Jump to content
Dogomania

Młodziutka mix donka Kora z Opalenicy we wspaniałym dnowy domku :)

Recommended Posts

Posted

Korę zauważyłam na watku przytuliska z Opalenicy.
Biedna wystraszona sunia :(.
Dowiedziałam sie że juz jest dużo lepiej bo wcześniej z budy na siłe trzebyło ja wyciągać (była po wypadku, dostawała zastrzyki).
Sunieczka nie ma roku. Moze z 8 miesiecy.
Z pomoca dobrych duszyczek udało sie ją zabrać i przetransportować do hotelu w Warce. Z pewnością nie miała dobrego i łatwego życia. Jak dotarła do do mnie (tylko przystanek) to przemieszczała sie na ugietych łapkach i siusiała pod siebie :(.
Od końca sierpnia przebywa u Jamora. Sunia uczy sie normalnego życia, zabaw z psami, wycieczek do miasta.
Otwiera sie powoli. W hotelu czuje sie bardzo dobrze, ale świat zewnętrzny jeszcze ja deprymuje.

Jeżeli ktos chciałby ja wspomóc (zbieram pieniazki na sterylke) to podam konto na pw.

Tu zdjecia Kory jeszcze w przytulisku

Sunia, po wypadku, po operacjach, już doszła do siebie, jest bardzo grzeczna, wystraszona, młoda, boi się ludzi, choć powoli zaczyna dawać się głaskać:

i zdjęcia z hotelu:

A tu link do Kory w wersji hurtowej
http://www.fotosik.pl/u/jamor/album/950478

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem u naszej ślicznotki :)

Kora to cudowna sunieczka, pod okiem Jamora na pewno wyjdzie na prostą i szybko znajdzie nowy domek :)

ile u Was kosztuje sterylka??

Posted

oglądałam album ze zdjęciami Kory - wypiękniała dziewczynka :)

piękną ma mordkę:

i widze, że jakiegoś kawalera podłapała:

rozbrykana się zrobiła :)

ślicznotka :)

Posted

o tak - a taki strachidupek z niej był, smyczy się bała, w ogóle jaki problem był, żeby jej obroże założyć - cała w gówienkach byłam, ale się udało :)
kochana niunia :)

Posted

Kora jest cudowna:loveu:

Zapraszam Wszystkich na bazarek, z którego część dochodu zostanie przekazana na sterylizację Kory. Link w moim podpisie.

Zapraszam serdecznie:)

Posted

ale piękny pies się zrobił z Kory, a była taka mała, połamana, wystraszona, super, na pewno zaraz znajdzie się jakiś fantastyczny domek dla tak ładnego pieska, szkoda, że na miejscu nie była serylizowana, tu biorą połowę ceny....

Posted

Cleopatrax napisał(a):
ale piękny pies się zrobił z Kory, a była taka mała, połamana, wystraszona, super, na pewno zaraz znajdzie się jakiś fantastyczny domek dla tak ładnego pieska, szkoda, że na miejscu nie była serylizowana, tu biorą połowę ceny....

Wielka szkoda ! Minimalna cena u nas dla suni tej wielkości, po wszelkich zniżkach to 250 zł.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Wielka szkoda ! Minimalna cena u nas dla suni tej wielkości, po wszelkich zniżkach to 250 zł.

no tak, tylko że ona przed wyjazdem była dopiero 4 tygodnie po wypadku? to nie był dobry czas na sterylkę.
zresztą by jechać do Jamora, musiała być zaszczepiona, a po szczepieniu znów trzeba by czekać ok. 2 tygodni na sterylkę, a transport darmowy pojawił się tak nagle, że nie można było nie skorzystać :)

Posted

[quote name='Juldan']Kora jest cudowna:loveu:
Zapraszam Wszystkich na bazarek, z którego część dochodu zostanie przekazana na sterylizację Kory. Link w moim podpisie.
Zapraszam serdecznie:)[/QUOTE]
właśnie przez bazarek trafiłam do Kory :)
cudna dziewczynka!!! :loveu: