Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taką wiadomość znalazłam w planie sędziowania
[B][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][COLOR=#ff0000][LEFT]Uwaga zmiana ![/LEFT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4][LEFT]Rasa [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4]TERIER SZKOCKI [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4]oceniana b[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4]ę[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4]dzie na ringu [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4]29 [/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4]o godz. [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=4]10.00[/LEFT]
[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=3]S[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=3]ę[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Tahoma][SIZE=3]dzia: [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=4]Tamara Sarmont (BLR)
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

nie moge otworzyc planu ringów na stronie Kielc, w zwiazku z tym proszę o pomoc - na ktorej hali bedzie ring 2?
pewnie w oba dni ring 2 bedzie w tym samym miejscu, ale dla pewności dodam że chodzi mi o niedziele

z gory dziekuje

Posted

[quote name='maga18']nie moge otworzyc planu ringów na stronie Kielc, w zwiazku z tym proszę o pomoc - na ktorej hali bedzie ring 2?
pewnie w oba dni ring 2 bedzie w tym samym miejscu, ale dla pewności dodam że chodzi mi o niedziele

z gory dziekuje[/QUOTE]

Bardzo prosze podział ringów na hale

[SIZE=2]A tu podział na hale i ringi:
Hala [B]A[/B] ringi 1-7
Hala [B]B[/B] ringi 8-11 [IMG]http://picsrv**********/images/smiles/icon_wink.gif[/IMG]
Hala [B]C[/B] ringi 12-15
Hala [B]D[/B] ringi 16-23
Hala [B]F[/B] ringi 24-28
Hala [B]G[/B] ringi 29-33
Hala [B]E[/B] -punkt obsługi wystawców i ring główny[/SIZE]

Posted

a mi oczywscie przed wystawą rozchorowało się 1 dziecko i babcia rozłożona i co ja mam teraz począc kurka z tym wszystkim :( Pies zgłoszony i opłacony a ja nie mam jak jechac :(