Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamiast zdjęć widzę krzyżyki...:roll:

Jesli jest tam zdjączko kuwetowe, to mam nadzieje że Sruba odwiedza kocią kuwetę w celach inspekcyjnych a nie konsumpcyjnych...:razz:
Bo u mnie różnie bywa...;)

A tak ogólnie to relacja cudna i prosimy o dalsze, oczywiscie !:multi:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje sie że w kuwecie są pellety drewniane.?
Uważajcie kochani na betonitowy żwirek. Znam przypadek szczeniulka który wyjadał z kociej kuwety i sie zacementował na amen !
Straszne to było.
Nie udalo sie malucha uratować.

• 1 month later...
Posted

necianeta89 napisał(a):
mam nowe zdjęcia i maila ;) wszystko w swoim czasie... ;)
ale powiem, że nasza Śrubeczka ma piękne radary i waży 8 kg :D

wowowowow:-)
no to czekamy:-)

Posted

Po światecznie serdecznie i słodko i futerkowo z życzeniami najlepszego na całe nowe które nadchodzi od nas szczęśliwie zaangażowanych w wychowywanie małych łobuzów. Nie wiemy czy nasze ludzkie wieksze czy te futrzane ;D. W Boże Narodzenie przewróciły i zeżarły nam czekalodowe ozdóbki z choinki-futrzane oczywiście ;) ( na szczęście bombki za wczasu kupiliśmy plastkiowe )slomkowy aniołek też skończył zywota w brzuchu Śrubki ( ale chyba sie nie przyjął bo zwymiotowała go popoludniu:( ) i tak to mamy chyba najbiedniesza choinke w tym roku ale jakoś nas to zupełnie nie rusza ;) ;) ;) ;)

Śrubka calkiem pokażnych rozmiarów całe 8 kilo no i w mądrość bogatsza bo w domku juz prawie sika, no chyba że ktoś ja bardzo uszczęsliwia no to wtedy z radości :) No oczywiście śpią z nami , często mamy sytuację że psio koto śpia z nami na poduszkach a nasze dzieciaki w naszych nogach bo między rodzicami nie ma miejsca ( nie wiedzieć czemu wtedy zawsze bola mnie plecy ;) )

Po eksperymentach znależliśmy karme dla naszego cuda psiego i kociego - no i niestety zamawiając kolejny raz w sklepie inetowym wystawili nas do wiatru:( wielka paczka karmy przyszla otwarta i mokra :( może ktoś poleci nam gdzie kupować PURINE PRO PLAN w dobrej cenie :)

Serdecznie futerkowo pozdrawiamy - jesli ktoś tu jeszcze zaglada ;)

Śrubkowi Światecznie Po ;D

Posted

Dostałam jeszcze jednego maila :D
:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Witamy,

Przesyłamy jeszcze trochę aktualnych zdjęć dla zainteresowanych. Ostatnio u weterynarza zapytaliśmy ile Śrubka będzie ważyć docelowo. I usłyszeliśmy, że... 22-24kg :)

Pozdrawiamy
Śrubkowi

Posted

[quote name='togaa']Nie wierzę że to ONA !!!!
Toż to SRUBA a nie Srubka !:razz:

no widzisz... najpierw była śrubka która rośnie na śrubę z dużym gwintem :P potem u mnie była Kropcia, która się zaogrągla na ogromną Kropę :D co dalej? Moja misia będzie niedźwiedziem?:D

• 4 months later...
Posted

ogólnie to chciałam powiedzieć, że miałam przyjemność zobaczyć śrubkę na żywo, oczywiście mam zdjęcia.................... ALE NIE MAM CZASU siąść i cokolwiek napisać :( ale powiem wam, że ona duża jest zoła, piękna... taka.... jak lisek ;)