Riven Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Może komuś udało by się obfocić Airedale? :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Riven napisał(a):Może komuś udało by się obfocić Airedale? :) Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll: Quote
mychaaaaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jeśli ktoś się zbłąka z aparatem w sobotę o 10 na hali F - bardzo proszę o obfocenie samoyedów, szczególnie takiego jednego biało-biszkoptowego :loveu: Quote
Kisses Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Fotki z poznania są ok :) Zapraszam na cairny :D I westy suki weteran :P Quote
Riven Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 izabela.szczepaniak napisał(a):Dlatego pytałam w jakiej klasie szalejecie :diabloti: jak aparat nie sfiksuje jak w Poznaniu :angryy: to postaram się o fotki ale uprzedzam że mam aparat podstawowy i jakość nie koniecznie rewelacyjna.:roll: spoko spoko :D każda fota jest dobra :) to podejdź to sie poznamy :) Quote
izabela.szczepaniak Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jak mnie trema nie zje :oops: a jak rozpoznam?? Bo ja jak nie zostawie psa z tz na innym ringu to będe z młodym dog-iem de bordeaux :loveu: Quote
bobroska. Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Gdyby ktoś robił zdjęcia niufkom (hala G) to zwróćcie uwagę na takiego gnojka małego stojącego/siedzącego/leżącego na sznurku przy młodym dziewczęciu, będą się kręcić koło czerwono-kremowej namiotoklatki. :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 zapraszam :) http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 mychaaaaa napisał(a):Jeśli ktoś się zbłąka z aparatem w sobotę o 10 na hali F - bardzo proszę o obfocenie samoyedów, szczególnie takiego jednego biało-biszkoptowego :loveu:Będziecie? super!!! Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami. pzdr. Quote
mychaaaaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Asiaczek napisał(a):Będziecie? super!!! Matagi prosiła mnie o fotki Sabi, więc może i dla Was tez znajde chwilkę? Rozpatrzę się w planie sędziowania, oby było trochę luzu między naszymi rasami. pzdr. Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong: My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;) Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów. Quote
Silvello Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Zwolniło mi się miejsce w samochodzie na jutrzejszą wystawę! Wyjazd z Warszawy, około 6:00. Info na prv lub pod nrem tel 509305902 Quote
Monia85 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Szukam osoby, która mogła by poświęcić trochę czasu na fotki w niedzielę z ringu 28 (hala F)-hawańczyki (godzina 12:55). Proszę o kontakt: [email protected], 509-900-073 Quote
Hawanka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Monia85']Szukam osoby, która mogła by poświęcić trochę czasu na fotki w niedzielę z ringu 28 (hala F)-hawańczyki (godzina 12:55). Proszę o kontakt: [email protected], 509-900-073 Ja dołańczam sie do tej prożby też e-mail [email protected] , tel 692317834 Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='mychaaaaa']Michał pojechał z Hanim, ja pracuję, Lailuszka do wujka i cioci na weekend pojechała :eviltong: My będziemy na ringu 28, Lilka na ringu 24 - one są obok siebie. Zresztą Michał pojechał razem z Lilką, więc pewnie będą jakoś tam się blisko trzymać ;) Samoyedy wychodzą na ring o 10. My idziemy w użytkowej, przed nami jest 5 psów. My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:) Pzdr. Quote
Diuna B. Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Będę w sobotę od samego rana z aparatem. Widziałam,że są prośby o samojedy i i airedale.Ktoś jeszcze. Uprzedzam ,że aparat nie specjalny,ale zdjęcia będą w dużej rozdzielczości. Quote
Magda & Zicko Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Mamy 1 miejsce wolne z woj. śląskiego ( Sosnowiec i okolice) na niedzielę 20.11.2011 my mamy wizytacje w sekretariacie, nie odnotowali wpłaty.. :/ Quote
Riven Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 izabela.szczepaniak napisał(a):Jak mnie trema nie zje :oops: a jak rozpoznam?? Bo ja jak nie zostawie psa z tz na innym ringu to będe z młodym dog-iem de bordeaux :loveu: Ok bd wypatrywać :) Ja będę z Flaire :) Quote
Riven Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']zapraszam :) http://coyote-ugly.pl/pl/oferta.html Udało by co ci się obfocić airedale ? :) Quote
mychaaaaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Asiaczek napisał(a):My tez wchodzimy o 10-tej i mam 4 baski do wystawienia.Więc na Waszą prezentację na ringu raczej nie zdążę... Alemoże uda mi ise namówić kolegę z aparatem; nie obiecuję, że coś z tego wyjdzie. Bedziemy próbować:) Pzdr. Zawsze może być pozowane po opustoszeniu ringów, przy lokacie (bo tak czy siak sami w klasie jesteśmy) albo w ruchu :eviltong: nie musi być podczas oceny, choć byłoby miło ;) po prostu chcę mieć pamiątkę z każdej naszej wystawie w formie chociaż jednej fotki z ringu :evil_lol: Byłabym Asiaczku bardzo wdzięczna :loveu: bo mój Michalski - jak to facet - o takich rzeczach jak zdjęcia nie myśli :eviltong: Quote
Onaya Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Witam :) Ja będę jutro od rana, a że aussie wchodzą dopiero o 11:30, to moooże uda mi się porobić jakieś fotki ;) Oczywiście jeśli aparat zechce współpracować, bo różnie z tym bywa :eviltong: Quote
Monalisa4 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 My już w Kielcach;)poubierajcie sie ciepło bo hale nie ogrzewane zimno jak diabli !!! no i swoje siedzenia bo miejsc siedzącym malutko. Quote
sabra Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy ktoś wie ile będzie kosztować wjazd na parking? Quote
bobroska. Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Powodzenia jutro! My dopiero w niedzielę jedziemy, nie mogę się doczekać. :D Quote
szrek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy ktoś wie ile będzie kosztować wjazd na parking? tak podane jest na potwierdzeniu 30 pln. Quote
Recommended Posts