Jump to content
Dogomania

Ma kilka miesięcy a tyle przeżył :( bity, wypadek, 2 operacje- Goździk ma dom :))

Recommended Posts

Posted

Generalnie jest coraz lepiej. Mały już się trochę uspokoił, wchodzi i wychodzi z domu bez problemu. Gdy chcę go pogłaskać, piszczy początkowo, ale wiem, że sprawia mu to przyjemnośc, bo jak przestaję, skacze na mnie i dopomina się o jeszcze. Apetyt mu dopisuje. Do innych psów jest bardzo pozytywnie nastawiony.

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladam do malenstwa ..i ciesze sie ,ze jest poprawa .To taki slodki maluch a zycie dalo mu takiego mocnego kopa ...Na pewno potrzebuje duzo czasu by sie pozbierac ..by zaufac czlowiekowi na nowo .

Posted

:iloveyou::modla::modla:Nadziejkow zagladam i ciesze sie sercem ogromnie , ze ten maluteczek znalazl u cioci milosc , moze i na zawsze ?:loveu::loveu::loveu:czynie maciupenki bazarusiek dla waszych kochaniutkich podopiecznych , zaraz bedzie i wstawie , pozdrawiam sercem:multi:http://www.dogomania.pl/threads/215115-Motyll-i-ksiazka-dla-maluszka-Gozdzika!-zapraszamy!od24.09-30.09-do-godz-22.00 bazarusiek dla Gozdzika

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:iloveyou::modla::modla:Nadziejkow zagladam i ciesze sie sercem ogromnie , ze ten maluteczek znalazl u cioci milosc , moze i na zawsze ?:loveu::loveu::loveu:czynie maciupenki bazarusiek dla waszych kochaniutkich podopiecznych , zaraz bedzie i wstawie , pozdrawiam sercem:multi:http://www.dogomania.pl/threads/215115-Motyll-i-ksiazka-dla-maluszka-Gozdzika!-zapraszamy!od24.09-30.09-do-godz-22.00 bazarusiek dla Gozdzika

Bardzo dziękuję :loveu:

Widziałam dzisiaj Goździka, cudo...:loveu::loveu::loveu:
Jest maleńki, taka mini sarenka, kochany, grzeczniutki, przytulanek. Cudo :loveu: rozbrajające.
Boli go ta łapina, głownie ma ją w górze...:(
Ale jest przekochany, naprawdę, serce boli, że taki maluch musi tak cierpieć :(

Posted

:cool2::thumbs::thumbs:Zanim sie wszystko pogoi , to jest bol ogromny , niuniusiu slicznosci serce nasze , niechaj sie cudzik stanie , niechja ci los wynagrodzi to zycie wczesniejsze!

Posted

:multi::modla::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou::crazyeye::loveu:cudne zdjatkaaaaaaa , jaki szczesliwy niunieczek och! Dziekujemy sercem za taka opieke , odrazu widac , ze ma jak w rajusiu! ....onci jest ....Gozdzikowo Gonzikowy ... gdybym mogla to bym porwala jego i Snapunia od giselle4 ....pozdrawiam goraco

Posted

gusia0106 napisał(a):
On taki w typie Tarnera, nie?

Troszeczkę, bo to 1/5 Tarnera. Strasznie malutki, na zdjęciach wydaje się duży a jest maluch.
Jajek nie ma, ciekawe czy taki młody czy wnętr.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ojoj, niedobrze

Takie mam szczęście ;) Bidulek kochany niby po operacji to bez jajek; Śnieżek ładny, fajny adopcyjny to nóżkę ma połamaną okropnie, Okruszek vel Groszek niedźwiedzie łapki.
Nie ma tak łatwo ;)
Sisi porąbana, Sonia też inna ... ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Bo psy to się do opiekunów upodabniają, nie wiesz? :):)

Pamiętaj, że masz w domu zupełnie nierozgarniętego ogara :evil_lol::eviltong:;)

hm, brakowało mi Ciebie przez ostatnie dni :evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Pamiętaj, że masz w domu zupełnie nierozgarniętego ogara :evil_lol::eviltong:;)

hm, brakowało mi Ciebie przez ostatnie dni :evil_lol:

Ale jaki jest ładny za to!!!! ;)

Bo mnie wysłali w jakiś kosmos ;)