ewelina7797 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Banshee.']Na mp idę w oba dni. ;)[/QUOTE] a z czym w niedziele ? :) Quote
Banshee. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Prawdopodobnie ze sznupem mini. A Ciebie, to nawet nie pytam, bo znam odpowiedź. :D Quote
ewelina7797 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nie idę z missi jest w ciąży :) ide albo z cocerem albo maltańczyk albo Pudel :P a sobota albo westie albo seter :D Quote
Foxowa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='McDzik']Czy ktoś z dogomaniaków w niedzielę wybiera się tylko jako widz/fotograf i miałby czas i chęć obfocić dla mnie ocenę rasy Spaniel Tybetański? Występują o 12:55 na ringu p.Doroty Ząbek, 4 pieski więc nie zajmie to długo, a bardzo bym chciała relację zdjęciową. Proszę o konkretne odpowiedzi, a nie "może jak sobie przypomnę, o będę" :) Byłabym bardzo wdzięczna :)[/QUOTE] Magda jak się wyrobię z ocenami psiurów to wpadnę pofocić :) Ale niczego nie obiecuje. Quote
Riven Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Może komuś udało by się obfocić Airedale? :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Riven']Może komuś udało by się obfocić Airedale? :)[/QUOTE] Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll: Quote
mychaaaaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jeśli ktoś się zbłąka z aparatem w sobotę o 10 na hali F - bardzo proszę o obfocenie samoyedów, szczególnie takiego jednego biało-biszkoptowego :loveu: Quote
Kisses Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Fotki z poznania są ok :) Zapraszam na cairny :D I westy suki weteran :P Quote
Riven Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll:[/QUOTE] spoko spoko :D każda fota jest dobra :) to podejdź to sie poznamy :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jak mnie trema nie zje :oops: a jak rozpoznam?? Bo ja jak nie zostawie psa z tz na innym ringu to będe z młodym dog-iem de bordeaux :loveu: Quote
bobroska. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Gdyby ktoś robił zdjęcia niufkom (hala G) to zwróćcie uwagę na takiego gnojka małego stojącego/siedzącego/leżącego na sznurku przy młodym dziewczęciu, będą się kręcić koło czerwono-kremowej namiotoklatki. :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zapraszam :) [url]http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html[/url] Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='mychaaaaa']Jeśli ktoś się zbłąka z aparatem w sobotę o 10 na hali F - bardzo proszę o obfocenie samoyedów, szczególnie takiego jednego biało-biszkoptowego :loveu:[/QUOTE]Będziecie? super!!! Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami. pzdr. Quote
mychaaaaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Asiaczek']Będziecie? super!!! Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami. pzdr.[/QUOTE] Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong: My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;) Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów. Quote
Silvello Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Zwolniło mi się miejsce w samochodzie na jutrzejszą wystawę! Wyjazd z Warszawy, około 6:00. Info na prv lub pod nrem tel 509305902 Quote
Monia85 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Szukam osoby, która mogła by poświęcić trochę czasu na fotki w niedzielę z ringu 28 (hala F)-hawańczyki (godzina 12:55). Proszę o kontakt: [email][email protected][/email], 509-900-073 Quote
Hawanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Monia85']Szukam osoby, która mogła by poświęcić trochę czasu na fotki w niedzielę z ringu 28 (hala F)-hawańczyki (godzina 12:55). Proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], 509-900-073[/QUOTE] Ja dołańczam sie do tej prożby też e-mail [EMAIL="[email protected]"][email protected] , [/EMAIL] tel 692317834 [EMAIL="[email protected]"] [/EMAIL] Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='mychaaaaa']Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong: My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;) [B]Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów[/B].[/QUOTE] My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:) Pzdr. Quote
Diuna B. Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Będę w sobotę od samego rana z aparatem. Widziałam,że są prośby o samojedy i i airedale.Ktoś jeszcze. Uprzedzam ,że aparat nie specjalny,ale zdjęcia będą w dużej rozdzielczości. Quote
Magda & Zicko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [COLOR=orange][B]Mamy 1 miejsce wolne z woj. śląskiego ( Sosnowiec i okolice) na niedzielę 20.11.2011 [/B][/COLOR] my mamy wizytacje w sekretariacie, nie odnotowali wpłaty.. :/ Quote
Riven Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='izabela.szczepaniak']Jak mnie trema nie zje :oops: a jak rozpoznam?? Bo ja jak nie zostawie psa z tz na innym ringu to będe z młodym dog-iem de bordeaux :loveu:[/QUOTE] Ok bd wypatrywać :) Ja będę z Flaire :) Quote
Riven Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']zapraszam :) [url]http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html[/url][/QUOTE] Udało by co ci się obfocić airedale ? :) Quote
mychaaaaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Asiaczek']My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:) Pzdr.[/QUOTE] Zawsze może być pozowane po opustoszeniu ringów, przy lokacie (bo tak czy siak sami w klasie jesteśmy) albo w ruchu :eviltong: nie musi być podczas oceny, choć byłoby miło ;) po prostu chcę mieć pamiątkę z każdej naszej wystawie w formie chociaż jednej fotki z ringu :evil_lol: Byłabym Asiaczku bardzo wdzięczna :loveu: bo mój Michalski - jak to facet - o takich rzeczach jak zdjęcia nie myśli :eviltong: Quote
Onaya Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witam :) Ja będę jutro od rana, a że aussie wchodzą dopiero o 11:30, to moooże uda mi się porobić jakieś fotki ;) Oczywiście jeśli aparat zechce współpracować, bo różnie z tym bywa :eviltong: Quote
Recommended Posts