Jump to content
Dogomania

Młodziutka mix donka Kora z Opalenicy we wspaniałym dnowy domku :)

Recommended Posts

Posted

beka - co ze sterylką - już zapadła decyzja kiedy??

pytam, bo zgłosiłam Korę do sterylkowej skarbonki, więc w razie co będę musiała Wam podać dane do faktury.

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Arturem. Sterylka niedługo. Ponieważ Kora jest juz w teh=j czesci gdzie pozostałe psiaki, chciałbym zeby po sterylizacji mogła ze 2 dni pobyc w czesci domowej. Za kilka dni wyjeźdza hotelowicz i wtedy Artur zawiezie ją na sterylkę. Mówiłam o fakturze. Podeślij prosze dane Arturowi bezpośrednio, ok?

myslałam ze uda mi sie w tym tyg pojechac ale zmógł mnie jakis wirus. w przyszłym mam nadzieje sie uda. bardzo jestem ciekawa Kory, po miesiącu..

Posted

ok, super.
zaraz podeślę do Artura dane do faktury i napiszę co i jak i gdzie potem ma wysłać fakturkę.

mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, w końcu Kora nabrała już dużo sił, dobrze się odżywia, silna kobita się z niej zrobiła :)

Posted

hehe, fajny sen :)

Może proroczy?? :cool3::cool3::cool3:
Fajnie by było, jakby po sterylce, po wygojeniu, Kora szybko znalazła swój własny fajny domek :)
Ona zasługuje na miłość i swojego człowieka u boku :lol::lol::lol:

Posted

dzisiaj o 8:30 sterylizacja Kory - trzymajcie proszę wszyscy kciuki.

beka, a powiedz mi jak wygląda sprawa z opłatą za hotelik?
mała nie ma żadnych deklaracji, nic...
czy jakiś bazarek może będziesz robić?

od nas z bazarku będzie chyba 100 zł, ale być mi musiała podać nr konta, na który później mam pieniążki do Ciebie przesłać.

Posted

[quote name='Pyrdka']O tez ma swój świat;) Śniło mi się, że miałam sms-a od Jamora, że ktoś chce adoptować Korę.[/QUOTE]
oby, oby bo ja juz mam kandydatke na jej miejsce :(
z naszego przytuliska..

Ogłoszenia jak najbardziej.

Posted

tak, tak za sterylkę będzie zwrot ze sterylkowej skarbonki.
Teraz tylko wszystko w rękach jamora, by wysłał szybko fakturkę :)

Czyli ten dom, to duży kojec i ciepła buda tak? 2 razy dziennie spacery, a poza tym? miała by możliwość swobodnego biegania np w dzień po podwórku??
głaskanie, przytulanie, wspólne zabawy??

Posted

[quote name='beka']7ha terenu, straszy pies do towarzystwa, 2 spacery...
no nie wiem, ona taka młoda, całe życie przed nia.
Kojec, nie nie ma kojca.[/QUOTE]
Nie dla Kory ;) naprawdę. Jest śliczna i znajdzie kanapę.

Posted

też mi się wydaje, że odpada, może jakaś ONka prosto ze schroniska znalazłaby tam dom?
Która nie jest przyzwyczajona aż tak bardzo do obecności człowieka, wspólnych zabaw...