basia34 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Sliczna gromadka i widac ze szczesliwa. Quote
marmosia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 giselle4 napisał(a):Prosze o bazarek na Luizke...... Będzie, ciocia brosowa jest w trakcie przygotowywania :) I może byśmy Luizkę do Nutusi wywiozły, bo Strachulcowi z Wrocławia podobno się domek szykuje? :) Może nas Nutusia nie pogoni i psinkę przytuli? Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dopiero widze jaki Tuptus jest malusi :) Sliczne dziewczynki, maja cieplo w dupke i teraz tylko pozostalo szukanie domow, odpowiedzialnych. Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dziękuje cioci WARANSKEJ ZA POMOC LUizce ciocia przelala -50zl na jej pomoc Bardzo dziekuje Luizka tez:) Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 marmosia napisał(a):Będzie, ciocia brosowa jest w trakcie przygotowywania :) I może byśmy Luizkę do Nutusi wywiozły, bo Strachulcowi z Wrocławia podobno się domek szykuje? :) Może nas Nutusia nie pogoni i psinkę przytuli? ooo masz ciocia racje Luizke wywieziemy hihihi:) Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Mysza2 napisał(a):Jak to nie Twoja, co za wyrodna mama wypiera się potomstwa:diabloti: prawda,prawda co za matka hihihi:) Quote
bros Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 faktycznie szykuję MEGA bazar dla kilku psinek (za spraw-cą marmośki:diabloti: - co mnie fantami zarzuciła ) i ujmę w nim dziewczynki - tymczasem zapiszę sobie wąteczek :) Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 bros napisał(a):faktycznie szykuję MEGA bazar dla kilku psinek (za spraw-cą marmośki:diabloti: - co mnie fantami zarzuciła ) i ujmę w nim dziewczynki - tymczasem zapiszę sobie wąteczek :) dziekuje ciocie:):) Quote
mimblunka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Czyli Adka już gotowa do adopcji??? Mogę ją ogłaszać? Quote
giselle4 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 mimblunka napisał(a):Czyli Adka już gotowa do adopcji??? Mogę ją ogłaszać? bardzo prosze bardzo:) Quote
giselle4 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 podniose bo pada strasznie snieg Quote
mimblunka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Oki. To ja się zabieram w takim razie za ogłoszenia dla Ady :) Quote
basia34 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No to czekamy na bazarek a Adunia na gore. Quote
mimblunka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ada na: [FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.tablica.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.lento.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.zwierzaki.nasza-lista.com[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://zwierzaki.a4z.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.oglaszamy24.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.zwierzeta.hiperogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://zwierzeta.azbazar.pl/ogloszenia/35909-adka-szuka-kochaj-cego-domu/[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]11.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]12.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]13.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]14.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]15.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adsy.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]16.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=129367[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]17.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]18.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]19.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]20.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]21.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]22.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.sloniu.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]23.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]24.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]25.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]26.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.nasze-zwierzaki.info[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]27.[/FONT] w[/FONT][FONT=Calibri]ww.gielda-zwierzat.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]28.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ogloszenia.e-gratka.pl[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]29.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.rozglos.net[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]30.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.sellit.pl[/FONT] Gisselko4 aktywuj tylko część ogłoszeń! :) Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dogomaniacki konkurs dla każdego psiaka/kociaka i super zwierzaka!!! [FONT=Impact][SIZE=7] MAM PSIAlent [FONT=Century Gothic][SIZE=3] Jeżeli Twój pies/zwierzak przejawia utalentowanie w dziedzinach różnych różnistych zgłoś się do nas!!! Jest szansa na wygranie 7 ekstra zestawów marketingowych dla wybranych psiaków w potrzebie!!! A wiecie co jest najlepsze? Bawimy się kosztem zadłużonej Rozi :evil_lol: Zajrzyj do nas ;-) klik w banerek: [/FONT][/FONT] Quote
Mysza2 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ale Adusia ma ogłoszeń:) Mój bazarros też nieźle się zakończył:) Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 dziekuje mimblunko...bardzo ...bardzo Ona jzu gotowa do adopcji:0 Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Mysza2 napisał(a):ale Adusia ma ogłoszeń:) Mój bazarros też nieźle się zakończył:) Myszko,Ty zawsze robisz suuuper bazarki dziekujemy Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 z Luizka pracujemy nadal nie sygalizuje ze chce wyjsc a jak juz zrobi to wie ze zle i sie chowa ale nie krzyczymy zmieniemy podklady i spokojnie wyprowadza sie na spacerki z innymi psiakami mam nadzieje ze zaskoczy po co sa spacerki:) Quote
Mysza2 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Graziu to może za wcześnie na ogłaszanie jej, a bazarek był dzięki Asi i Adzie-vebby ja tylko sprzatałam Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Mysza2 napisał(a):Graziu to może za wcześnie na ogłaszanie jej, a bazarek był dzięki Asi i Adzie-vebby ja tylko sprzatałam Myszko oglaszac trzeba wczesniej a my bedziemy powoli ja uczyc.... Niech tylko ktos zatelefonuje a nie opowiadaj zawsze jak zrobisz to jest kasa ja tak nie umiem:( Quote
mimblunka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Giselle na dzień dzisiejszy z mojego bazarku jest 155,1 zł. Zaraz puszcze na Twoje konto. Miało być na Mone i Luizę, Mony nie ma także wszystko na Luizkę. Pewnie będzie dopiero w poniedziałek na Twoim koncie. Czekam jeszcze na jedną wpłatę- 23 zł, ale ta dziewczyna rzadko na dogo bywa. Jak tylko dojdzie to wyślę tą brakującą kwotę. Quote
giselle4 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 mimblunka napisał(a):Giselle na dzień dzisiejszy z mojego bazarku jest 155,1 zł. Zaraz puszcze na Twoje konto. Miało być na Mone i Luizę, Mony nie ma także wszystko na Luizkę. Pewnie będzie dopiero w poniedziałek na Twoim koncie. Czekam jeszcze na jedną wpłatę- 23 zł, ale ta dziewczyna rzadko na dogo bywa. Jak tylko dojdzie to wyślę tą brakującą kwotę. dziekuje ciocia to ja juz zapisze jestem bardzo wdzieczna bardzo:) Quote
Recommended Posts