Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
No to super:D nie wiem natomiast jak to ze spacerkiem bedzie jak Ewelina teraz Kumpla ma? Może ktoś inny ją dostanie...

A może Zira do tego czasu będzie już w nowym domu :cool3:
ale by mi niespodziankę zrobiła ;)
bo na spacer będzie mogła wyjść dopiero po Nowy Roku :-(

dostałam od P. Ani instrukcję, że Kumpel jest tylko na zastępstwo

Posted

Zira jest już zarezerwowana... ehh
a miałam dla niej świetny, sprawdzony dom, idealny dla haszczaka, treningi w zaprzęgach, osoba znająca się na rasie.. eh

Posted

eh ...klapa ... a dom od eweski był sprawdzany przez ludzi zajmujących się adopcją haszczaków ...

miejmy tylko nadzieje że Ci co ją rezerwowali to nie kolejni ludzi którzy chca mieć ładnego i modnego psa...

Posted

mój dom jest w 100% pewny... chłopak czekał na wizytę przedadopcyjną 2 tygodnie, jest sprawdzony przez haszczakowe dziewczyny, byłam dzisiaj w biurze i powiedziano mi, że muszę czekać, jak tamten pan się nie zjawi to możemy ją brać... ale to jest dom idealny... ja nie wiem co mam już robić.

Posted

aeriel napisał(a):
Mam usunąć ogłoszenie Zirki ludziki?

chyba tak, ale niech ewes zadecyduje :)

Ja tez jestem podłamana tą sytuacją... taki świetny dom, sprawdzony, szkoda, ze schronisko olewa nasze starania... chociaz moze, jakby chłopak zjawił się zaraz po otwarciu biura z samego rana, to moze udałoby się...

Posted

soboz4 napisał(a):
Też bardzo na nią czekają, chłopak zarezerwował sobie miesiąc urlopu z jej powodu

najlepsze rozwiązanie to sklonować Zirę... ale sytuacja głupia... nie wiem co napisać nawet

Posted

prawdę mówiąc to jestem aż zniesmaczona, to taki trudny pies, owszem bardzo ładny ale charakter....

lepiej pominąć jej występki, napadanie na małe zwierzęta, obrona rzeczy przed ludźmi, w każdym razie jak dla mnie nie jest to pies godny polecenia, a do schroniska telefon za telefonem o Zirę,

ludzie nie patrzą sercem tylko wzrokiem i na urodę zwracają uwagę, chcą się pokazać z modnym psem, a to psu też za dobrze nie wróży, a kundelki są takie urocze i niepowtarzalne i charaktery mają lepsze, do mieszkania się nadają, ale na nic tłumaczenie że bury Roki będzie o wiele lepszym towarzyszem od piękności Ziry...