kkasiiiar Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 toyota napisał(a):Jeśli chodzi o kkasiiiar to na pewno nie ma to żadnego znaczenia. Ja absolutnie jestem za tym, aby Jonik trafił do Kasi. Kasia jest dogomaniaczką z krwi i kości, chociaż na dogo trafiła niedawno. Myślę, że jesteśmy to winni Zuzce, aby Jej piesek trafił do kogoś z nas. Chciałam tylko prosić Kasię, aby nie przesadziła z ilością psów, bo ja przesadziłam i ledwo daję radę ;). Dziekuje Asiu za takie mile slowa o mnie !!!:loveu::loveu::loveu: U mnie 2 prywatne psy to max! wiec napewno wiecej nie bedzie..chociasz ta milosc do amstaffow :eviltong: ale na szczescie poza sercem mam jeszcze mozg :eviltong: Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Yonik piękny:)ale i włosy Radka fajne:) Quote
mmd Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Znowu się bawili, ale tylko moment, bo Jonik wpadł na ścianę i mu się odechciało. Nic się oczywiście nie stało, ale uznał, że bezpieczniej coś pomemłać :) To jego ulubione zajęcie. Quote
mmd Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 ocelot napisał(a):Yonik piękny:)ale i włosy Radka fajne:) No - jeszcze skóra, glany i yoreczek pod pachą :evil_lol: Mam niezłą polewkę, Młody powiedział, że Jonikowi trzeba pieszczochę założyć na szyjkę dla mniejszego obciachu ;) Quote
rita60 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 mmd napisał(a):No - jeszcze skóra, glany i yoreczek pod pachą :evil_lol: Mam niezłą polewkę, Młody powiedział, że Jonikowi trzeba pieszczochę założyć na szyjkę dla mniejszego obciachu ;) Dobre...a ja myślałam,ze skóra,fura i komóra:evil_lol: Quote
kkasiiiar Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Buziak w nochalka dla Jonika na dobranoc :) Quote
mmd Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 kkasiiiar napisał(a):Buziak w nochalka dla Jonika na dobranoc :) Przekażę :) Quote
ronja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 trafiłam po podpisie:) słodziak z Jonika Quote
mmd Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Chciałam Wam jeszcze zapodać newsa: Kelbi nauczył się kraść! Zajumał Jonikowi kawałek kosteczki, tym razem mina Jonika bezcennna :diabloti: Niestety, kosteczka wypadła z dzioba, co wykorzystał Jonik :evil_lol: I teraz najlepsze: przepychali się ryjkami nad ta kosteczką, ale ani jednego warknięcia. Jonik jest w porządku :) Nawet mój mąż mówi, że to bardzo grzeczny piesek, a dla niego żaden nie jest grzeczny, więc mam ideał na DT :evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Fajnie, że się chłopaki dogadali. Kelbi jest przekochany, że przyjął "intruza" tak dobrze. Mizianko dla obu panów ode mnie;-) Quote
Ellig Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 https://www.facebook.com/event.php?eid=254323254603299 Quote
NusiaiJa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Witaj mmd ! Cudowne obrazki tutaj się ogląda ! Jak miło popatrzeć. Istna sielanka tam u Was... widać że Jonik powolutku zapomina o traumie i odzyskuje poczucie bezpieczeństwa. Dziękuję , wielki ukłon w Twoja stronę. Pozdrawiam, CiotkaE Quote
Nutusia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Jonik na biurku śpi jak moja kicia Nocka ;) Przystojny z niego gość. A pomysł z pieszczochą - genialny!!!! :) Quote
mmd Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Byliśmy u weta na kontroli. Gardziołko lepsze, ale antybiotyk znów był w pupsko, uszy posprzątane. Jonik zniósł wszystko dzielnie, nawet nie jęknął. W nagrode kupiłam mu polecone przez doktora kartoniki Bozity z prawie samym mięskiem (97%) - kurczak, renifer, łosoś, indyk, na każdy dzień co innego :evil_lol: Suche też pochrupuje, ale wyraźnie woli puszkowe. Wczoraj ukradł ok. 1/3 suszonego świńskiego ryjka i zeżarł, więc dzis kupa trochę luźniejsza, ale bez strzałów itp ;) Muszę pochować to co Kelbi rozwala, bo ten mały złodziej wszystko znajdzie. Jak wychodzimy na spacer, przesmiesznie się cieszy - skacze na wszystkich łapkach jak piłka - na pół metra albo lepiej. Poza tym, cud miód i orzeszki - pies idealny :) Quote
kkasiiiar Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 mmd napisał(a):Byliśmy u weta na kontroli. Gardziołko lepsze, ale antybiotyk znów był w pupsko, uszy posprzątane. Jonik zniósł wszystko dzielnie, nawet nie jęknął. W nagrode kupiłam mu polecone przez doktora kartoniki Bozity z prawie samym mięskiem (97%) - kurczak, renifer, łosoś, indyk, na każdy dzień co innego :evil_lol: Suche też pochrupuje, ale wyraźnie woli puszkowe. Wczoraj ukradł ok. 1/3 suszonego świńskiego ryjka i zeżarł, więc dzis kupa trochę luźniejsza, ale bez strzałów itp ;) Muszę pochować to co Kelbi rozwala, bo ten mały złodziej wszystko znajdzie. Jak wychodzimy na spacer, przesmiesznie się cieszy - skacze na wszystkich łapkach jak piłka - na pół metra albo lepiej. Poza tym, cud miód i orzeszki - pies idealny :) Ech...chyba naprawde sie zakochuje:loveu: :eviltong: Ciesze sie ze z gardelkiem lepiej :) Ooo jakie pysznosci ...:crazyeye::) Quote
obraczus87 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Fajny ten Jonik :) Jesli ktoś moze mi pomoc (moj podpis) to proszę o informacje :roll: Quote
mmd Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Jonik się rozkręca. Bawi się piłką, warczy na nią, no komedia :) We dwóch kotłują się na moim łóżku, kołdry i poduszki latają, Jonik przekoziołkował raz i drugi, zjechał z łóżka, kopią pod jednym kocem, a my tu zarykujemy się ze śmiechu Quote
funia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 No,to fajnie ,jestem spokojna .Dziékujé. Quote
Ellig Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 mmd napisał(a):Jonik się rozkręca. Bawi się piłką, warczy na nią, no komedia :) We dwóch kotłują się na moim łóżku, kołdry i poduszki latają, Jonik przekoziołkował raz i drugi, zjechał z łóżka, kopią pod jednym kocem, a my tu zarykujemy się ze śmiechu Swietnie:):):) Quote
Recommended Posts