beka Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Kolejne dwa domki niestey mnie nie odpowiadały Quote
Akrum Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Coś Kora nie ma szcześcia - same nieodpowiednie domki się o nią pytają :) jak będzie tekst, zrobimy jej ładne allegro :) Quote
beka Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Były 2 domki , ale sie nie zdecydowałam, Pomysle dzis nad tekstem Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Taka śliczna sunia :lol: szczęście się do niej wkrótce uśmiechnie. Quote
beka Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 No narazie cisza. Dzis jeden tel, sympatyczny ale do budy .. Quote
Akrum Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 i dla niej się znajdzie wspaniały domek :) Quote
tequilla26 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aż się wierzyć nie chce, że takie cudo nie ma swojego domku...:shake: Quote
Akrum Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kora znajdzie swoje miejsce na ziemi, jest cudowną psinką :) beka - czy Jamor dostał już zwrot pieniążków za sterylkę?? Quote
beka Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Zapytam, Akrum przesle ci dziś nr konta bo ciagle o tym zapominam, to bedzie na chipowanie. Kolejny dom sie nie zdecydował bo za łagodna...(rozmawiali z Jamorem). Wczoraj podesłałam kolejnej pani Owczarek niestety kojarzy sie ze stróżem , a Korcia nic ze stróza nie ma Quote
Akrum Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 o właśnie, miałam Ci przypomnieć dzisiaj o nr konta, to pieniążki nadal wiszą w przestrzeni :) Quote
Pyrdka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Biedna Korunia nie ma szczęścia na fajny dom. Przyjdzie czas, że telefony sie rozdzwonią i będziemy casting robić. Jak w ulęgałkach będziemy przebierać. Quote
tequilla26 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 beka napisał(a):Korcia nic ze stróza nie ma dla jednych pies jest zbyt łagodny, dla innych zbyt agresywny. Trzymam kciuki za niunię, bo bardzo mi się podoba, a niestety sama nie mogę jej wziąć, bo mam już 3 psy - w tym dwa ze schronu. Quote
beka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='tequilla26']dla jednych pies jest zbyt łagodny, dla innych zbyt agresywny. Trzymam kciuki za niunię, bo bardzo mi się podoba, a niestety sama nie mogę jej wziąć, bo mam już 3 psy - w tym dwa ze schronu.[/QUOTE] Ciotka jak miałam 4 to mówilam ze zaden juz u nas miejsca nie znajdzie bo za dużo. Nie wiem jak to sie stało ale jest ic ...8 Wszystkie przygarniete. Quote
tequilla26 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='beka']Ciotka jak miałam 4 to mówilam ze zaden juz u nas miejsca nie znajdzie bo za dużo. Nie wiem jak to sie stało ale jest ic ...8 Wszystkie przygarniete.[/QUOTE] Zazdroszczę Ci... Mi na to nie pozwala działalność, którą prowadzę. Marzę o dniu, w którym wezmę jeszcze dwie biedulki. Quote
Akrum Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 gdy ja musiałam uśpić moją sunie i kotkę, znów zaczęłam od jednego psa i na tym chciałam poprzestać :) teraz mam 3 psy i dwa koty ;););) Quote
joteska Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 witam, mam pytanko- czy Kora lubi koty? Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='joteska']witam, mam pytanko- czy Kora lubi koty?[/QUOTE] hm... na to pytanie to pewnie by musiał Jamor odpowiedziec, ale u niego chyba nie ma jak sprawdzić Kory na koty, prawda?? Quote
beka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 No nie ma, a poza tym Korcia dzis pojechała do domu... Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 że że że że co??? pojechała do DS?? pisz mi tutaj wszystko dokładnie :) jak, gdzie, skąd się wziął DS :) Quote
Pyrdka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jak to do domu? Beka pisz szybko coś wiecej. Plissssss Quote
Akrum Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jeśli dobrze doczytałam, to Kora zamieszkała w Kielcach, w domku z sunią yorkiem :) Ale póki co jest znów wystraszona, znów świat jej się zawalił. Trzymajmy zatem kciuki, by szybko zrozumiała, że to jej domek, że tam jej nic już nie grozi, nikt nie skrzywdzi :) Quote
beka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Wysyłałam ci sms ze pojechała :) Domek swietny, Linsi mi ekspresowo sprawdziłą za co gorąco dziekuję (w piatek tel, w sobote wizyta, w niedziele państwo przyjechali). Bardzo fajna ciepła rodzina. Odpowiedzialna. Jamor też mówił że bedzie miała tam super. Tylko potrzeba czasu... Quote
Linssi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Bardzo sie ciesze, ze pojechala ;) Rodzinka faktycznie bardzo sympatyczna i odpowiedzialna! Yorczka tez fajna, wiec o ile sunie sie dogadaja, to Koruni niczego tam nie braknie ;) Quote
Akrum Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='beka']Wysyłałam ci sms ze pojechała :)[/QUOTE] niestety żadnej info na sms nie dostałam... ale najważniejsze, że Kora w końcu ma swój wymarzony domek, byle się na nowo otworzyła, byle zaufała szybko :) Bądź szczęśliwa :) Quote
Recommended Posts