Jump to content
Dogomania

Jonik - sierotka po Zuzce pojechał do nowego domu :)

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Jeśli chodzi o kkasiiiar to na pewno nie ma to żadnego znaczenia.

Ja absolutnie jestem za tym, aby Jonik trafił do Kasi. Kasia jest dogomaniaczką z krwi i kości, chociaż na dogo trafiła niedawno.

Myślę, że jesteśmy to winni Zuzce, aby Jej piesek trafił do kogoś z nas.

Chciałam tylko prosić Kasię, aby nie przesadziła z ilością psów, bo ja przesadziłam i ledwo daję radę ;).

Dziekuje Asiu za takie mile slowa o mnie !!!:loveu::loveu::loveu: U mnie 2 prywatne psy to max! wiec napewno wiecej nie bedzie..chociasz ta milosc do amstaffow :eviltong: ale na szczescie poza sercem mam jeszcze mozg :eviltong:

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu się bawili, ale tylko moment, bo Jonik wpadł na ścianę i mu się odechciało. Nic się oczywiście nie stało, ale uznał, że bezpieczniej coś pomemłać :) To jego ulubione zajęcie.

Posted

ocelot napisał(a):
Yonik piękny:)ale i włosy Radka fajne:)

No - jeszcze skóra, glany i yoreczek pod pachą :evil_lol: Mam niezłą polewkę, Młody powiedział, że Jonikowi trzeba pieszczochę założyć na szyjkę dla mniejszego obciachu ;)

Posted

mmd napisał(a):
No - jeszcze skóra, glany i yoreczek pod pachą :evil_lol: Mam niezłą polewkę, Młody powiedział, że Jonikowi trzeba pieszczochę założyć na szyjkę dla mniejszego obciachu ;)

Dobre...a ja myślałam,ze skóra,fura i komóra:evil_lol:

Posted

Chciałam Wam jeszcze zapodać newsa:
Kelbi nauczył się kraść! Zajumał Jonikowi kawałek kosteczki, tym razem mina Jonika bezcennna :diabloti:
Niestety, kosteczka wypadła z dzioba, co wykorzystał Jonik :evil_lol:
I teraz najlepsze: przepychali się ryjkami nad ta kosteczką, ale ani jednego warknięcia. Jonik jest w porządku :)
Nawet mój mąż mówi, że to bardzo grzeczny piesek, a dla niego żaden nie jest grzeczny, więc mam ideał na DT :evil_lol:

Posted

Witaj mmd ! Cudowne obrazki tutaj się ogląda ! Jak miło popatrzeć.
Istna sielanka tam u Was... widać że Jonik powolutku zapomina o traumie i odzyskuje poczucie bezpieczeństwa.
Dziękuję , wielki ukłon w Twoja stronę.
Pozdrawiam, CiotkaE

Posted

Byliśmy u weta na kontroli.
Gardziołko lepsze, ale antybiotyk znów był w pupsko, uszy posprzątane. Jonik zniósł wszystko dzielnie, nawet nie jęknął. W nagrode kupiłam mu polecone przez doktora kartoniki Bozity z prawie samym mięskiem (97%) - kurczak, renifer, łosoś, indyk, na każdy dzień co innego :evil_lol: Suche też pochrupuje, ale wyraźnie woli puszkowe.
Wczoraj ukradł ok. 1/3 suszonego świńskiego ryjka i zeżarł, więc dzis kupa trochę luźniejsza, ale bez strzałów itp ;) Muszę pochować to co Kelbi rozwala, bo ten mały złodziej wszystko znajdzie.
Jak wychodzimy na spacer, przesmiesznie się cieszy - skacze na wszystkich łapkach jak piłka - na pół metra albo lepiej.
Poza tym, cud miód i orzeszki - pies idealny :)

Posted

mmd napisał(a):
Byliśmy u weta na kontroli.
Gardziołko lepsze, ale antybiotyk znów był w pupsko, uszy posprzątane. Jonik zniósł wszystko dzielnie, nawet nie jęknął. W nagrode kupiłam mu polecone przez doktora kartoniki Bozity z prawie samym mięskiem (97%) - kurczak, renifer, łosoś, indyk, na każdy dzień co innego :evil_lol: Suche też pochrupuje, ale wyraźnie woli puszkowe.
Wczoraj ukradł ok. 1/3 suszonego świńskiego ryjka i zeżarł, więc dzis kupa trochę luźniejsza, ale bez strzałów itp ;) Muszę pochować to co Kelbi rozwala, bo ten mały złodziej wszystko znajdzie.
Jak wychodzimy na spacer, przesmiesznie się cieszy - skacze na wszystkich łapkach jak piłka - na pół metra albo lepiej.
Poza tym, cud miód i orzeszki - pies idealny :)

Ech...chyba naprawde sie zakochuje:loveu: :eviltong:
Ciesze sie ze z gardelkiem lepiej :) Ooo jakie pysznosci ...:crazyeye::)

Posted

Jonik się rozkręca.
Bawi się piłką, warczy na nią, no komedia :)
We dwóch kotłują się na moim łóżku, kołdry i poduszki latają, Jonik przekoziołkował raz i drugi, zjechał z łóżka, kopią pod jednym kocem, a my tu zarykujemy się ze śmiechu

Posted

mmd napisał(a):
Jonik się rozkręca.
Bawi się piłką, warczy na nią, no komedia :)
We dwóch kotłują się na moim łóżku, kołdry i poduszki latają, Jonik przekoziołkował raz i drugi, zjechał z łóżka, kopią pod jednym kocem, a my tu zarykujemy się ze śmiechu

Swietnie:):):)