Dzidziunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 chyba nie :((( ja od 2 dni proboje sie doiwedziec co z ta bidka Quote
Dzidziunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 tego nie wiem:( jestem tu nowa osobka a o tym watku stali bywalcy chyba zapomnieli :(( chlip.... Quote
pidzej Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Numer do wlascicieli 0501 504 113 może ktoś mógłby zadzwonić? dzidziunia, jeśli podtrzymujesz tymczas to chyba Ty powinnaś to zrobić albo może ktoś ma namiary na doddy i zadzwoni Quote
Dzidziunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wiem ze powinnam ja zadzwonic tylko widzisz ja jestem bardzo powiedzmy w cudzyslowiu nadpobudliwa osobka jesli chodzi o krzywde bullowatych wiec wole nie dzoiwnic bo na tych wlascicielach suchej nitki bym nie pozostawila!!! a jesli chodzi o tymczasik to proponowalam go 2 dni temu i jesli dzisiaj nie przywioza mi takiego bidnego bulka to tymczasik podtrzymuje a jesli przywioza to moge ja wziasc na tydzien bo dluzej nie dam rady z 3 bulowatymi i yorkiem:P Quote
doddy Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Podałam tel do włascicieli. Do nich prosze dzwonić. Ja nie mam zamiaru tym ludziom pomagać. Ja sobie robie urlop od piesków. Quote
Asior Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Ulaa'] PS. Nie na temat, ale Asiorek, Dzidziunia, gdzie to widać, gdy ktoś ogląda profil? klikasz na nick (nad avatarem) i tam masz taka opcję znajdź więcej postów autorstwa tej osoby :eviltong: [quote name='doddy']Podałam tel do włascicieli. Do nich prosze dzwonić. Ja nie mam zamiaru tym ludziom pomagać. Ja sobie robie urlop od piesków. ojj co się stało :( strasznie groźnie to zabrzmiało :( Quote
Anashar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I wszystko ucichło... Wie ktoś co się stało z sunią? Quote
Recommended Posts