Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucio napisał(a):
Anashar - to jak, wsadzamy Dakote na strone orlenowskiego Kubusia? :shake: Suczce pomoc pilnie potrzebna! :cry:

eh widze ze w watku tej malej nic sie nie dzieje w ostatecznosci moge wziasc mala na tymczas chociaz chcialabym na stale ale niestety warunkow brak:-((( mam malego yorka i amstaffa ktore ewentualnie na tymczas dam rodzicom tylko psinke musialby ktos dowiesc do łodzi lub okolic

Posted

he he fakt, weszłam w Twój profil, zeby trochę się o Tobie dowiedzieć...wybacz mam obsesje najpierw dobrze sprawdzamy potencjalnego "adaptatora" :)
mam nadzieje, że się nie gniewasz :(

Posted

Asior napisał(a):
he he fakt, weszłam w Twój profil, zeby trochę się o Tobie dowiedzieć...wybacz mam obsesje najpierw dobrze sprawdzamy potencjalnego "adaptatora" :)
mam nadzieje, że się nie gniewasz :(

Pewnie ze sie nie gniewam:-))) w takim razie juz wiesz ze jestem maniaczka psiaczkow bullowatych:-) hehehe

Posted

:-o:-o:-o co się dzieje?
mam nadzieję, że ludziskom żal się zrobiło suni przed świętami i darowali jej jeszcze kilka dni chociaż...

PS. Nie na temat, ale Asiorek, Dzidziunia, gdzie to widać, gdy ktoś ogląda profil?