Luśkowata Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Dawno nas tu nie było dlatego postanowiłam dziś troche napisać i dołączyć zdjątka :) Maluśka się u nas zaaklimatyzowała na dobre - o czym świadczy m.in fakt, że właśnie zasnęła mi na kolanach ;) Jest bardzo pojętna, szybko sie uczy komend i potem chętnie je wykonuje (oczywiście za ulubionego smakołyka), poza tym bardzo lubi łapać rzucaną piłeczke :) Niedawno wróciliśmy z wakacji nad jeziorkiem i oto pare zdjęć: z koleżanką - labradorką Lolą i małe pływanko w jeziorku Fajnie nam razem i każdego dnia cieszymy sie że mamy małą Luśke :) Pozdrawiamy serdecznie! Quote
giselle4 Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Jeszcze raz bardzo dziekuje za szczescie Luizki wiem ,ze dajecie jej milosc i ...wczasy dziekujemy za fotki ,info i za to ze jestescie z nami:) Quote
bros Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [FONT=times new roman]Luśkowata to cudownie ze [/FONT] "Fajnie nam razem i każdego dnia cieszymy sie że mamy małą Luśke :smile: " [FONT=times new roman]takie informacje pozwalają złapać oddech :) i pomagac dalej :) [/FONT] Quote
Mysza2 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Jak miło tu zajrzeć:):). Dziękujemy Wam z całego serca:) za domek dla niej i za wiadomości:) Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Oj takie wiadomości to miod na serce! Pozdrawiam cala rodzinke i dziękuję, że pamietacie o nas :) Quote
Luśkowata Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dzisiejszy jesienny dzień był bardzo pogodny we Wrocławiu :) MaLuśka od jakiegoś czasu tak oto uwielbia spędzać dnie: Quote
Mysza2 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Luśkowata wstawiaj nam częściej takie zdjęcia:):), nawet nie wiesz ile energii to daje. Takiego mam doła dzisiaj i chęć żeby uciec od dogomanii na koniec świata i zapomnieć, a teraz na nowo mi sił przybyło:) i wiary że warto. Luśka to prawdziwy "koteczek" :):):) Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Tak jak piszesz Elu, zdjęcia Luśki wypoczywającej na kanapie są w stanie naładować mi aku na cały tydzien :) Quote
giselle4 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 tylko w oknie by siedziały te psiaki i Luska i Brunko :) Quote
Mysza2 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 też mi się z Brunkiem od razu skojarzyła:) jak koteczki:) Quote
Luśkowata Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Dawno tutaj nie zaglądałam :) i nie przesyłałam zdjęć! Czas to nadrobić! Miesiąc temu byliśmy w górach (okolice Szklarskiej) nawet nie wiedzieliśmy ze Luśka to taki śnieżny potwór! Każda wieksza bryła zbitego śniegu była Jej i w mgnieniu oka była rozgniatana w drobny pył ;) i jeszcze pare ;) A tak poza tym to już niedługo minie rok jak Luśka jest z nami :) co dzień odkrywamy w niej coś nowego - jest niesamowita i daje nam fest dużo radości! Bardzo sie cieszymy, że jest z nami i nie wyobrażamy sobie żeby mogło jej nie być w naszym "stadzie" :) Pozdrawiamy Quote
fiorsteinbock Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Luśkowata, dziękujemy za piękne zdjęcia i relacje. Lusia jest na czasie i ma piękny kubraczek!! Prawdziwa Dama :) Widać, że jest u Was szczęśliwa bo odprężony pies, to pies szczęśliwy :) Miziam serdecznie za uszkiem i całuję nosek Rudej Piękności! Luśkowata, raz jeszcze dzięki za wszystko co zrobiliście dla Lusi :) Quote
Mysza2 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 O jak miło widzieć szczęśliwego psa:):) śnieżnego potwora w kubraczku:) Luśkowata bardzo dziękujemy za wszystko:) Quote
fiorsteinbock Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Adusia, dzika Adusia - została u Was zresocjalizowana, nauczona smyczki, kultury i życia z człowiekiem. Ale to nie dowód rzeczowy dla osądzających dogomaniaków... Quote
michelle04 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Luśkowata napisał(a):Dawno tutaj nie zaglądałam :) i nie przesyłałam zdjęć! Czas to nadrobić! Miesiąc temu byliśmy w górach (okolice Szklarskiej) nawet nie wiedzieliśmy ze Luśka to taki śnieżny potwór! Każda wieksza bryła zbitego śniegu była Jej i w mgnieniu oka była rozgniatana w drobny pył ;) i jeszcze pare ;) A tak poza tym to już niedługo minie rok jak Luśka jest z nami :) co dzień odkrywamy w niej coś nowego - jest niesamowita i daje nam fest dużo radości! Bardzo sie cieszymy, że jest z nami i nie wyobrażamy sobie żeby mogło jej nie być w naszym "stadzie" :) Pozdrawiamy O Bogowie!! Toż ja nie poznałabym w tej dziewczynie *naszej* luski:crazyeye: Jaka piękna panna:loveu: Quote
Mysza2 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 michelle04 napisał(a):O Bogowie!! Toż ja nie poznałabym w tej dziewczynie *naszej* luski:crazyeye: Jaka piękna panna:loveu: niepodobna do tej bidy i strachulca:) Quote
giselle4 Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 fiorsteinbock napisał(a):Adusia, dzika Adusia - została u Was zresocjalizowana, nauczona smyczki, kultury i życia z człowiekiem. Ale to nie dowód rzeczowy dla osądzających dogomaniaków... Edytko najwazniejsze ze ma domek i to jaki....:) Quote
Luśkowata Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Witamy serdecznie :) mam takie nietypowe zapytanie, kiedy zabraliśmy Luśkę z DT widzieliśmy tam takiego małego pieska z przepukliną (wabił sie chyba Kuba?). Czy ktoś ma na jego temat jakies informacje? A może dalej to małe włochate nieszczęście szuka domku? :) Quote
Mysza2 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Luśkowata']Witamy serdecznie :) mam takie nietypowe zapytanie, kiedy zabraliśmy Luśkę z DT widzieliśmy tam takiego małego pieska z przepukliną (wabił sie chyba Kuba?). Czy ktoś ma na jego temat jakies informacje? A może dalej to małe włochate nieszczęście szuka domku? :) Jeśli z przepukliną to pewnie masz na myśli Tuptusia. Tuptuś odszedł za TM :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/217895-Tuptus-jestem-w-psim-niebie-pamietajcie-o-mnie-* Quote
giselle4 Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Luśkowata napisał(a):Witamy serdecznie :) mam takie nietypowe zapytanie, kiedy zabraliśmy Luśkę z DT widzieliśmy tam takiego małego pieska z przepukliną (wabił sie chyba Kuba?). Czy ktoś ma na jego temat jakies informacje? A może dalej to małe włochate nieszczęście szuka domku? :) to był Tuptus Oj jest za Tęczowem Mostem:( Quote
giselle4 Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 (edited) Jest Palomek kudłate cudo i Norcia złote cudo Palomek Edited October 19, 2013 by giselle4 Quote
Recommended Posts