Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich tych przeszczęśliwych i tych troszku mniej zadowolonych.
popołudniu wstawie fotki. A my bez oceny mój szczenior stwierdził że nie ma zamiaru się zaprezentować i tyle.

Oj to szkoda ;/ bo piękny psiak ;)
Dziękuje że przyszłaś z aparatem, tylko szkoda że zainteresowanej nie było xP

Posted

Metheora napisał(a):
Ma ktoś foto Gudzinków? moj aparat nie spisuje się na halach i nic fajnego nie mam...
Rami ukończyła Ch.Pl oraz Intera :)

Gratulacje :)
Szkoda, że się nie spotkałyśmy, bo też byłam w sobotę ;)

Posted

No to trzecia wystawa za nami :evil_lol:

Owczarek australijski, suka, klasa szczeniąt - w.o. lok 2 (przyznam, że trochę rozczarowała mnie sędzina... dużo czytałam przed wystawą, że miła, że delikatna itd, a potem mi dziecko po ringu 'ganiała', bo ząbków nie chciało szczenię pokazać :shake: )
Jack Russell Terrier, suka, klasa pośrednia - bdb, lok 4 (debiut z nieswoim psem. dostałam sunię do rąk tuż po przyjeździe na miejsce i taki lekki szok, bo była KOMPLETNIE nieprzygotowana do wystawy :shake: pomijając, że była ani nie wytrymowana, ani nic, to jeszcze ringówki nie znała, a poza... dobrze że całkiem współpracująca panna, to szybko załapała co od niej chcę i jakoś poszło :) )

Wstawię dwa zdjęcia, myślę, że autorzy nie będą mieć nic przeciwko ;)

Z moim dzieckiem (bez obaw, mała ma uszy :evil_lol: )
http://img525.imageshack.us/img525/6028/wystr.jpg
fot. asmo75

I JRT
http://img9.imageshack.us/img9/9479/radafr.jpg
fot. zherbusapaly

Teraz na podbój zimowego Legionowa :diabloti:

Posted

Hej,
wilczaki w parach, to moje, Ishtar i Giostsu (oba CWC, CACIB, ZWYCIEZCA, Gis BOB).
Gisotsu zgarnął również BOG I i BIS IV !!!
'Moj' baby'k zgarnął również BEST BABY IN BREED, pozostałe rodzeństwo wszyscy WO i gratulacje od sędziny za wspaniałe charaktery, a sędzina ostra bo leciały nawet oceny dobre i bardzo dużo, bardzo dobrych.

1)Mam pytanie.. kto robił Wam filcowe figurki psów?
2) Jeśli ktoś by uchwycił na zdjeciach moje wilczaki ( i moje baby'iki ok, nie wygladaja na nie, ale byla ich dosc spora grupa, bo az 5) to proszę podeślijcie mi na [email protected] , chciałabym umieścić je w ich galeriach.

Pozdrawiamy i wszystkim gratulujemy ;)

Posted

[quote name='Shaluka']Hej,
wilczaki w parach, to moje, Ishtar i Giostsu (oba CWC, CACIB, ZWYCIEZCA, Gis BOB).
Gisotsu zgarnął również BOG I i BIS IV !!!
'Moj' baby'k zgarnął również BEST BABY IN BREED, pozostałe rodzeństwo wszyscy WO i gratulacje od sędziny za wspaniałe charaktery, a sędzina ostra bo leciały nawet oceny dobre i bardzo dużo, bardzo dobrych.
1)Mam pytanie.. kto robił Wam filcowe figurki psów?
2) Jeśli ktoś by uchwycił na zdjeciach moje wilczaki ( i moje baby'iki ok, nie wygladaja na nie, ale byla ich dosc spora grupa, bo az 5) to proszę podeślijcie mi na [email protected] , chciałabym umieścić je w ich galeriach.
Pozdrawiamy i wszystkim gratulujemy ;)
Przeglądnij wątek, a znajdziesz kilka fotek wilczaków:)

pzdr.

• 3 weeks later...