daga10011 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 To moj pierwszy pies ktory wpada w inochod -widze to tylko na zdjeciach ,mam nadzieje ze na ringu zauwaze jesli zacznie tak biec:roll:. Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Już niedługo a Wikula zacznie wystawiać psiaki ;) Quote
Blood Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Co tam u piekności??? Ładna pogoda sie zrobiła , nawet mojego nad wode wziełam i pływa;) twoje maja fajnie bo blisko miejsce do plywania;);) Wymiziaj wszystkie ode mnie;) Quote
daga10011 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Ja zamierzam staw odgrodzic ,bo sa wiecznie mokre i mam problem z czesaniem-nie nadazam po prostu ,produkuja koltuny w zastraszajacym tempie dzieki wiecznemu moczeniu czterech literek:evil_lol: Enigma niestety musiala zostac wysterylizowana przez nieudolnosc naszych weterynarzy -zla diagnoza choroby,leczenie nie na to co trzeba ,kupa hormonow,antybiotykow i zakonczylo sie sterylka-szkoda gadac.Dochodzi do siebie powoli .. Tu w tshircie bo wet nawet ubranka pooperacyjnego dla niej nie mial a tu Magia sie cieszy na wystawie z BOBa Bajka po wyczesaniu kilku toreb futra Quote
daga10011 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 I jeszcze troche Bajki Sprobuj mnie zlapac:diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 No to na fajnych wetów trafiłaś :roll:masakra , dobrze że gorzej się nie skończyło Quote
daga10011 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 No najwazniejsze ze zyje i wszystkie wyniki ma dobre ,bo zaczynalam sie bac ze mi ja na tamten swiat wyprawia:-( Quote
Alicja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 daga10011 napisał(a):No najwazniejsze ze zyje i wszystkie wyniki ma dobre ,bo zaczynalam sie bac ze mi ja na tamten swiat wyprawia:-( no właśnie o tym pomyślałam ....:( Quote
Blood Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Masakra jeszcze raz ja usciskaj i wyglaskaj bidulke ;/ koniowaly jakies musze dziekowac szczesciu ze narazie nie moge na mojego narzekac;) Udusilabym chyba tego weta nie dosc ze zepsuli to jeszcze tyle kasy;/;/ Całe szczescie ze juz wszystko ok.... ps. fajnie wyglada w tej koszulce;)bo ładnemu we wszystkim ladnie;) A wy jezdzicie na wszystkie wystawy czy tylko na wybrane?;) Quote
daga10011 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Ostatnio malo jezdze-nie przepadam za wystawami,jezdze gdzie mam blisko -szkoda kasy i czasu ,wole wydac na badania psow i krycia za granica niz sie tluc po calej polsce ,mam nadzieje pokazac sie kilka razy za granica jak juz najmlodsza championat skonczy a nie sadze by miala z tym problem:oops:. Kiedys duzo jezdzilam z Enigma i ogarnal mnie przesyt ....Na pewno wybiore sie na klubowke molosow ,sedziuje wieloletni znany sedzia naszej rasy z wloch a przy okazji hodowca i chce poznac jego opinie o Eni i Magii,Bajka niestety zeba zlamala:roll: a poza tym bedzie odchowywac mam nadzieje dzieci niebawem ,wiec we wrzesniu bedzie lysa:evil_lol:. Ja juz z wieloma wetami w swojej historii mialm rozne przeboje,w Toruniu po kilku latach wylowilam w koncu 3 wspanialych weterynarzy,niestety po przeprowadzce mam za daleko do nich i ponownie szukam dobrego weta-metoda prob i bledow,szkoda ze te bledy sa tak oplakne w skutkach.... Quote
malawaszka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 to jest koszmar... szukanie dobrych wetów... a najgorsze, że to nasze psy płacą zdrowiem za wetów nieuctwo... Quote
Blood Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 A bo mam zamiar pojechac kiedys zobaczyc nowosci ;) Siostra Leona dostała ocene obiecujaca ale lekko krzywy zgryz ma zobaczymy co bedzie ..... A to co zrobiła ze sobie złamała? bidulka...no i dlaczego łysa? ogolisz ja?;> Gratuluje dobrych ocen bo nie ma sie czego wstydzic mowisz jak jest a zdjecia potwierdzaja ze sa piekne;) Szkoda ze tak daleko mieszkasz;)bo tak musza wystarczyc zdjecia;) Pozdrowienia Quote
daga10011 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 A krzywy zgryz czyli co??Cegi,tylozgryz,przodozgryz??Moze naprzemienny.... A nie wiem gdzie zlamala tego zeba ,ona ciagle cos w pysku tacha i gryzie:diabloti: i polamala sobie na przodzie wariatka.Lysa bedzie bo suki po ciazy linieja okrutnie z reguly .I jakby nie zywic to wlos wypada .Ale odrasta go 2 razy wiecej :lol: Quote
Blood Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A ma cos nie tak z przednimi zabkami ...nie znam sie dokladnie ;p ale nic poważnego ;) A znam to Leo tez ciagle cos gryzie;p Quote
daga10011 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Dzis beda szczeniaczki-co prawda nie moje ale specjalne dla mnie bo to wnuki mojej Kaji i Enigmy -Kaja jest mama mamusi tych brzdacow,a Enigma jest mama ich tatusia -czyli niejako to efekt mojej pracy hodowlanej,oboje rodzice z moim przydomkiem. Maluszki maja 5 i pol tygodnia i bylam je wczoraj odwiedzic ,jakbym mogla to suczke rodzynke bym zwedzila pod pazucha i nie oddala nikomu:diabloti: Pieski tu suczka wlasnie rodzyneczka z duzym bratem i najwiekszy klusio podczas drzemki porobilam chyba z 1000 fot,po prostu male misie :loveu:. A my za jakies 10 dni wyruszamy na krycie z corcia Enigmy . Quote
Blood Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 I je to powodzenia a maluchy cudne szkoda ze ja nie mam zdjec Leona z tego okresu sa cudne i ten puch;) Chyba kiedys sobie pozwole na 2 Leona;p Bo juz jestem w nich zakochana;) Quote
daga10011 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Leosie uzalezniaja i malo ludzi konczy na jednym :lol:. Quote
katik Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nie ma nic lepszego od podziwiania takich rozkosznych misiów. :loveu: Quote
Blood Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 katik napisał(a):Nie ma nic lepszego od podziwiania takich rozkosznych misiów. :loveu: Zgadzam sie w 100%%% Quote
KaRa_ Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v600/daga10011/DSC04470.jpg - o jej kogo ja tu widzę ! :D Quote
daga10011 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Troche powstawiam fotek.Najpierw Enigma jr-corka mojej Eni i siostra Bajki ktora mieszka we Wroclawiu na warunku hodowlanym,wlasnie bylam z nia na kryciu i jesli szczescie dopisze to w sierpniu urodza sie maluchy:loveu: (nie jest to reklama,malce w wiekszosci zamowione o ile nawet nie wszystkie:p).Juniorka ostatnio w Łodzi zaszalala i wygrala CACIBA i rase Quote
daga10011 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Narzeczony juniorki-piekny przedstawiciel rasy zamieszkaly w Czechach.Moj ulubiony typ leonbergera-nie za duzy,proporcjonalny,piekny kolor,glowa,maska -takie psy lubie. Quote
daga10011 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 A to syn Enigmy,brat Bajki i juniorki -Indi . Quote
daga10011 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='KaRa_']http://img.photobucket.com/albums/v600/daga10011/DSC04470.jpg - o jej kogo ja tu widzę ! :D tak tak,Kiarcia we wlasnej osobie:lol:.Troszke zwariowala biedaczka po tym jak ja mlode suki prawie zalizaly na smierc i unika moich rudych ale przyjazn z Eni trwa niezmiennie,ostatecznie obie trafily do mnie w jednym polroczu i zawsze sie bardzo lubily:p Quote
Recommended Posts