aeriel Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Odnowione ogłoszenie dla Zirki :) http://tablica.pl/oferta/zira-dusza-lasu-zstapila-na-ziemie-teraz-szuka-swego-domu-IDzHfp.html Quote
ewes Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 A ja tylko powiem, że Zira czuje się coraz lepiej :) Quote
kimiji Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 To super:) Tak trzymaj mała :kciuki: Zira wie, co ją czeka jeśli wyzdrowieje ;), a czeka spacerek z ewes dlatego tak szybko się kuruje :D Quote
madzia.uje93 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 No to super:D nie wiem natomiast jak to ze spacerkiem bedzie jak Ewelina teraz Kumpla ma? Może ktoś inny ją dostanie... Quote
ewes Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 madzia.uje93 napisał(a):No to super:D nie wiem natomiast jak to ze spacerkiem bedzie jak Ewelina teraz Kumpla ma? Może ktoś inny ją dostanie... A może Zira do tego czasu będzie już w nowym domu :cool3: ale by mi niespodziankę zrobiła ;) bo na spacer będzie mogła wyjść dopiero po Nowy Roku :-( dostałam od P. Ani instrukcję, że Kumpel jest tylko na zastępstwo Quote
madzia.uje93 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Oj cudowne i najlepsze rozwiązanie by to było gdyby Zira poszła do domu:D Quote
aeriel Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://tablica.pl/oferta/zira-dusza-lasu-zstapila-na-ziemie-teraz-szuka-swego-domu-IDAkO1.html Odnowione ogłoszenie dla Zirki :) Quote
ewes Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Zira jest już zarezerwowana... ehh a miałam dla niej świetny, sprawdzony dom, idealny dla haszczaka, treningi w zaprzęgach, osoba znająca się na rasie.. eh Quote
soboz4 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 to nie najlepsze wieści, szkoda żeby znowu wróciła czy Twój dom jest pewny? Może spróbuję porozmawiać? Quote
Istar19 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 eh ...klapa ... a dom od eweski był sprawdzany przez ludzi zajmujących się adopcją haszczaków ... miejmy tylko nadzieje że Ci co ją rezerwowali to nie kolejni ludzi którzy chca mieć ładnego i modnego psa... Quote
ewes Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 mój dom jest w 100% pewny... chłopak czekał na wizytę przedadopcyjną 2 tygodnie, jest sprawdzony przez haszczakowe dziewczyny, byłam dzisiaj w biurze i powiedziano mi, że muszę czekać, jak tamten pan się nie zjawi to możemy ją brać... ale to jest dom idealny... ja nie wiem co mam już robić. Quote
saphira18 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 kurcze szkoda... pewności nie mamy że Zira znowu nie ucieknie tym facetom... a ten dom eweski sprawdzony na dodatek....:( Quote
pralinka94 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 aeriel napisał(a):Mam usunąć ogłoszenie Zirki ludziki? chyba tak, ale niech ewes zadecyduje :) Ja tez jestem podłamana tą sytuacją... taki świetny dom, sprawdzony, szkoda, ze schronisko olewa nasze starania... chociaz moze, jakby chłopak zjawił się zaraz po otwarciu biura z samego rana, to moze udałoby się... Quote
ewes Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 pralinka, kurcze wiesz jaka teraz jest głupia sytuacja, ehh...:( Quote
madzia.uje93 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kiepsko...Zira napewno by miała się świetnie w tym domku, a tamci ludzie co ją zarezerwowali nie wiadomo nic o nich? Quote
soboz4 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Też bardzo na nią czekają, chłopak zarezerwował sobie miesiąc urlopu z jej powodu Quote
saphira18 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 soboz4 napisał(a):Też bardzo na nią czekają, chłopak zarezerwował sobie miesiąc urlopu z jej powodu najlepsze rozwiązanie to sklonować Zirę... ale sytuacja głupia... nie wiem co napisać nawet Quote
soboz4 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 prawdę mówiąc to jestem aż zniesmaczona, to taki trudny pies, owszem bardzo ładny ale charakter.... lepiej pominąć jej występki, napadanie na małe zwierzęta, obrona rzeczy przed ludźmi, w każdym razie jak dla mnie nie jest to pies godny polecenia, a do schroniska telefon za telefonem o Zirę, ludzie nie patrzą sercem tylko wzrokiem i na urodę zwracają uwagę, chcą się pokazać z modnym psem, a to psu też za dobrze nie wróży, a kundelki są takie urocze i niepowtarzalne i charaktery mają lepsze, do mieszkania się nadają, ale na nic tłumaczenie że bury Roki będzie o wiele lepszym towarzyszem od piękności Ziry... Quote
Recommended Posts