Akrum Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 witamy serdecznie na forum, a przede wszystkim na wątku Kory :) Bardzo się cieszymy, że nasza opalenicka Kora znalazła tak super domek, że daliście jej szansę, miłość i ciepło domowego zacisza :) Kora to super psina, długie spacery, bieganie, wspólne zabawy i miłość- czego mogła pragnąć więcej? :) Dziękujemy, że przygarnęliście ją do siebie :loveu::loveu::loveu: Quote
Pyrdka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Witamy na wątku. Poprosze zdjęcia na maila [email protected]. Wstawię je na wątek. Quote
brzośka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 witamy witamy! i liczymy na częste takie wspaniałe opisy i na fotki oczywiście :) Quote
Emma53 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To opis który dostałam od Akrum: [FONT="]> Tak na szybko najprostszy sposób:[/FONT] [FONT="]> > Zakładasz sobie konto na www.fotosik.pl, jak już je aktywujesz,[/FONT] [FONT="]to później logujesz się, potem po lewej stronie masz coś takiego jak DODAJ ZDJĘCIA, potem Z DYSKU, klikasz na ikonkę PRZEGLĄDAJ, zaznaczasz które chcesz, klikasz na otwórz i już się pokazuje nazwa tego zdjęcia, i tak 10 naraz możesz, potem klikasz na dole ikonkę WYŚLIJ i się zgrywają na serwer. Jak się zgrają to przeniesie Cie samoistnie do folderu MOJE ZDJĘCIA i tam po prawej stronie każdego zdjęcia jest coś takiego jak POBIERZ POZOSTAŁE KODY, otworzy Ci się okienko z kodami, szukasz takiego napisu: Bezpośredni link do zdjęcia w rozmiarze 500p, pod nim masz link, kopiujesz go.[/FONT] [FONT="]> > Pisząc odpowiedź na wątku, klikasz u góry ikonkę z[/FONT] [FONT="]drzewkiem, wklejasz tam link i ok i tak po 5 zdjęć w jednym poście można (regulamin) i już :)[/FONT] Quote
Pyrdka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Super wyglądają te dwa psiaki. Jaka komitywa. Quote
brzośka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ależ Kora jest piękna!!! drugi psiaczek tez oczywiście niczego sobie, ale ja w takich maluszkach raczej nie gustuję :p Quote
koreczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Od dziś Korka porusza sie po całym domu i okazało się, ze jest kinomanką!! Siedzi z panem i ogląda filmy z duzym zaciekawieniem:) Wczoraj jeszcze , co widać na zdjęciu leżała W salonie pod ścianą, a dzis już bez problemu sie porusza. Sami jestesmy zaskoczeni , że tak szybko się zmienia! Tak trzymaj Korciu:) Quote
Akrum Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 zdjęcia cudowne i widać, że Kora szczęśliwa i zadowolona :) Quote
koreczka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wszystkie pieski są kochane, te maluśkie i te wielkie , wszystkie mają wielkie serca! Kora jest opiekuńcza dla swojej nowej malej koleżanki:) Na spacerze gdy odalają się razem , Kora czeka na małą Boni, bo ta nie dorównuje jej kroku na swych małych łapkach! Obie są super , pokochały się od razu! Nasza yorczka bierze czynny udział w socjalizacji Korki....wprowadzała ją do salonu, przynosząc pod nos Kory wszystkie swoje zabawki; albo podbiegała do Kory, lizała ja po uchu, a potem odbiegała do salonu...i tak w kółko....Mala miała nadzieję, że Kora pójdzie za nią...i...miała rację;)! Quote
Pyrdka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pozazdrościć takich psich relacji. Mój Franek niestety nie jest w stanie zaakceptować tak do końca żadnego psiaka, który przewija się przez nasz dom. Żyją zawsze obok siebie. Bez burd, ale i bez miłości. Szkoda, wielka szkoda. To typ samsona i jedynaka. Ehhhh. Może kiedyś..... Widzę, że Korunia super trafiła. Quote
wolf122 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Piękny finał,super dom.Mam nadzieję,że tak powiedzie się również tej suni http://www.dogomania.pl/threads/219865-NAJSMUTNIEJSZA-PRZERAZONA-SUCZKA-ON-pom%C3%B3%C5%BC-porzuconej-Tosce!!!!.Pozwoliłem sobie wkleić linka a przy okazji wszystkim zaangażowanym i nowym właścicielom pięknej suni życzę Wspaniałych Świąt. Quote
koreczka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Przeczytałam wczoraj cały watek dotyczący tej bidulki; bardzo mnie zasmucił:-( Mam nadzieję, że i ona znajdzie cudowny domek. Będę śledziła jej losy na tym forum, może będę mogła pomóc w którymś momencie. Dziękując za świateczne życzenia, odwzajemniam te najcieplejsze! Quote
brzośka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ale ciotki, ja też uważam, że wszystkie psiaki są kochane i piękne! duże i małe, szczeniaczki i staruszki, rasowe i wielo itd. itp. po prostu przy ciągłym obcowaniu z moimi dość dużymi potworami łapię się na tym, że nie bardzo już umiem bawic się z małym psiaczkim, bo się boję że mu niechcący zrobię krzywdę :roll: moje mogę wytarmosić i mocno poprzytulać, a maluszki są bardziej kruche :) to super, że suczki tak świetnie się dogadują :loveu: Quote
beka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Witam Pani Kasiu, tu Beata :) Ciesze sie ze sie pani zalogowała i bedą na bierząco informacje o Koruni. Bardzo sie ciesze że Kora sie przełamała i teraz każdy dzien przynosi cos nowego. Super ze z Boni taka komitywa :) Quote
koreczka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam Pani Beato, Mogę powiedzieć , że Kora zmienia się z godziny na godzinę:) Dziś zrobiła nowe postępy...po pierwsze, po naszym powrocie z zakupów Kora z Boni lezała w salonie na sofie , dokładnie na poduszkach i kocyku; po drugie , zaczęła szczekać na podwórku , ma taki potężny baryton , że można się porządnie przestraszyć. Na wątku Koruni przeczytałam wcześniejszą opinię, że Kora nie będzie dobrym stróżem....wręcz przeciwnie!! Poczuła się już pewnie i gdy sąsiad podszedł do ogrodzenia, Kora zareagowała na niego gwałtownie, jeżąc się i szczekając....broniła swojego pana przed intruzem;) Proszę sobie wyobrazić jakie było dziś nasze zdumienie:crazyeye:. No i zapomniałam dodać , że wywaliła choinkę i przy tym się wcale nie wystraszyła:p Pozdrawiam świątecznie P.S. Mam nowe zdjęcia Kory ( również te na sofie;) , chętnie umieszcze je tu z pomocą jakiejś dobrej duszy...bo sama jeszcze nie umiem:shake: Quote
koreczka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Udało się!!:)) Więc dodaję następne:) Quote
Pyrdka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pięnie jej w tej czerwieni. Zawsze można przesłać mi na maila z chęcią zamieszczę na forum. Quote
koreczka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dziękuję Emma 53 za instrukcję obsługi fotosika:) Jeszcze nie wyszło mi to perfekcyjnie, ale następne zdjęcia będą leppsze:) Quote
Recommended Posts