Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nas tu nie było dlatego postanowiłam dziś troche napisać i dołączyć zdjątka :)
Maluśka się u nas zaaklimatyzowała na dobre - o czym świadczy m.in fakt, że właśnie zasnęła mi na kolanach ;)
Jest bardzo pojętna, szybko sie uczy komend i potem chętnie je wykonuje (oczywiście za ulubionego smakołyka), poza tym bardzo lubi łapać rzucaną piłeczke :) Niedawno wróciliśmy z wakacji nad jeziorkiem i oto pare zdjęć:

z koleżanką - labradorką Lolą

i małe pływanko w jeziorku

Fajnie nam razem i każdego dnia cieszymy sie że mamy małą Luśke :)

Pozdrawiamy serdecznie!

Posted

[FONT=times new roman]Luśkowata to cudownie ze [/FONT]

"Fajnie nam razem i każdego dnia cieszymy sie że mamy małą Luśke :smile: "

[FONT=times new roman]takie informacje pozwalają złapać oddech :) i pomagac dalej :) [/FONT]

• 2 months later...
Posted

Luśkowata wstawiaj nam częściej takie zdjęcia:):), nawet nie wiesz ile energii to daje.
Takiego mam doła dzisiaj i chęć żeby uciec od dogomanii na koniec świata i zapomnieć, a teraz na nowo mi sił przybyło:) i wiary że warto.
Luśka to prawdziwy "koteczek" :):):)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Dawno tutaj nie zaglądałam :) i nie przesyłałam zdjęć! Czas to nadrobić! Miesiąc temu byliśmy w górach (okolice Szklarskiej) nawet nie wiedzieliśmy ze Luśka to taki śnieżny potwór! Każda wieksza bryła zbitego śniegu była Jej i w mgnieniu oka była rozgniatana w drobny pył ;)

i jeszcze pare ;)

A tak poza tym to już niedługo minie rok jak Luśka jest z nami :) co dzień odkrywamy w niej coś nowego - jest niesamowita i daje nam fest dużo radości! Bardzo sie cieszymy, że jest z nami i nie wyobrażamy sobie żeby mogło jej nie być w naszym "stadzie" :)

Pozdrawiamy

Posted

Luśkowata, dziękujemy za piękne zdjęcia i relacje. Lusia jest na czasie i ma piękny kubraczek!! Prawdziwa Dama :)
Widać, że jest u Was szczęśliwa bo odprężony pies, to pies szczęśliwy :)

Miziam serdecznie za uszkiem i całuję nosek Rudej Piękności!
Luśkowata, raz jeszcze dzięki za wszystko co zrobiliście dla Lusi :)

Posted

Luśkowata napisał(a):
Dawno tutaj nie zaglądałam :) i nie przesyłałam zdjęć! Czas to nadrobić! Miesiąc temu byliśmy w górach (okolice Szklarskiej) nawet nie wiedzieliśmy ze Luśka to taki śnieżny potwór! Każda wieksza bryła zbitego śniegu była Jej i w mgnieniu oka była rozgniatana w drobny pył ;)

i jeszcze pare ;)

A tak poza tym to już niedługo minie rok jak Luśka jest z nami :) co dzień odkrywamy w niej coś nowego - jest niesamowita i daje nam fest dużo radości! Bardzo sie cieszymy, że jest z nami i nie wyobrażamy sobie żeby mogło jej nie być w naszym "stadzie" :)

Pozdrawiamy

O Bogowie!! Toż ja nie poznałabym w tej dziewczynie *naszej* luski:crazyeye: Jaka piękna panna:loveu:

Posted

michelle04 napisał(a):
O Bogowie!! Toż ja nie poznałabym w tej dziewczynie *naszej* luski:crazyeye: Jaka piękna panna:loveu:

niepodobna do tej bidy i strachulca:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Adusia, dzika Adusia - została u Was zresocjalizowana, nauczona smyczki, kultury i życia z człowiekiem.
Ale to nie dowód rzeczowy dla osądzających dogomaniaków...

Edytko
najwazniejsze ze ma domek
i to jaki....:)

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Witamy serdecznie :)
mam takie nietypowe zapytanie, kiedy zabraliśmy Luśkę z DT widzieliśmy tam takiego małego pieska z przepukliną (wabił sie chyba Kuba?). Czy ktoś ma na jego temat jakies informacje? A może dalej to małe włochate nieszczęście szuka domku? :)

Posted

[quote name='Luśkowata']Witamy serdecznie :)
mam takie nietypowe zapytanie, kiedy zabraliśmy Luśkę z DT widzieliśmy tam takiego małego pieska z przepukliną (wabił sie chyba Kuba?). Czy ktoś ma na jego temat jakies informacje? A może dalej to małe włochate nieszczęście szuka domku? :)
Jeśli z przepukliną to pewnie masz na myśli Tuptusia. Tuptuś odszedł za TM :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217895-Tuptus-jestem-w-psim-niebie-pamietajcie-o-mnie-*

Posted

Luśkowata napisał(a):
Witamy serdecznie :)

to był Tuptus
Oj jest za Tęczowem Mostem:(