ząbkowanie, rozrabianie i tak w kółko ,żeby się opiekunom nie nudziło.

No fakt. Nie nudzi się z małą. Chociaż sama umie zająć się sobą gdy mój czoko ma jej dość i chce pospać.

[quote name='misiu']jak tak można ???? termometr w pupę :crazyeye:
to musiał być dla małej szok
DROGIE Panie , pewna Pani szuka pomocy :

idusiek
Mieszka w
ze wsi :P

Dziewczyny i chłopaki, szukam pilnie kogos z Czechowic - Dziedzic albo Bielska- Białej na wizytę przedadopcyjną.
Znacie kogoś kto mógłby nam pomóc? bardzo proszę o pomoc. i przepraszam za offa.

Z tego co wiem, wizyta chyba już jest umówiona..?

Posted

Witaj piękna nasza księżniczko w ten deszczowy dzień! Jak tam zdrówko Śrubeczko? Lepiej si[FONT=&quot]ę już czujesz? Bardzo sie o Ciebie martwimy skarbeczku:-(
[/FONT]

Posted

[SIZE="4"][FONT="Book Antiqua"] Witajcie moje kochane Ciocie.
Dziś dzień zaczął się okropnie!
Obudziłam się o godzinie 6, wraz z siostrą cioci Neci, bo to u niej śpie sobie smacznie na kocyku.
Ta dobra duszyczka wzięła mnie od razu na dwór, zrobiłam co trzeba, kupka wygląda o niebo lepiej, brzuszek już rano mniej bolał.
Gdy zrobiłam wszystko, Siostra wzięła mnie na rączki i zaniosła do pokoju Cioci Neci. Była godzina 6:15, dobrze pamiętam godzinę, bo zaczełam strasznie płakać gdy Siostra wyszła z pokoju zamykając za sobą drzwi. Tak płakałam, tak płakałam, że Czoko zaczął szczekać po mnie, że mam się uciszyć. Ciocia Necia głaskała, tuliła, próbowała uciszyć, kładka do łóżka, ale na nic. Ja chciałam wracać spowrotem do Siostry.. Ona mnie tak bardzo kocha! A ja nie chce się z nią rozstawać! I płakałam, płakałam.. Aż po 20 min Necia zniosła mnie na dół do łazienki do Siostry! Ona się gdzieś szykowała, ale i tak się cieszyłam, że mogę przy niej być, więc znalazłam sobie jakieś miłe i miękkie miejsca na ręczniczku koło jej nóg.. i tak sobie siedziałam i patrzyłam co Pańcia robi do 7 rano. Niestety Siostra musiała wyjść i spowrotem zaniosła mnie do Cioci Neci. Wcale mi się to nie podobało, bo chciałam spędzić z nią każdą minute i chciałam żeby mnie zabrała ze sobą.. Ale byłam potwornie zmęczona, więc położyłam się spać.
Obudziłam się o 9 gdy Ciocia Necia wstała, Zrobiłyśmy małą toaletę na dworze (strasznie tak zimno i deszczowo dziś, nie podoba mi się ta pogoda :( ), Necia mnie wzięła na ręcę i pojechałyśmy do Pani Weterynarz. Oczywiście, przy zastrzykach krzyczałam jak nie wiem co, ale dziś była taaaaakaaaa miłaaaa Paniiiii, że mnie przytulała, tyliła, głaskała, pocieszała... Bardzo ją lubię mimo iż sprawiła mi tymi zastrzykami ból. Ale zniosę to.. Jestem dzielna!
Dodatkowo dostałam próbkę karmy, prescription diet i/d, w domu Necia mi ja rozmoczyła i dała do skosztowania. Pychotka! Byłam taaaka głodka!
Zjadłam wszystko i wylizałam miseczkę i teraz idę spać...
Miłego dnia życzę wam Ciocie moje kochane!
Jest lepiej!

Pozdrawiam was ciepło.
Wasza kochana Śrubka.
[/FONT]

Posted

Czytam te twoje listy kochana Śrubeczko z zapartym tchem i zawsze jak jestem w pracy, to ludzie sie dziwnie na mnie patrzą, bo nagle zaczynam się uśmiechać :-)
Tak bardzo sie cieszę, że już sie lepiej czujesz skarbeczku:-) Pokazałam twoje zdjęcia , te które ciocia Necia Ci zrobiła, wiesz, te prześliczne, bardzo sie wszystkim podobasz:-)
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie dziewczęta :)

Korzystam z okazji, że mała śpi i mam parę zdjęć jeszcze do pokazania ;)

A ta mała menda dorwała dziś karmę mojego psa i poradziła sobie z olbrzymimi kawałkami ;)

Posted

Te zdjęcia wybiły mnie całkowicie z butów!!! :-) Sa tak piekne, że aż nie ma słów jak je opisać:-) Dziś postaram sie zrobic jeszcze allegro dla maleńkiej, z takimi zdjęciami to powali wszystkich na łopatki:-)
Neciu, z nieba nam spadłaś:-)

Posted

[SIZE="4"][FONT="Book Antiqua"]
Necia poszła zrobić sobie kawę, więc szybciutko się tu wdrapałam i chce wam coś pokazać :)
Mój przyjaciel Czoko, już jesteśmy na etapie sypiana ze sobą w jednym legowisku :P
:loveu:

btw. Dzisiaj jestem nareszcie poooojedzona!
Ciocia Necia dała mi kilka chrupków tej nowej karmy, ale ja niepocieszona, pod jej nieobecność znalazłam cały worek z Karmą Czokusia, jakoś się tam wdapałam i pałaszowałam jego karmę, duża była, ale dałam radę. Ale pyszna, z jagnięcinką :)

Buziaki!

Wasza kochana Śrubka.
[/FONT]