BUDRYSEK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Justyna Lipicka napisał(a):super:):) jakby wszystkie Twoje psiaki takie sesje miały to by w mig znalazły domki;) no ale niestety nic za darmo nie ma....Oscarek miał szczęście bo załapał sie na promocję :) Quote
Justyna Lipicka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 BUDRYSEK napisał(a):no ale niestety nic za darmo nie ma....Oscarek miał szczęście bo załapał sie na promocję :) No niestety wiem, że nic za darmo...a normalnie ile taka sesja?? Quote
BUDRYSEK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Justyna Lipicka']No niestety wiem, że nic za darmo...a normalnie ile taka sesja?? nawet nie pytalam bo było ogromne zamieszanie miałam jeszcze maluszki i Czarną, które dawaly czadu :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Justyna Lipicka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 kociaki są boskie:) szkoda że ja już mam u rodziców;/ a na wynajmowanym nie mogę mieć więcej niż jednego psa... Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
BUDRYSEK Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Klaudus__']Jak maluch?? Oscarek w porównaniu z tytułem ma się swietnie :) Quote
Klaudus__ Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Oscarek w porównaniu z tytułem ma się swietnie :) Czyli mogę już zmienić,że w ds? Quote
BUDRYSEK Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Klaudus__']Czyli mogę już zmienić,że w ds? tak.......... Quote
BUDRYSEK Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Oskarek wyrósł na przepieknego Psiaczka :) jest cudownym i bardzo wiernym przyjacielem właściciele sa Nim zachwyceni!!! :) Quote
Klaudus__ Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='BUDRYSEK']Oskarek wyrósł na przepieknego Psiaczka:) jest cudownym i bardzo wiernym przyjacielem właściciele sa Nim zachwyceni!!! :)Wspaniałe wieści! Dzięki za info :) Quote
Recommended Posts