Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przepraszam że tak długo się nie odzywałam - wystawa Szanty.

- Bea czekam na tel od ciebie ( jutro odbieram karmę i wykładzinę)

Kochana: napisz jak poszło Szantce :D

Widziałam się z Gosią i Pawłem ( są cool po prostu :angel:), combi zapakowane (Szantinko; jutro zadzwonię do Ciebie wieczorkiem do domku), całusiki i łapeczka :bluepaw:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bea - Szantina dostała doskonałą i srebrny medal ( przegrała z siostrą z tego samego miotu)

Poza tym czekam na kontakt od Gosi - może jutro zabiorą część np.wykładziny?

Wieczorkiem dzwoń koniecznie

Pozdrawiam

Posted

Czekam na Gosię z mężem, zapakuję ich i jadę na Kochanowskiego

O rzesz ku... :evil: a do mnie to nie łaska bylo na tym Kochanowskim wstapic :evil:

:wink:

Posted

Pika;Pada mokry śnieg, widoczności ,,0", ledwo wróciłam, a Ty mnie zasypujesz orzeszkami.... :roll:

Ale mam jedzonko od Anetty (już na Rachów :P ), super dziewczyna (i jej mama :) ) a jej jamniczek ma siwą mordkę i uwielbia surową marchewkę :lol:

Szantinko: ogóreczkowe i serdeczne gratulacje :angel:

MałGosiu: jaki to rozmiar kół?????

Zemat: jeśli skończyłeś po/kontrolne ,,występy", odezwij się pliiiizzzzzz :roll:

Posted
...

ale orzeszki są zdrowe :roll:

...a zdrowie będzie potrzebne na piątek :D

Dołącza do naszego spotkania Jovka (kochani, kto jeszcze? Bogdan gotuje gar węgierskiej zupy gulaszowej mniam mniam :P ), cieszem się :angel:

Pika dodatkowo dostanie...orzeszki, a Saida...zielony groszek :wink:

...a Zemata ani widu, ani słychu :cry:

Posted
A Zemat Ci sie zwali z nienacka z tona mięcha na ten gulasz :lol: :lol:

Tzw gulasz/lewesz robi się z mięska wędzonego w prawdziwym dymie :P

Kochani: wiadomość na dzisiaj; dla Wielunia potrzebny męski rower :x

Posted
Kochani: wiadomość na dzisiaj; dla Wielunia potrzebny męski rower :x

Poczuwam sie do winy :puppydog:

Byłam święcie przekonana, że p. Janek takowy posiada, ale sie pomyliłam...

Fakt, że wózek do przewożenia psiaków i tak sie przyda - rower może w końcu uda mi sie zorganizować, a do tego czasu mozna będzie go po prostu pchać/ciągnąć :D W przypadku psiaka, który bedzie np. po wypadku, a Ewa akurat nie bedzie w stanie załatwic kogoś z autem - to i tak dużo :roll:

Posted
Bea, pamietaj o mnie, do zabrania rzeczy na Allegro i miski.

Moge napisac do Gosi, moze jej maz zabierze :roll:

Korciu: ...a może dołączysz do naszego grona w piątek? będziemy omawiać sprawy fundacji (między innymi of course :wink: ) napisz do mnie na pv :D

MałGoś: czy potrzebny Wieluniowi okap?

Mam problem wózkowy. Muszę podać rozmiar kół roweru, który będzie ciągnął wózek. Od tego zależy wysokość wygiętej rury/specjalnego zaczepu tego wózka. Nie ma roweru, nie wiem co mam robić hmmmm :roll: Szkoda zakończyć wózek zwykłą rączką ( a jak sie zespawa to przepadło :x ) ; przecież docelowo ma ten wózek ciągnąć rower (to super pomysł/transport na mniejsze i trochę dalsze odległosci). Co robić... :roll:

Z nowości: do piątkowego zlotu/ dołącza Szantina z ciastem :angel:

Posted

Szantinko: dojechaliśmy z Łukaszem szczęśliwie i towarek rozładowany czeka na Wieluń (worek/tym razem nie pękł :lol:), dzięki moja śliczna :D . A po resztę=podjedziemy w tygodniu/przygotuj nowy stosik (bagażnika...hmmm... przezornie nie sprzątamy hahahaha :lol: )

Spotkanie jutro/zupa się warzy...kochani, kto jeszcze dołączy do spotkania dogomaniaków pozytywnie zakręconych?

A kochana Rybkad...przyjedzie jutro na spotkanie...z okapem pod pachą :angel:

Posted
kochani, kto jeszcze dołączy do spotkania dogomaniaków pozytywnie zakręconych?

Ja chce, ja chce, ja! Mnie wybierz :D

Zazdroszcze Wam... Ale mam nadzieje, ze jak przyjade na wystawe do wawy to sie gdzies spotkamy, co? :)

Posted

...Ja chce, ja chce, ja! Mnie wybierz...

Tufi=toja Cię wybieram natychmiast :lol: ..a do mnie masz trzy godziny jazdy pociągiem... :P To co, podjechać na dworzec?

Zemat-zrobi wszystko, by być jutro z nami :angel:

Gosia: a wszyscy/lub prawie wszyscy wiedzą gdzie ja mieszkam hihihi...

Posted

Kochani: dzwoniła Ewa (nasz zarządca schroniskowy w Wieluniu), czekam na tel o której jutro mam ją odebrać z dworca w Wwie=melduję/zapowiada się wspaniałe spotkanie ,,na szczeblu" :laola:

Posted

Wiecie, co mi caly czas chodzi po glowie? Ja wiem, ze to drogie, nie do zdobycia zbyt latwo itp itd, ale... Taki barak albo kontener na izolatko-lecznice, gabinet zabiegowy dla tych psiakow lub na biuro dla Ewy. Jakos to mi sie tak ciagle telepie po glowie... Ewentualnie jakas altanka czy cos takiego - bo tam nie ma gdzie usiac i porozmawiac z rodzina adopcyjna nawet :(

A co z tym rowerem z policji? :D

Posted
zapowiada się wspaniałe spotkanie ,,na szczeblu" :laola:

A można wiedzieć gdzie i kiedy ten szczebel? Bo tyle wiem, że jutro i na końcu świata.

Posted
Wiecie, co mi caly czas chodzi po glowie? Ja wiem, ze to drogie, nie do zdobycia zbyt latwo itp itd, ale... Taki barak albo kontener na izolatko-lecznice

Dokładnie... :-?

Nie wiem jak bedzie po tym planowanym wiosennym remoncie, ale w tym momencie nie ma tak dostosowanego miejsca.

A co do roweru: MUSZĘ go załatwić i to taki z kołami 26 cali! :roll:

Mam juz parę kontaktów - gorzej, że mnie ciągle odsyłają: a to za godzinę, jutro, a to inna osoba... Ale nie poddam się!

(na policje dzwoniłam jeszcze wcześniej, i choc stwierdzili, że "nie da rady" nie poddałam się i jeszcze jutro mam się kontaktować z kolejną osobą 8) )

Posted
A można wiedzieć gdzie i kiedy ten szczebel? Bo tyle wiem, że jutro i na końcu świata.

No jak to gdzie i kiedy? :lol:

Jutro i na końcu swiata :lol: