Jump to content
Dogomania

Ma kilka miesięcy a tyle przeżył :( bity, wypadek, 2 operacje- Goździk ma dom :))

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
Co też słychać u Goździczka?

Wszystko w porządku, ma się dobrze ;)
ANETTTA napisał(a):
a on nie w nowym domku ???

W nowym, zapomniałam o zmianie tytułu i muszę go rozliczyć :)

• 2 weeks later...
Posted

O kurka, zapomniałam o fotach :) zaraz odszukam maila i wstawię, a co ;)

Wszystkiego najlepszego na 2012 ! :)

Nie wiem czy wspomniałam, ze Goździk ma nowe imię- Bigos ;)

Posted

Kochany pies ma teraz tak dobrze ,swoja kochajaca rodzinke .Moze wylegiwac sie na kanapie .Zycie mu sie odmienilo a i imie Bigos napawa jakos optymizmem .Tak swojsko i apetycznie brzmi .Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku 2012 - cioteczkom ,Bigosowi i jego nowej rodzince .

• 1 year later...
Posted

inka33 napisał(a):
Jakieś wieści po półtora roku od ślicznościowego Goździka...? :loveu:

U Goździka niezmiennie dobrze, mam jego panią w znajomych na fejsie, rodzina im się powiększyła, teraz jest dwójka dzieci i wszystko pod kontrolą.

Posted

mysza 1 napisał(a):
U Goździka niezmiennie dobrze, mam jego panią w znajomych na fejsie, rodzina im się powiększyła, teraz jest dwójka dzieci i wszystko pod kontrolą.

Super! :klacz:

A o Goździczku :loveu: mi się przypomniało, bo ostatnio odwiedzałam jedną dogomaniaczkę i okazało się, że ma klonika Goździka... :-o

Posted

Gozdziuniu kochany:modla::buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:zagladam i radość wielka w sercu z takich wieści , wszel;kiego dobruskiego dla całej rodzinki:loveu::loveu:

Posted

Piękne wieści!!! :loveu:

PS
Cioteczki , dla staruszka Karo z tętniakiem szukamy leków, serdecznie prosimy o przejrzenie apteczek swoich i znajomych i krewnych królika- bo może komuś nie są potrzebne...cytuję ajlii:

"I jeszcze mobilizacja lekowa. Karuś obecnie dostaje espumisan i buscopan (na trawienie) oraz enerenal i spironol (krążenie).
Popytajcie proszę, może ktoś znajomy ma oddania te leki. Każdy blistro odciąży Karusiowi budżet."

http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post20865866