Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

championow czy moich burkow?:lol:.pozbieram fotki championow i wstawie -liczac daty to troche dolaczy w grudniu moze,jak na razie to jest Kaja rulez i jej pierwszy miot-3 championy :evil_lol:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

U nas wszystko ok:p.Dzis przyszly pierwsze wyniki moich psow (na wspolwlasnosci) badania kierunku nosicielstwa mlodzienczej polineuropatii leonbergerow-jest to straszna choroba neurologiczna ,ktora w tej mutacji powoduje smierc bardzo mlodych psow ,Badania te sa mozliwe od lipca 2010 roku i pracuje sie nad testem gentycznym na inna odmiane tej choroby ktora atakuje juz starsze psy.
Tak wiec COOL ENIGMA Ginger HEAVEN -LPN 1 N/N czyli wolna:multi:
COOL SUMMER STORM Ginger Heaven LPN 1 N/N -wolny:multi:
W ciagu 2-3 tygodni powinnam miec wyniki moich pozostalych obecnych psow hodowlanych ,niestety ze wzgledu na koszty badan zdecydowalam nie badac Kaji i Baloo poniewaz one juz nie beda uzyte w hodowli ,zbadam gdyby wyszlo gdzies ze ktores z ich dzieci jest nosicielem badz chore(oboje moga byc tylko nosicielami lub wolni,nie maja objawow choroby a maja ponad 6 lat oboje wiec nie moga byc chorzy ).Strasznie sie ciesze z tych wynikow ,mam nadzieje ze reszta tez takie ma ,ale raczej sie juz nie martwie :p
Kilka fotek moich burkow ,wlasciwie tylko 3 suk
Bajka

Enigma

Magia

Posted

I troche mniej pozowane fotki

Bajka wariatka:evil_lol:

zapatrzone w mala pancie :loveu:

Mamusia i corcia

Enigma ma nareszcie cieczke (od porodu ktory byl 14.10.2008 ) miala tylko 2 cieczki:roll:) i jedziemy kryc ,biedni przyszli wlasciciele w koncu sie doczekaja ,no i ja sie doczekam swojego wymarzonego miotu wiec prosze o kciuki zeby sie udalo:oops:

Posted

Zaciskam :kciuki: za pozytywne wyniki krycia :)
oczywiście mam w tym cel ;) ....będę wołać o foty maluszków :lol:

boska fota :loveu:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs789.ash1/167959_178753042159716_100000750639299_344114_7774823_n.jpg

rewela ....a Wikulina to już prawie panna na wydaniu ;)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs895.ash1/180320_178754555492898_100000750639299_344141_6940110_n.jpg

Posted

Niestety gromadka na foto jest niepelna bo mam wieksza gromadke ale nie cala gromadka sie zgadza ze soba:-( ,jakos wspolistnieja razem ale jak sie pojawiam ja badz jedzenie to sa bitwy wiec do zdjec sa albo dwa z drugiej gromadki albo te te trzy .........dwa pozostake wkrotce tez pokaze:oops: tez sa sliczne :lol::oops:
Alu dziekuje za kciuki ,przydadza sie ,bylam na kryciu w lipcu nie udalo sie ale to byla moja wina-pojechalam za szybko a musialam wracac,tym razem czekam cierpliwie i musi sie udac:diabloti::roll:

Posted

Wczoraj Bajka zakonczyla championat dorosly ,to 3 szczenie z miotu C i 6 pies z moim przydomkiem z tym tytulem (na 18 szczeniat wypuszczonych w swiat i wiekszosc nie wystawiana).Donosze z przykroscia ze po ukonczeniu championatu nie wyladniala wcale a wcale (wygrala tez zwycieztwo rasy ) ale mi sie w sumie zawsze calkiem podobala wiec co ma ladniec :lol:.Ja teraz sie modle o zdrowe bioderka ,oczka,LPN 1 i serduszko ,jej przyszly potencjalny maz zrobil badania dla niej specjalnie na LPN 1 wiec miejmy nadzieje ze jesienia male brzdace pojda w nowy swiat -i nie jest to reklama bo zamowione ,wiec pozostaje trzymac kciuki za wyniki zdrowotne bo od tego zalezy juz krycie :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Pokaze meza mojej Eni...2 lata czekalam na innego psa ale od momentu poznania tego kawalera nie zaluje ze nie wyszlo :oops:

a tu dziadek miotu i gdyby nie to ze krylam za szczenie to bym poprosila o niego do krycia -pies z innej planety :oops:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

O trafiłam tu piekna galeria piekne psiska ;)
Zdjecia nie pozowane sa naj...!!!;)
Mój leonek narazie jest ulegly wszystkim ale to szczeniak jeszcze zbaczymy;)

Kciuki za krycie i przyszly miot;)