Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę,bardzo! I życzę Lubisi z całego serca najszczęśliwszego życia!:)

Nie tymczasuję -póki co -psów,bo mam w domu trzy duże terytorialne i zazdrosne jak siedem diabłów suczydła. Hmmm...plus teściową,która mnie nie kocha,bo ja kocham psy i w dodatku "przerobiłam" jej syna,który...też kocha psy :) ...
Myślę jednak,że za jakiś czas trafi i do mnie jakiś tymczasowicz...I już teraz wyobrażam sobie,co będę czuła,kiedy tego potencjalnego tymczasowicza wyekspediuję do domu stałego. Rozumiem,że można się w takiej sytuacji czuć podle,chociaż świadomość,że uratowało się psie istnienie,powinna jakoś rekompensować takie złe uczucia!:) Auraa,jesteś świetną Osobą!:)

Posted

Tak. Mała juz rządzi. Zakumplowała się z labradorką i pilnują królestwa.Państwo to prawdziwi psiarze. Zarówno pan jak i pani. Pan nie wraca do domu bez przysmaczku dla małej. Myslę że Lubisia nie mogła trafić lepiej. Licytują z kim będzie spała;)

Posted

auraa napisał(a):
Tak. Mała juz rządzi. Zakumplowała się z labradorką i pilnują królestwa.Państwo to prawdziwi psiarze. Zarówno pan jak i pani. Pan nie wraca do domu bez przysmaczku dla małej. Myslę że Lubisia nie mogła trafić lepiej. Licytują z kim będzie spała;)

:multi::multi::multi:

A jak to się stąło, że wypatrzyli Lubiśkę?

Posted

Po operacji guza na łapie nie wybudziła sie ich sunia podobna do Lubisi.Oni wpadli w rozpacz a Bella w depresję. Ze względu na labladorkę zaczęli szukać nowej suni i tak znaleźli Lubisię.

Posted

auraa napisał(a):
Po operacji guza na łapie nie wybudziła sie ich sunia podobna do Lubisi.Oni wpadli w rozpacz a Bella w depresję. Ze względu na labladorkę zaczęli szukać nowej suni i tak znaleźli Lubisię.

przez ogłoszenie w internecie?

• 2 weeks later...
Posted

Po uszy!:lol: Jest księżniczką, perełką. Pan jest w niej absolutnie zakochany, czemu się absolutnie nie dziwię, bo jej się nie da nie kochać. Pani jest zazdrosna, że Lubisia chodzi za panem i śpi w jego pokoju;). A tak w ogóle to rządzi! Zdominowała labradorkę Bellę. Jest wszystko w porzadku!

Posted

[quote name='auraa']Po uszy!:lol: Jest księżniczką, perełką. Pan jest w niej absolutnie zakochany, czemu się absolutnie nie dziwię, bo jej się nie da nie kochać. Pani jest zazdrosna, że Lubisia chodzi za panem i śpi w jego pokoju;). A tak w ogóle to rządzi! Zdominowała labradorkę Bellę. Jest wszystko w porzadku![/QUOTE]

I jak sie tu nie cieszyc?! :) :) :)

Posted

Trudno.......... Ja mam trzy a właściwie cztery suczki, które oddawałam jak własne. Kikę, Kropkę, Fruzię i oczywiście Lubisię. W lipcu Prawdopodobnie Kika przyjedzie do mnie na tydzień, kiedy jej pani pojedzie na wakacje. Choć mam wątpliwości czy będzie chciała się z Kikunią rozstać.

• 1 year later...
Posted

Po przerwie, chciałam przypomnieć Lubisię. U niej wszystko w porządku. Państwo kochają ją miłością, jaką można kochać psa. Lubisia jest ulubienicą pana i kiedy nadchodzi pora jego powrotu z pracy, obydwie sunie czekaja przy bramie. Pan podjeżdża, sunie wskakują do samochodu i razem wjeżdżaja na podwórze. Co z tego ,że tylko 20m. ale to też coś;). W drugiej połowie sierpnia umówiłyśmy się z P. Ewą na spotkanie. Zobaczę moją mała paróweczkę.
A teraz proszę o pomoc dla malutkiego Plastusia, który w podobnych okolicznościach trafił do tej samej dogomaniaczki. Jest bardzo podobny do Lubisi. Nie wiadomo co się stało z matką i rodzeństwem. Nie wiem czy żyją. Może matką była siostra Lubisi, która nie miała tyle szczęścia.[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246004-Kat-si%C4%99-nad-nim-zlitowa%C5%82-zyje-Pom%C3%B3zmy-mu-prze%C5%BCy%C4%87-Jest-taki-male%C5%84ki?p=21167742#post21167742"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246004-Kat-si%C4%99-nad-nim-zlitowa%C5%82-zyje-Pom%C3%B3zmy-mu-prze%C5%BCy%C4%87-Jest-taki-male%C5%84ki?p=21167742#post21167742[/URL]