majuska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 A byla mowa o kosztach operacji? Jeszcze nie, ale patrząc wstecz na koszty operacji naszych wcześniejszych podopiecznych to możemy się spodziewać jakiś 400 stów , ale to bardzo orientacyjnie na razie mówię ( może ze względu na wagę trochę mniej:roll: ) Quote
inga.mm Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Andzike napisał(a):Nie ukrywam, że miałam taki cel, wysyłając Ci linka ... ;) To prosze o pomoc w znalezieniu domu Maciejce (zdrowa, wesoła szczeniurka) Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mimi to cud, fakt, fakt, teraz jak przychodzę to ona tylko na kolankach i taka zachwycona, niestety muszę ją zamykać bo jak zabieram psy na spacer to ją muszę zostawić, a wtedy ona tak żałośnie kwili!!! Domek musi się znaleźć jak najszybciej, bo mi jej tak żal :( Quote
figa33 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 malizna , śliczna po prostu , kochana kruszynka.. Quote
majuska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Niech się wyjaśni czy będzie operowana, czy nie, to będziemy wiedzieć na czym stoimy... Quote
malagos Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Jestem pewna, zę operacja przywróci sprawność tej łapki i takie cudko znajdzie dom raz dwa! Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mimi jutro jestem u ciebie skarbeczku!!!! Będzie tulenie!!! :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Spróbowalam uzupelnić informacje o Mimi na watek mikropieskow. Poprawcie ewentualnie i wstawcie to co brakuje Ciotki. Imię: Mimi Plec: suczka Wiek: max. 1,5 - 2 lata Waga: 6 kg ale jest leciutka jak piórko, można utrzymać ją bez problemu na jednej ręce. Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa Sterylizacja: nie Stosunek do dzieci: lubi dzieci, ale ze względu na swą kruchość i maleńkie gabaryty polecana do domu ze starszymi dziećmi. Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy i tolerowana (lubiana) przez suczki. Wzbudza w nich uczucia opiekuńcze, Stosunek do kotow: nie sprawdzono Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo czlowieka, lubi siedzieć na kolanach, przytulać się. Charakter: jest bardzo kochana, spokojniutka, cichutka jak myszka, kocha każdego, prawdziwy z niej aniolek. Kontakt:tel. 606262450 mail: [email protected] Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy!!!-Ratlerka-ze-zlamaną-łapą-przerzucona-przez-płot-przytuliska-!!!l Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Super barb!! :) Brakuje wieku, czy jest wysterylizowana - chyba nie?, i stosunku do dzieci - ale pamietam, że ją zostawialaś z jakąś dziewczynką? Quote
majuska Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wiek 1,5 - max 2 lata, nie jest wysterylizowana Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tylko dziwię się że taka malizna waży az 6 kilo. Ja mialam u siebie taką małą psinę (kundelkę- nie ratlerkę, ważyla cztery kilo ale faktycznie w ogole się jej nie czuło na rękach) . Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Tak dzieci uwielbia, zresztą ona każdego uwielbia!!!! Tak była kiedyś dziewczynka i jak ja poszłam na spacer to ona ją cały czas trzymała na rękach, kolankach, głaskała, a Mimi w siódmym niebie!!! Mimi kocha każdego!!! :) Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Tylko dziwię się że taka malizna waży az 6 kilo. Ja mialam u siebie taką małą psinę (kundelkę- nie ratlerkę, ważyla cztery kilo ale faktycznie w ogole się jej nie czuło na rękach) . Bo prawda jest taka, że jak ją dłużej potrzymasz na rękach, to czujesz to 6 kilo :evil_lol: Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 majuska napisał(a):wiek 1,5 - max 2 lata, nie jest wysterylizowana Jeszcze ten stosunek do dzieci. A u weterynarza żadnego kota nie spotkala ? Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Jeszcze ten stosunek do dzieci. Już napisałam, dzieci uwielbia!!! A co do kotów, to nie sądzę, żeby ich nie lubiła, ona jest jak mały aniołek!!!! Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Tak dzieci uwielbia, zresztą ona każdego uwielbia!!!! Tak była kiedyś dziewczynka i jak ja poszłam na spacer to ona ją cały czas trzymała na rękach, kolankach, głaskała, a Mimi w siódmym niebie!!! Mimi kocha każdego!!! :) To uzupelniam post z informacjami o Mimi. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ciotki, no zaglądnijcie od czasu do czasu do Kai i Blondi!!! Tam już nikt nie zagląda!!! Nic nie napisze, czy im się nie należy odrobina zainteresowania chociaż???? Bidulki...:( Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Ciotki, no zaglądnijcie od czasu do czasu do Kai i Blondi!!! Tam już nikt nie zagląda!!! Nic nie napisze, czy im się nie należy odrobina zainteresowania chociaż???? Bidulki...:( Dobrze, juz biegnę... Ależ jesteś dziś aktywna ! Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Dobrze, juz biegnę... Dzięki :) :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Dzięki :) :) Tylko nadążyć za Tobą nie mogę ;) Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Tylko nadążyć za Tobą nie mogę ;) He he he, no wiesz praktyka, praktyka, te spacery działają cuda ;) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 malagos napisał(a):Ale to co, była już u lekarza? Agula spaceruje bez Mimi, z innymi psami ;) Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Agula spaceruje bez Mimi, z innymi psami ;) Tak, ale właśnie rozważam czy jutro ją na malutki spacerek nie zabiorę :) Quote
Recommended Posts