Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"]Oskarek to śliczny, czarny - podpalany szczeniaczek.
Do schronu trafił wraz z Milusiem - pięknym czarnuszkiem.
Razem sypiali po krzakach i żywili się w śmietnikach.
Zarówno jeden jak i drugi to jeszcze dzieciaki...
W schronisku jest Mama z małymi szczeniakami http://www.dogomania.pl/threads/213123-Malutkie-szczeniaczki-wraz-z-Mam%C4%85-w-schroniskowej-budzie...-Szukamy-DT-i-DS./page5 - Oskarek i Miluś udają,że i Oni do tej rodzinki należą.
Dzielna mama pozwala Im pić Jej mleko - pokochała Ich jak swoje dzieci.
Byłam w schronie wieczorem - niestety było już ciemno - więc foty nie są pierwszej jakości - ale są...

Oskarek:

[/FONT]

Edited by Klaudus__
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskarek był - na kwarantannie ponieważ "znaleźli się właściciele" i mają Go odebrać.
A Miluś pojechał z Rodzinką (jako jeden z Nich - ciiii :)) bo wyadoptowany został jeden czarnuszek z Rodzinki.

Posted

ten słabiutki, ledwie żywy to był chyba Miluś?, tak mi się z fotki wydaje. Taki drobniutki, malutki, biedaczek. Został w klinice, oby przeżył. Fotek z dzisiejszego dnia nie będzie, ani ja, ani Teresa nie miałyśmy aparatu, poza tym naprawdę nie było czasu zajmować się zdjęciami, trzeba było jak najszybciej dowieźć małego do weterynarza.
Zabrałam dwa płowe szczeniaczki, jednego czarnego i drugiego czarnego (Milusia). Oskarek został na kwarantannie. No i oczywiście mamusie - bardzo rezolutna sunia.

Posted

jednego, tego czarnego Milusia zabrałam wraz z sunia i jej szczeniaczkami do domu tymczasowego. Oskarek (ten podpalany) nie załapał sie bo siedział na kwarantannie, no i został biedak w punkcie. Co go teraz czeka? Chyba wywóz do Mysłowic....:-(