Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A byla mowa o kosztach operacji?

Jeszcze nie, ale patrząc wstecz na koszty operacji naszych wcześniejszych podopiecznych to możemy się spodziewać jakiś 400 stów , ale to bardzo orientacyjnie na razie mówię ( może ze względu na wagę trochę mniej:roll: )

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimi to cud, fakt, fakt, teraz jak przychodzę to ona tylko na kolankach i taka zachwycona, niestety muszę ją zamykać bo jak zabieram psy na spacer to ją muszę zostawić, a wtedy ona tak żałośnie kwili!!! Domek musi się znaleźć jak najszybciej, bo mi jej tak żal :(

Posted

Spróbowalam uzupelnić informacje o Mimi na watek mikropieskow. Poprawcie ewentualnie i wstawcie to co brakuje Ciotki.

Imię: Mimi
Plec: suczka
Waga: 6 kg ale jest leciutka jak piórko, można utrzymać ją bez problemu na jednej ręce.
Miejsce: Przytulisko w Boguchwale kolo Rzeszowa
Sterylizacja: nie
Stosunek do dzieci: lubi dzieci, ale ze względu na swą kruchość i maleńkie gabaryty polecana do
domu ze starszymi dziećmi.
Stosunek do psow : lubi psy, jest lubiana przez psy i tolerowana (lubiana) przez suczki. Wzbudza w nich uczucia opiekuńcze,
Stosunek do kotow: nie sprawdzono
Dodatkowe informacje: Bardzo lubi towarzystwo czlowieka, lubi siedzieć na kolanach, przytulać się.
Charakter: jest bardzo kochana, spokojniutka, cichutka jak myszka, kocha każdego, prawdziwy z niej
aniolek.
Kontakt:tel. 606262450 mail: [email protected]
Wątek:http://www.dogomania.pl/threads/215222-Pomocy!!!-Ratlerka-ze-zlamaną-łapą-przerzucona-przez-płot-przytuliska-!!!l

Posted

Agula99 napisał(a):
Super barb!! :)

Brakuje wieku, czy jest wysterylizowana - chyba nie?, i stosunku do dzieci - ale pamietam, że ją zostawialaś z jakąś dziewczynką?

Posted

Tylko dziwię się że taka malizna waży az 6 kilo. Ja mialam u siebie taką małą psinę (kundelkę- nie ratlerkę, ważyla cztery kilo ale faktycznie w ogole się jej nie czuło na rękach) .

Posted

Tak dzieci uwielbia, zresztą ona każdego uwielbia!!!! Tak była kiedyś dziewczynka i jak ja poszłam na spacer to ona ją cały czas trzymała na rękach, kolankach, głaskała, a Mimi w siódmym niebie!!! Mimi kocha każdego!!! :)

Posted

barb napisał(a):
Tylko dziwię się że taka malizna waży az 6 kilo. Ja mialam u siebie taką małą psinę (kundelkę- nie ratlerkę, ważyla cztery kilo ale faktycznie w ogole się jej nie czuło na rękach) .

Bo prawda jest taka, że jak ją dłużej potrzymasz na rękach, to czujesz to 6 kilo :evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
wiek 1,5 - max 2 lata, nie jest wysterylizowana

Jeszcze ten stosunek do dzieci.
A u weterynarza żadnego kota nie spotkala ?

Posted

Agula99 napisał(a):
Tak dzieci uwielbia, zresztą ona każdego uwielbia!!!! Tak była kiedyś dziewczynka i jak ja poszłam na spacer to ona ją cały czas trzymała na rękach, kolankach, głaskała, a Mimi w siódmym niebie!!! Mimi kocha każdego!!! :)

To uzupelniam post z informacjami o Mimi.

Posted

Ciotki, no zaglądnijcie od czasu do czasu do Kai i Blondi!!! Tam już nikt nie zagląda!!! Nic nie napisze, czy im się nie należy odrobina zainteresowania chociaż???? Bidulki...:(

Posted

Agula99 napisał(a):
Ciotki, no zaglądnijcie od czasu do czasu do Kai i Blondi!!! Tam już nikt nie zagląda!!! Nic nie napisze, czy im się nie należy odrobina zainteresowania chociaż???? Bidulki...:(

Dobrze, juz biegnę...
Ależ jesteś dziś aktywna !