Jump to content
Dogomania

Młodziutka mix donka Kora z Opalenicy we wspaniałym dnowy domku :)

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytam,
Akrum przesle ci dziś nr konta bo ciagle o tym zapominam, to bedzie na chipowanie.
Kolejny dom sie nie zdecydował bo za łagodna...(rozmawiali z Jamorem).
Wczoraj podesłałam kolejnej pani
Owczarek niestety kojarzy sie ze stróżem , a Korcia nic ze stróza nie ma

Posted

beka napisał(a):
Korcia nic ze stróza nie ma
dla jednych pies jest zbyt łagodny, dla innych zbyt agresywny. Trzymam kciuki za niunię, bo bardzo mi się podoba, a niestety sama nie mogę jej wziąć, bo mam już 3 psy - w tym dwa ze schronu.

Posted

[quote name='tequilla26']dla jednych pies jest zbyt łagodny, dla innych zbyt agresywny. Trzymam kciuki za niunię, bo bardzo mi się podoba, a niestety sama nie mogę jej wziąć, bo mam już 3 psy - w tym dwa ze schronu.[/QUOTE]

Ciotka jak miałam 4 to mówilam ze zaden juz u nas miejsca nie znajdzie bo za dużo. Nie wiem jak to sie stało ale jest ic ...8
Wszystkie przygarniete.

Posted

[quote name='beka']Ciotka jak miałam 4 to mówilam ze zaden juz u nas miejsca nie znajdzie bo za dużo. Nie wiem jak to sie stało ale jest ic ...8
Wszystkie przygarniete.[/QUOTE]
Zazdroszczę Ci... Mi na to nie pozwala działalność, którą prowadzę. Marzę o dniu, w którym wezmę jeszcze dwie biedulki.

Posted

[quote name='joteska']witam, mam pytanko- czy Kora lubi koty?[/QUOTE]
hm... na to pytanie to pewnie by musiał Jamor odpowiedziec, ale u niego chyba nie ma jak sprawdzić Kory na koty, prawda??

Posted

Jeśli dobrze doczytałam, to Kora zamieszkała w Kielcach, w domku z sunią yorkiem :)

Ale póki co jest znów wystraszona, znów świat jej się zawalił.
Trzymajmy zatem kciuki, by szybko zrozumiała, że to jej domek, że tam jej nic już nie grozi, nikt nie skrzywdzi :)

Posted

Wysyłałam ci sms ze pojechała :)
Domek swietny, Linsi mi ekspresowo sprawdziłą za co gorąco dziekuję (w piatek tel, w sobote wizyta, w niedziele państwo przyjechali).
Bardzo fajna ciepła rodzina. Odpowiedzialna.
Jamor też mówił że bedzie miała tam super. Tylko potrzeba czasu...

Posted

Bardzo sie ciesze, ze pojechala ;) Rodzinka faktycznie bardzo sympatyczna i odpowiedzialna! Yorczka tez fajna, wiec o ile sunie sie dogadaja, to Koruni niczego tam nie braknie ;)

Posted

[quote name='beka']Wysyłałam ci sms ze pojechała :)[/QUOTE]

niestety żadnej info na sms nie dostałam... ale najważniejsze, że Kora w końcu ma swój wymarzony domek, byle się na nowo otworzyła, byle zaufała szybko :)

Bądź szczęśliwa :)