Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest aniapiotrek
Posted

czy Oskarek nadal szuka domu? Dzwonił do mnie PAn dziś w sprawie jego adopcji, mówił że ma też suczkę w podobnym wieku, wytłumaczyłam mu z czym się wiąże adopcja i nie przeraził się. Co Wy o tym myślicie, mam możliwość spotkania się jutro z nim jeśli będziecie chciały, pozdrawiam

Posted

[quote name='aniapiotrek']czy Oskarek nadal szuka domu? Dzwonił do mnie PAn dziś w sprawie jego adopcji, mówił że ma też suczkę w podobnym wieku, wytłumaczyłam mu z czym się wiąże adopcja i nie przeraził się. Co Wy o tym myślicie, mam możliwość spotkania się jutro z nim jeśli będziecie chciały, pozdrawiam[/QUOTE]

pewnie, ze chcemy, uswiadom Pana o kastracji i sterylce

Posted

dzisiaj Oscarek zostal odrobaczony, za kilka dni szczepienie...przydalby sie jakis bazarek albo sponsor bo niestety funduszy brak :(

Oscarek slicznie chodzi w szeleczkach :)
jak wychodze z psami pozno w nocy to biega luzem, nie oddala sie, wraca natychmiast na zawolanie
w nocy spi oczywiscie w lozku, oczywiscie na mojej poduszce, z brzusiem na gorze :)
w lozku oczywiscie jest pierwszy! :)
w dzien spi na fotelu
jak wracam odstawia tance dziekczynne :)
caly czas jest przy mnie i caly czas jest w ruchu az kociaki musza Go troszke temperowac ;)
chwila spokoju jest jak przypomni sobie o prasowanych kosciach i namietnie je gryzie

prosze o pomoc w oglaszaniu, najlepiej na tych stronkach:

[FONT=Calibri]www.tablica.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.cafeanimal.pl[/FONT][FONT=Calibri] (ogłoszenia zamieszczane na tym portalu są losowo wybierane i mogą trafić do papierowego wydania gazety „Metro” )[/FONT]
[FONT=Calibri]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Calibri]www.alegratka.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]www.allegro.pl[/FONT][FONT=Calibri] (największą skuteczność ma tylko wyróżnione ogłoszenie)[/FONT]

Posted

[quote name='Klaudus__']Miałam zapytanie o małego - dzisiaj sprawdzę dom ;)

i co?

Oscar to niszczyciel :(
sofa zjedzona, kilka par butow, krzeslo obgryzione, kocie zabawki,kosze wiklinowe i in ,nawet stringom nie odpuscil :(

Posted

[quote name='BUDRYSEK']wrzuciłam Go na radio bielsko

Teraz to się nie odgonisz od chętnych.
Jakby co to zbieraj adresy,bo mam dwie bardzo podobne do Niego szczeniaczkowe sunie w melinie.