Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='anula1959']Za każdym razem , czy to do łóżka , czy do samochodu czy też na taką samą ławę jak Ty masz w kuchni , podnoszę szanowną dupecję mojego Dżeksona :cool3: :evil_lol: . A wygląda to tak , że staje oparty przednimi łapami o rzecz na którą chce wejść , odwraca głowę do tyłu patrząc wymownie na mnie /czy też na inną osobę/ i pytającym wzrokiem mówi; " no , kiedy mnie w końcu tu podsadzisz?" Albo też , udaje że podskakuje / i tak z parę razy:evil_lol: / aż w końcu rezygnuje i robi to co opisałam powyżej.[/quote]
Dżekson jest taki mały , czy taki gruby że sam nie wskoczy ?:razz:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']Dżekson jest taki mały , czy taki gruby że sam nie wskoczy ?:razz:[/quote]
To drugie też ale przede wszystkim rozpieszczony do granic możliwości / po śląsku sie godo , że jes rozwieziony jak dziadowsko torba:evil_lol: /
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Bianeczko, mój TZ już na emeryturze, już nie zjedzie ani razu "na dół":multi: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Hala']Ja tylko skorzystam jeszcze raz z cierpliwosci Bianeczki... i wstawię Fionę...

Chyba że mnie Bianka zaraz wyrzuci. :evil_lol:

[IMG]http://upload.miau.pl/3/9154.jpg[/IMG]

[IMG]http://upload.miau.pl/3/9156.jpg[/IMG][/quote]
Hala , skąd Ty wzięłaś taką piękną kicię? To Twoja prywatna , domowa czy jest na DT u Ciebie? Przepraszam za off-a ale nie mogłam się powstrzymać:oops:

Posted

A mój Bono za nic na świecie nie chce się dać wziąć na ręce :-( Nie mogę go przytrzymać,żeby mu przemyć oczka :-( Nie mogę go wstawić do samochodu inaczej niż podnosząc za szelki :-( Ewidentnie boi się rąk, chociaż do misianka się już bardzo chętnie nadstawia.
[B]BIANKO1 [/B]- no dobrze, małpeczka wytłumaczona, ale trąba???:evil_lol:

Posted

[quote name='Hala']wiem! wiem!! Frytka ma umówioną wizytę u dentysty! Na piłowanie kłów!! Żeby nie gryzła!! :multi:[/quote]
No już jak Hala coś wymyśli ..................:shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']Że jak się baba nudzi , to jej odbija :diabloti:[/quote]
Oj , Bianka , z Tobą sie nie można nudzić na wątku:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='quasimodo']Toż Frytka jest najwyraźniej krewną Genowefy Pigwy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mogłaby w tej kreacji występować w chórze koła gospodyń wiejskich...[/quote]
Teraz to ja się oplułam :mad:

Posted

Musi Ciocia zapytać weterynarza, co to dziwaczny szampon:niewiem:
Ja mojego alergika piorę w Alerwecie, ale ten akurat się pieni.

Moja córka jak była mała, to używałam różnych środków antyalergicznych - mydeł, szamponów, emulsji do mycia ciała - i muszę powiedzieć, że też się nie pieniły. Miałam wrażenie, że ją zaklajstrowuję :roll: