Isiak Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ponieważ nie ma odpowiedzi co konieczności dalszego zbierania kasy na Bolka, zwracam deklarację cioteczki joteska 30 zł,a dokładnie: przekazuję na wskazane przez cioteczkę konto Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "LEPSZY ŚWIAT" - na pieska Kronosa. Quote
Isiak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ponawiam pytabie - czy dla Bolka zbieramy jeszcze kasę? Na jego koncie jest 10 zł od cioteczki annika. Czy mogę zwrócić wpłatę? Quote
DONnka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 I jak tam nasz Boluś ??? Pusto tu i głucho ... Na owczarkach też pytają, co u Niego Nie wiem, co mam odpisać :shake: Quote
Kocurek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Tez jestem ciekawa jak u Bolusia.Najpierw smutny watek,potem psina jedzie do Dt i cisza...zero chociazby zdawkowych informacji.... Cioteczki napiszcie prosze co to za domek,jak sie Bolus czuje....prosimy:) Quote
yolanovi Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 wszyscy, którzy mu w jakiś sposób pomogli pytają ale nikt nie widzi powodu, żeby choć kilka słów napisać. Cioteczka Budrysek odwoziła Bolusia Leszna to chyba cokolwiek wie. Cioteczka Lacia z Leszna tez chyba coś mogłaby nam napisać... niestety obie nabrały wody w usta. udzielają się na innych wątkach, a tu ani słowa. Dlaczego? Quote
danavas Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 może cioteczki niedługo znajdą czas i napiszą coś o chłopaku....... Quote
Isiak Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Cioteczko annika , na Bolkowym koncie została Twoja wpłata 10 zł, może zwrócę Ci na konto albo wskażesz, gdzie mam przelać? Bo Bolek już chyba nie potrzebuje kasy, przynajmniej żadnego potwierdzenia, czy dalej zbierać, nie dostałam. Quote
annika Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 nie zwracaj, może dołóż jak trzeba będzie jakiś transport z Pszczyny organizować Quote
Lacia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 hej nie pisałam na wątku Bolusia bo ogólnie nie mam ostatnio czasu żeby pisać. Boluś jest u nas w DT bezpłatnym. Jutro, a najpoózniej w czwartek bedą fotki Bolusia i innych psiaków które są u nas. Przepraszam ze była taka cisza ale mam ostatnio dużo na głowie i nie było czasu zeby do komputera usiąść. Ciągle jakieś wyjazdy.. A Bolus ma się dobrze, na początku był trochę przerażony, siedział koło budy i tylko patrzył. Dla wyjasnienia Dt nie jest u mnie tylko w Lesznie. Ja z Macią u psiaków nie bywamy codziennie, tylko co jakiś czas. Teraz bedziemy jutro a w najgorszym wypadku w czwartek. Bedzie mnóstwo fotek i opisy. Przepraszam ze nic nie pisałam ale naprawde z czasem było ciężko. Jeżeli chodzi o pieniądze to prawda Boluś ich nie potrzebuje. Można je przekazać na coś innego.. Jeszcze raz przepraszam wszystkich zainteresowanych losem Bolusia za tą ciszę. Mam nadzieje ze jutro wstawie fotki z odwiedzin.. Quote
yolanovi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 dzięki Lacia, że się odezwałaś. super, że Boluś ma sie dobrze. czekamy na fotki i gorąco pozdrawiamy:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A ja dostałam przekaz od cioteczki Kocurek na bolusia 5 euro, bank wymienił i potrącił 8 zł jest więc 13,18 zł /zaokrĄglam do 15 zł i jeśli cioteczka kocurek wyrazi zgodę to te pieniążki wykorzystamy na innego pszczyńskiego psika pod naszą opieką, oczywiście napiszemy dokładnie cel na jaki zostały przeznaczone i dla jakiego psika? Quote
Isiak Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dziękujemy Laci za wiadomości :) Wszyscy się matrwili o los Bolusia :) Quote
Lacia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zapomniałam dodać ze Boluś to niezły kombinator. Po przywiezieniu i włożeniu go do boksu, po 10 min wyszedł z niego przez takie małe obrotowe drzwiczki do misek. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi (takie drzwiczki zeby z zewnatrz można było nalać wody czy dać jedzenie) ale zrobie fote i pokaże przez jaką dziurkę nasz łobuz się zmieścił.. Quote
Klaudus__ Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Lacia']zapomniałam dodać ze Boluś to niezły kombinator. Po przywiezieniu i włożeniu go do boksu, po 10 min wyszedł z niego przez takie małe obrotowe drzwiczki do misek. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi (takie drzwiczki zeby z zewnatrz można było nalać wody czy dać jedzenie) ale zrobie fote i pokaże przez jaką dziurkę nasz łobuz się zmieścił.. Chyba żartujesz :o Nie znalam Go od tej strony :mad: :) Quote
Kocurek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dziekujemy za wiesci:) Oczywiscie kasiorke przekazac prosze na innego biedaka. Cioteczki a ja wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly....:(Kolezance umarl tato,jej mama w rozsypce wiec postanowila zabrac ja do Niemiec.Rodzice mieli psine-wyladowal po 11 latach w schronisku...:( Moze wiecie czy w Gdansku w schronisku jest wolontariat i znacie jakas dogomaniaczke z Gdanska... Quote
yolanovi Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kocurek']Dziekujemy za wiesci:) Oczywiscie kasiorke przekazac prosze na innego biedaka. Cioteczki a ja wlasnie wrocilam ze szkoly i rece mi opadly....:(Kolezance umarl tato,jej mama w rozsypce wiec postanowila zabrac ja do Niemiec.Rodzice mieli psine-wyladowal po 11 latach w schronisku...:( Moze wiecie czy w Gdansku w schronisku jest wolontariat i znacie jakas dogomaniaczke z Gdanska...[/QUOTE] Z Gdanska jes Koska i Brazowa1 Quote
Cantadorra Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Kocurek'] Moze wiecie czy w Gdansku w schronisku jest wolontariat i znacie jakas dogomaniaczke z Gdanska...[/QUOTE] Napisz do lumix. Quote
Lacia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Boluś to niezły aparat. Bardzo żywiołowy i silny. W kojcu cały czas stoi na budzie i dumnie szczeka i zaczepia inne psy. Nic mu nie dolega (przynajmniej nic nie widać zeby mu było), kupa normalna ;-) Chłopak na smyczy chodzi nie najgorzej, na psy na spacerze się nie rzuca (choć zależy które ale Marsa to by zeżarł..) poza tym piesio jest przyjazny i towarzyski i na żywo duużo ładniejszy niż na zdjęciach, taki masywny, ładny samiec.. Fotki będą niedługo, bo ja nie umiem wstawiać i muszę przesłać Maci.. Quote
DONnka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Jak dobrze, że nareszcie wiemy, co u Bolusia :) Czekamy na zdjęcia chłopaka :) Przekażę dobre wieści ciotkom na owczarkach :) Trzymaj się Boluś, jak nic się w Twojej sprawie nie ruszy to pomyślę o ogłoszeniach dla Ciebie :) Quote
Macia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Przepraszam, że dopiero teraz, ale tak to bywa jak ktoś nie umie wstawiać zdjęć. Tak więc jestem prywatnym wstawiaczem zdjęć Laci. Są dość kiepskie, bo z telefonu, pogoda była straszna, mocno padało. W dodatku chłopak na zdjęciach wygląda jak chodząca depresja. Na żywo taki nie jest. Quote
DONnka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 W porównaniu ze zdjęciem w #1 poście i tak wygląda suuuuper :):):) Kawał psa :) Quote
Recommended Posts