ronja Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Generalnie jest coraz lepiej. Mały już się trochę uspokoił, wchodzi i wychodzi z domu bez problemu. Gdy chcę go pogłaskać, piszczy początkowo, ale wiem, że sprawia mu to przyjemnośc, bo jak przestaję, skacze na mnie i dopomina się o jeszcze. Apetyt mu dopisuje. Do innych psów jest bardzo pozytywnie nastawiony. Quote
unixena Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zagladam do malenstwa ..i ciesze sie ,ze jest poprawa .To taki slodki maluch a zycie dalo mu takiego mocnego kopa ...Na pewno potrzebuje duzo czasu by sie pozbierac ..by zaufac czlowiekowi na nowo . Quote
Nadziejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :iloveyou::modla::modla:Nadziejkow zagladam i ciesze sie sercem ogromnie , ze ten maluteczek znalazl u cioci milosc , moze i na zawsze ?:loveu::loveu::loveu:czynie maciupenki bazarusiek dla waszych kochaniutkich podopiecznych , zaraz bedzie i wstawie , pozdrawiam sercem:multi:http://www.dogomania.pl/threads/215115-Motyll-i-ksiazka-dla-maluszka-Gozdzika!-zapraszamy!od24.09-30.09-do-godz-22.00 bazarusiek dla Gozdzika Quote
mysza 1 Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 ewa gonzales napisał(a)::iloveyou::modla::modla:Nadziejkow zagladam i ciesze sie sercem ogromnie , ze ten maluteczek znalazl u cioci milosc , moze i na zawsze ?:loveu::loveu::loveu:czynie maciupenki bazarusiek dla waszych kochaniutkich podopiecznych , zaraz bedzie i wstawie , pozdrawiam sercem:multi:http://www.dogomania.pl/threads/215115-Motyll-i-ksiazka-dla-maluszka-Gozdzika!-zapraszamy!od24.09-30.09-do-godz-22.00 bazarusiek dla Gozdzika Bardzo dziękuję :loveu: Widziałam dzisiaj Goździka, cudo...:loveu::loveu::loveu: Jest maleńki, taka mini sarenka, kochany, grzeczniutki, przytulanek. Cudo :loveu: rozbrajające. Boli go ta łapina, głownie ma ją w górze...:( Ale jest przekochany, naprawdę, serce boli, że taki maluch musi tak cierpieć :( Quote
Nadziejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 :cool2::thumbs::thumbs:Zanim sie wszystko pogoi , to jest bol ogromny , niuniusiu slicznosci serce nasze , niechaj sie cudzik stanie , niechja ci los wynagrodzi to zycie wczesniejsze! Quote
unixena Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ale slodziak z tego Gozdzika ..slicznosci .... Quote
Nadziejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 :multi::modla::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::crazyeye::loveu:cudne zdjatkaaaaaaa , jaki szczesliwy niunieczek och! Dziekujemy sercem za taka opieke , odrazu widac , ze ma jak w rajusiu! ....onci jest ....Gozdzikowo Gonzikowy ... gdybym mogla to bym porwala jego i Snapunia od giselle4 ....pozdrawiam goraco Quote
mysza 1 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Ja się wczoraj zakochałam ;) Naprawdę cudeńko. W dodatku jest malusi i taki podporządkowany, grzeczniusi. Cudo. Quote
Awit Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Piękne zdjęcia, ale to chyba zasługa jego wyjątkowej urody, że tak pięknie wyszedł:-) Quote
ANETTTA Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 słodziutki ....szkoda żę to zycie zaczął od nieszcześcia oby juz było tylko lepiej Quote
DONnka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 W górę Maluszku :loveu: Jaki Ty rozkoszny jesteś na tych zdjęciach :loveu: Quote
3 x Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 chciałam tylko przypomniec ze dochód z bazarku z chałwami przeznaczony hest dla Gozdzika :) Quote
mysza 1 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Podrzucamy biednego Goździka, niech miękko spada ;) Quote
mysza 1 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 gusia0106 napisał(a):On taki w typie Tarnera, nie? Troszeczkę, bo to 1/5 Tarnera. Strasznie malutki, na zdjęciach wydaje się duży a jest maluch. Jajek nie ma, ciekawe czy taki młody czy wnętr. Quote
mysza 1 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 gusia0106 napisał(a):Ojoj, niedobrze Takie mam szczęście ;) Bidulek kochany niby po operacji to bez jajek; Śnieżek ładny, fajny adopcyjny to nóżkę ma połamaną okropnie, Okruszek vel Groszek niedźwiedzie łapki. Nie ma tak łatwo ;) Sisi porąbana, Sonia też inna ... ;) Quote
gusia0106 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Bo psy to się do opiekunów upodabniają, nie wiesz? :):) Quote
mysza 1 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 gusia0106 napisał(a):Bo psy to się do opiekunów upodabniają, nie wiesz? :):) Pamiętaj, że masz w domu zupełnie nierozgarniętego ogara :evil_lol::eviltong:;) hm, brakowało mi Ciebie przez ostatnie dni :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 mysza 1 napisał(a):Pamiętaj, że masz w domu zupełnie nierozgarniętego ogara :evil_lol::eviltong:;) hm, brakowało mi Ciebie przez ostatnie dni :evil_lol: Ale jaki jest ładny za to!!!! ;) Bo mnie wysłali w jakiś kosmos ;) Quote
mysza 1 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Goździka jeszcze nie ogłaszam, niech dojdzie do siebie chłopak i poszukamy tych jajek ;) Quote
Recommended Posts