Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Czy ktoś z dogomaniaków w niedzielę wybiera się tylko jako widz/fotograf i miałby czas i chęć obfocić dla mnie ocenę rasy Spaniel Tybetański? Występują o 12:55 na ringu p.Doroty Ząbek, 4 pieski więc nie zajmie to długo, a bardzo bym chciała relację zdjęciową. Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie "może jak sobie przypomnę, o będę" :) Byłabym bardzo wdzięczna :)[/QUOTE]
Magda jak się wyrobię z ocenami psiurów to wpadnę pofocić :)
Ale niczego nie obiecuje.

Posted

[quote name='Riven']Może komuś udało by się obfocić Airedale? :)[/QUOTE]

Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll:[/QUOTE]

spoko spoko :D każda fota jest dobra :)

to podejdź to sie poznamy :)

Posted

Gdyby ktoś robił zdjęcia niufkom (hala G) to zwróćcie uwagę na takiego gnojka małego stojącego/siedzącego/leżącego na sznurku przy młodym dziewczęciu, będą się kręcić koło czerwono-kremowej namiotoklatki. :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']Jeśli ktoś się zbłąka z aparatem w sobotę o 10 na hali F - bardzo proszę o obfocenie samoyedów, szczególnie takiego jednego biało-biszkoptowego :loveu:[/QUOTE]Będziecie? super!!!
Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami.

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Będziecie? super!!!
Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami.
pzdr.[/QUOTE]

Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong:
My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;)

Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów.

Posted

[quote name='mychaaaaa']Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong:
My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;)

[B]Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów[/B].[/QUOTE]
My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:)

Pzdr.

Posted

Będę w sobotę od samego rana z aparatem.
Widziałam,że są prośby o samojedy i i airedale.Ktoś jeszcze.
Uprzedzam ,że aparat nie specjalny,ale zdjęcia będą w dużej rozdzielczości.

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Jak mnie trema nie zje :oops: a jak rozpoznam?? Bo ja jak nie zostawie psa z tz na innym ringu to będe z młodym dog-iem de bordeaux :loveu:[/QUOTE]

Ok bd wypatrywać :) Ja będę z Flaire :)

Posted

[quote name='Asiaczek']My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:)

Pzdr.[/QUOTE]

Zawsze może być pozowane po opustoszeniu ringów, przy lokacie (bo tak czy siak sami w klasie jesteśmy) albo w ruchu :eviltong: nie musi być podczas oceny, choć byłoby miło ;) po prostu chcę mieć pamiątkę z każdej naszej wystawie w formie chociaż jednej fotki z ringu :evil_lol: Byłabym Asiaczku bardzo wdzięczna :loveu: bo mój Michalski - jak to facet - o takich rzeczach jak zdjęcia nie myśli :eviltong:

Posted

Witam :)

Ja będę jutro od rana, a że aussie wchodzą dopiero o 11:30, to moooże uda mi się porobić jakieś fotki ;) Oczywiście jeśli aparat zechce współpracować, bo różnie z tym bywa :eviltong: