Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taak:lol: .w domu na lozku:lol: .wypusc go na dwor i plot polamie,kazdy przechodzacy pod domem to wrog number one:diabloti: .Ale to tylko ogolne podniecenie chyba,bo jest bardzo lagodny do ludzi i kocha gosci,poza szczekaniem jest poslusznym i lagodnym psem:loveu: .Poza tym ma dni ze jest cicho a sa dni ze mordulca drze nawet z sypialni-nie wiadomo na co:roll: ,nieprzewidywalny jest troche:lol:

Posted

[quote name='daga10011']

Pewnie wiele psów wykonuje takie gesty, ale taki wyraz oczu miał tylko mój Atos i Twój Dali. Jakby trochę zakłopotany tym, że tak bardzo potrzebuje czułości i bliskości człowieka. Bardzo lubię Dalego i proszę o więcej jego zdjęć, są dla mnie wielką pociechą w moim smutku.

Posted

Tosiu-postaram sie mu porobic jak najwiecej zdjec..Z racji tego,ze teraz mamy maluchy to moj maz chodzi na spacery z psami,w domu Dali spedza czas na lozku na gorze (bo nie lubi sie z Baloo:oops: :-( ) stad tylko zdjecia lozkowe na razie:oops:
A tu troche moich zbojow okupujacych dol:oops: .6 tygodni,na stratach na razie tylko noga od krzesla,notes i but-grzeczne pieski;)

troje zbojow przypuscilo atak na aparat

Posted

no wiem ze nie wielka:lol: .Ale sa pod czujnym okiem :evil_lol: .no i..maja jeszcze prawie 3 tygodnie na zmalowanie czegos wiecej;) .A pole do popisu maja ogromne-caly dol domu w dzien i w nocy swoj pokoj-calosc w drewnie:roll: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: jejjj ale misie słodkie mmmmmmmmm:multi:

prawda?????????????:oops: .Mam nadzieje ze wyrosna na rownie slodkie misie w przyszlosci i nie szczekajace:mad: .
A Dali juz wkrotce-na razie zyjemy szczeniakami:oops: i nie tylko Dali to odczuwa:oops:

Posted

Aphrodite -rosyjska dziewuszka

no i musze sie Gala pochwalic,choc niestety zdjec z wystawy nie mam:-( .Wczoraj zdobyla po raz trzeci z rzedu BOB:multi: ,czyli oczywiscie przy tym najlepsza suke w rasie i CWC,juz czwarte do kolekcji:multi: .Na Bisach nie zostalysmy,nie chcialam jej juz meczyc:roll:.A Enisia tylko srebro

Posted

miziam je na okraglo,jeszcze kilka dni i jada sobie:-(
a tu Madoxio 8 tygodni zaspany

niegdys papug i bardzo glosne szczenie,dzis ostoja spokoju,nie lata po kanapach i fotelach,nie obgryza scian,nie szarpie mnie za nogawki i nie poluje na mopa i kota:lol: ,a wszystkie te procedery uprawia reszta lobuzow:diabloti:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:to one już wyjeżdżają ....tak szybko:-(chyba będzie Ci smutno.....
Ale wszystkie sa rozkoszne :loveu:i cudowne:loveu::loveu::loveu:

Bedzie smutno,ale w koncu sie wyspie jak czlowiek,bo tak co chwila wstaje i z mopem zasuwam,bo z koopa pod nosem nie da sie spac:evil_lol: .A jada dopiero od soboty,ja trzymam je do 9 tygodnia zycia,molos to nie york i dojrzewa pozniej:cool1: .A Allegra jedzie do Francji byc moze dopiero na poczatku marca,czekam az Blandine ustali date przylotu:loveu: ,Aphrodite i Aura jada dopiero za 2 tygodnie okolo:loveu: ,no i mala Kaska nie znalazla jeszcze chetnych wiec tez u nas pomieszka jeszcze troszke:lol:

Posted

czesc tak,bo idzie do hodowli.A czesc wlascicieli namawiam,zeby chociaz sprobowali-zobaczymy jak to bedzie-oby mialy dobrze i byly kochane-to najwazniejsze:multi: .I zeby byly zdrowe:multi: