mysza 1 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='DONnka']Wracam do Maluszka :) Ale słodziak z niego jest na tych ostatnich zdjęciach :) Sprawia wrażenie takiego delikatnego, żeby nie powiedzieć eterycznego psiaka Obiecałam, że w październiku dorzucę jakiś grosik Widzę, ze się przyda, bo chłopak jedzie do weta Poproszę o numer konta na PW Bardzo dziękuję :loveu: Jeszcze nie zapłaciłam za hotel chłopaka we wrześniu, nie miałam już kasy a inne trzeba było płacić :( Numer konta jest w pierwszym poście, [FONT=verdana]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA! ul. Kopernika 6 m 8 00-367 Warszawa[/FONT][FONT=arial] [FONT=verdana]Numer konta: [/FONT][/FONT][FONT=verdana]86 1370 1109 0000 1706 4838 7316[/FONT] z dopiskiem Goździk i nick z dogo Dzięki :) Quote
ronja Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 jutro na 9 rano Gwoździczek ma umówione usg. Dziś nie dałoby rady jednak. Quote
mysza 1 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Gwoździk miał usg. Niestety jedno jądro jest w brzuchu a drugie utknęło w kanale jakimś, w trakcie schodzenia i bardzo możliwe, że jest bolesne przy chodzeniu dla psa :( Musimy operować :( Biedny maluch :( Wsparcie na zabieg mile widziane... Dzięki Quote
unixena Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='mysza 1']Gwoździk miał usg. Niestety jedno jądro jest w brzuchu a drugie utknęło w kanale jakimś, w trakcie schodzenia i bardzo możliwe, że jest bolesne przy chodzeniu dla psa :( Musimy operować :( Biedny maluch :( Wsparcie na zabieg mile widziane... Dzięki[/QUOTE] O matko ..bidus kochany ...jeszcze i operacja ....:shake::-( Quote
ronja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 doktor powiedział, że go boli przy chodzeniu. trzeba jak najszybciej usunąć. doktor na razie nie policzył za usg - doliczy do kosztów zabiegu. przejazd 15zł Quote
DONnka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 DZIŚ POSZEDŁ PRZELEW DLA GOŹDZICZKA NA 30 ZŁ :) BIEDNY MALUSZEK, ZNOWU BĘDZIE MIAŁ OPERACJĘ :shake: TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!! W listopadzie też coś prześlę :) Coś mało ludzi na wątku W wolnej chwili pozapraszam trochę ;) Może sypnie się więcej pieniążków dla Maluszka Quote
mysza 1 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='DONnka']DZIŚ POSZEDŁ PRZELEW DLA GOŹDZICZKA NA 30 ZŁ :) BIEDNY MALUSZEK, ZNOWU BĘDZIE MIAŁ OPERACJĘ :shake: TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!! W listopadzie też coś prześlę :) Coś mało ludzi na wątku W wolnej chwili pozapraszam trochę ;) Może sypnie się więcej pieniążków dla Maluszka[/QUOTE] Dzięki serdeczne :loveu: A mnie po głowie korabiewickie onki chodzą, nie mam kasy a one takie biedne :( Quote
Nadziejka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 :iloveyou::glaszcze::thumbs::thumbs: o matenko ziemio ....operacja ....trzymam za maluteczka mocno i wiem , ze u was ma najlepsiesjko , a 14 luty data urodzenia Gozdziczka:loveu::loveu::loveu:tak samo jak mojej Pipini , naszej ustalal doktor date urodzenia , bo znalezlismy ja , a razcej ona nas:loveu::loveu:w maju , miala wtedy kilka miesiecy , pozdrawiam sercem calym1 Quote
unixena Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Tulimy kochanego Gozdziczka ...bidusia . Quote
WiosnaA Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Witam bardzo serdecznie Goździczka :-) Zapraszam na mój pierwszy samodzielny bazarek, który zrobiłam specjalnie dla Tego Okruszka.... te oczka :shake: mi spać nie dają jak je zobaczyłam kilka dni temu. http://www.dogomania.pl/threads/216161-CIACHA-W%C4%84TR%C3%93BKOWE-pluszaki-dla-okruszka-Go%C5%BCdzika-od-Myszy1-do-20.X.do-22?p=17816217&posted=1#post17816217 Quote
mysza 1 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::glaszcze::thumbs::thumbs: o matenko ziemio ....operacja ....trzymam za maluteczka mocno i wiem , ze u was ma najlepsiesjko , a 14 luty data urodzenia Gozdziczka:loveu::loveu::loveu:tak samo jak mojej Pipini , naszej ustalal doktor date urodzenia , bo znalezlismy ja , a razcej ona nas:loveu::loveu:w maju , miala wtedy kilka miesiecy , pozdrawiam sercem calym1 U nas też przypadkowa ta data ;) [quote name='WiosnaA']Witam bardzo serdecznie Goździczka :-) Zapraszam na mój pierwszy samodzielny bazarek, który zrobiłam specjalnie dla Tego Okruszka.... te oczka :shake: mi spać nie dają jak je zobaczyłam kilka dni temu. http://www.dogomania.pl/threads/216161-CIACHA-W%C4%84TR%C3%93BKOWE-pluszaki-dla-okruszka-Go%C5%BCdzika-od-Myszy1-do-20.X.do-22?p=17816217&posted=1#post17816217 Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Quote
mysza 1 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='taks']Podsyłam maluszkowi 100 zł[/QUOTE] Ojej, serdecznie dziękuję :loveu: Ale dużo dobrych duszków na wątku Goździka :loveu: Quote
DONnka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 O jak pięknie, że dobrych ludzi na wątku Goździkowym przybywa :multi: :multi: :multi: Będzie dobrze Maluszku :) Zaraz idę podnosić Twój bazarek :):):) Quote
DONnka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='mysza 1']Dzięki serdeczne :loveu: A mnie po głowie korabiewickie onki chodzą, nie mam kasy a one takie biedne :( Byłam na wątku cioteczko, no to jest nas dwie :shake: To zdjęcie Reksa pod siatką z pustym garnkiem w pycholu nie da mi chyba spać :(:(:( Lupus też taki biedny w tym błocie, chudzieńki :(:(:( Nie wiem, jak im pomóc ??? Jeśli wyślę pieniądze, to czy mam pewność, ze akurat dla tych psiaków zostaną przeznaczone ??? Poza tym wyśle dla ONków a inne co ??? Tez mi ich szkoda, zwariować można ... Wszystkim jednak nie dam rady pomóc :shake: Co robić ??? Wybacz Goździczku, że ja o innych psiakach na Twoim wątku, ale te ONki są takie biedne... :(:(:( Quote
Awit Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No śliczny jest:-) A co z tym jąderkiem, czy tylko jedno usunie to które nie zstąpiło, a drugie zostanie żeby chłopak się rozwinął? Pechowiec malutki. Quote
mysza 1 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='DONnka']Byłam na wątku cioteczko, no to jest nas dwie :shake: To zdjęcie Reksa pod siatką z pustym garnkiem w pycholu nie da mi chyba spać :(:(:( Lupus też taki biedny w tym błocie, chudzieńki :(:(:( Nie wiem, jak im pomóc ??? Jeśli wyślę pieniądze, to czy mam pewność, ze akurat dla tych psiaków zostaną przeznaczone ??? Poza tym wyśle dla ONków a inne co ??? Tez mi ich szkoda, zwariować można ... Wszystkim jednak nie dam rady pomóc :shake: Co robić ??? Wybacz Goździczku, że ja o innych psiakach na Twoim wątku, ale te ONki są takie biedne... :(:(:([/QUOTE] Nie, nie wysyłać pieniędzy nie ma co. W zasadzie nie ma komu. Trzeba poszukać miejsca dla nich, hotelu i deklaracji. Wyciągnięcie można załatwić tak jak ja poprosiłam o Snieżka i Okruszka. Mnie już od tego nieszczęścia głowa pęka normalnie, jeszcze ostatnio podopieczni mi chorują, ciągle jakieś zabiegi i koszty są ogromne :( Dziękuję za zdjęcia, kochany ten Gwoździk :loveu: Quote
unixena Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dobranoc Gozdziku -Gwozdziku ...pycholek cmokam . Quote
Recommended Posts