togaa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Zamiast zdjęć widzę krzyżyki...:roll: Jesli jest tam zdjączko kuwetowe, to mam nadzieje że Sruba odwiedza kocią kuwetę w celach inspekcyjnych a nie konsumpcyjnych...:razz: Bo u mnie różnie bywa...;) A tak ogólnie to relacja cudna i prosimy o dalsze, oczywiscie !:multi: Quote
necianeta89 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 tak, tak, to w kuwecie :) a ona taaaka duża przy tej małej kici... Ale zawsze uważałam, że Śrubka w poprzednim wcieleniu była kotem :) Quote
ihabe Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 dnych zdjęć nie wiedzę:-( A relacja cudna, aż mii łzy wyszły, jakas płakliwa tej jesieni sie stałam:-) Maleńka, rośnij zdrowo królewno:-) Quote
necianeta89 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Zaraz to poprawię - bo zapomniałam :oops: i pomyśleć, że jak do mnie przyjechała to się mieściła na jednej kobiecej ręce, a teraz? olbrzym. Quote
togaa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zdaje sie że w kuwecie są pellety drewniane.? Uważajcie kochani na betonitowy żwirek. Znam przypadek szczeniulka który wyjadał z kociej kuwety i sie zacementował na amen ! Straszne to było. Nie udalo sie malucha uratować. Quote
necianeta89 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 mam nowe zdjęcia i maila ;) wszystko w swoim czasie... ;) ale powiem, że nasza Śrubeczka ma piękne radary i waży 8 kg :D Quote
ihabe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 necianeta89 napisał(a):mam nowe zdjęcia i maila ;) wszystko w swoim czasie... ;) ale powiem, że nasza Śrubeczka ma piękne radary i waży 8 kg :D wowowowow:-) no to czekamy:-) Quote
necianeta89 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Po światecznie serdecznie i słodko i futerkowo z życzeniami najlepszego na całe nowe które nadchodzi od nas szczęśliwie zaangażowanych w wychowywanie małych łobuzów. Nie wiemy czy nasze ludzkie wieksze czy te futrzane ;D. W Boże Narodzenie przewróciły i zeżarły nam czekalodowe ozdóbki z choinki-futrzane oczywiście ;) ( na szczęście bombki za wczasu kupiliśmy plastkiowe )slomkowy aniołek też skończył zywota w brzuchu Śrubki ( ale chyba sie nie przyjął bo zwymiotowała go popoludniu:( ) i tak to mamy chyba najbiedniesza choinke w tym roku ale jakoś nas to zupełnie nie rusza ;) ;) ;) ;) Śrubka calkiem pokażnych rozmiarów całe 8 kilo no i w mądrość bogatsza bo w domku juz prawie sika, no chyba że ktoś ja bardzo uszczęsliwia no to wtedy z radości :) No oczywiście śpią z nami , często mamy sytuację że psio koto śpia z nami na poduszkach a nasze dzieciaki w naszych nogach bo między rodzicami nie ma miejsca ( nie wiedzieć czemu wtedy zawsze bola mnie plecy ;) ) Po eksperymentach znależliśmy karme dla naszego cuda psiego i kociego - no i niestety zamawiając kolejny raz w sklepie inetowym wystawili nas do wiatru:( wielka paczka karmy przyszla otwarta i mokra :( może ktoś poleci nam gdzie kupować PURINE PRO PLAN w dobrej cenie :) Serdecznie futerkowo pozdrawiamy - jesli ktoś tu jeszcze zaglada ;) Śrubkowi Światecznie Po ;D Quote
ihabe Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 no cuda, cuda, nie można oderwać oczu od tych zwierzaków:-) Śliczności:-) Quote
zula131 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja kupuję karmę tylko tam: http://www.swiatkarm.pl/ Dla zarejestrowanych jest dodatkowo 5% rabatu Quote
necianeta89 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Dostałam jeszcze jednego maila :D :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witamy, Przesyłamy jeszcze trochę aktualnych zdjęć dla zainteresowanych. Ostatnio u weterynarza zapytaliśmy ile Śrubka będzie ważyć docelowo. I usłyszeliśmy, że... 22-24kg :) Pozdrawiamy Śrubkowi Quote
NikaEla Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Śrubka chce być chyba wilczurem :) Pozdrawiam Quote
togaa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nie wierzę że to ONA !!!! Toż to SRUBA a nie Srubka !:razz: Quote
necianeta89 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='togaa']Nie wierzę że to ONA !!!! Toż to SRUBA a nie Srubka !:razz: no widzisz... najpierw była śrubka która rośnie na śrubę z dużym gwintem :P potem u mnie była Kropcia, która się zaogrągla na ogromną Kropę :D co dalej? Moja misia będzie niedźwiedziem?:D Quote
necianeta89 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 ogólnie to chciałam powiedzieć, że miałam przyjemność zobaczyć śrubkę na żywo, oczywiście mam zdjęcia.................... ALE NIE MAM CZASU siąść i cokolwiek napisać :( ale powiem wam, że ona duża jest zoła, piękna... taka.... jak lisek ;) Quote
Recommended Posts