Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
Prosze o bazarek na Luizke......

Będzie, ciocia brosowa jest w trakcie przygotowywania :)
I może byśmy Luizkę do Nutusi wywiozły, bo Strachulcowi z Wrocławia podobno się domek szykuje? :)
Może nas Nutusia nie pogoni i psinkę przytuli?

Posted

marmosia napisał(a):
Będzie, ciocia brosowa jest w trakcie przygotowywania :)
I może byśmy Luizkę do Nutusi wywiozły, bo Strachulcowi z Wrocławia podobno się domek szykuje? :)
Może nas Nutusia nie pogoni i psinkę przytuli?

ooo
masz ciocia racje
Luizke wywieziemy hihihi:)

Posted

faktycznie szykuję MEGA bazar dla kilku psinek (za spraw-cą marmośki:diabloti: - co mnie fantami zarzuciła ) i ujmę w nim dziewczynki - tymczasem zapiszę sobie wąteczek :)

Posted

bros napisał(a):
faktycznie szykuję MEGA bazar dla kilku psinek (za spraw-cą marmośki:diabloti: - co mnie fantami zarzuciła ) i ujmę w nim dziewczynki - tymczasem zapiszę sobie wąteczek :)

dziekuje ciocie:):)

Posted

Ada na:
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]1.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]2.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]3.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.tablica.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]4.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.lento.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]5.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]6.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.zwierzaki.nasza-lista.com[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]7.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://zwierzaki.a4z.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]8.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.oglaszamy24.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]9.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.zwierzeta.hiperogloszenia.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]10.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://zwierzeta.azbazar.pl/ogloszenia/35909-adka-szuka-kochaj-cego-domu/[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]11.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]12.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]13.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.olx.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]14.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]15.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adsy.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]16.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]http://www.najpewniej.pl/anons.php?nr=129367[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]17.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]18.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ale.gratka.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]19.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.petsy.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]20.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adpedia.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]21.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.pineska.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]22.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.sloniu.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]23.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ojej.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]24.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]25.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.adopcje.org[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]26.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.nasze-zwierzaki.info[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]27.[/FONT] w[/FONT][FONT=Calibri]ww.gielda-zwierzat.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]28.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.ogloszenia.e-gratka.pl[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]29.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.rozglos.net[/FONT]
[FONT=Calibri][FONT=Calibri]30.[/FONT] [/FONT][FONT=Calibri]www.sellit.pl[/FONT]

Gisselko4 aktywuj tylko część ogłoszeń! :)

Posted

Dogomaniacki konkurs dla każdego psiaka/kociaka i super zwierzaka!!!

[FONT=Impact][SIZE=7] MAM PSIAlent
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]
Jeżeli Twój pies/zwierzak przejawia utalentowanie w dziedzinach różnych różnistych zgłoś się do nas!!!

Jest szansa na wygranie 7 ekstra zestawów marketingowych dla wybranych psiaków w potrzebie!!!

A wiecie co jest najlepsze?
Bawimy się kosztem zadłużonej Rozi :evil_lol:

Zajrzyj do nas ;-)

klik w banerek:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

z Luizka pracujemy
nadal nie sygalizuje ze chce wyjsc
a jak juz zrobi to wie ze zle i sie chowa
ale nie krzyczymy
zmieniemy podklady i spokojnie wyprowadza sie na spacerki z innymi psiakami
mam nadzieje ze zaskoczy
po co sa spacerki:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Graziu to może za wcześnie na ogłaszanie jej, a bazarek był dzięki Asi i Adzie-vebby ja tylko sprzatałam

Myszko
oglaszac trzeba wczesniej
a my bedziemy powoli ja uczyc....
Niech tylko ktos zatelefonuje
a nie opowiadaj
zawsze jak zrobisz to jest kasa
ja tak nie umiem:(

Posted

Giselle na dzień dzisiejszy z mojego bazarku jest 155,1 zł. Zaraz puszcze na Twoje konto. Miało być na Mone i Luizę, Mony nie ma także wszystko na Luizkę. Pewnie będzie dopiero w poniedziałek na Twoim koncie. Czekam jeszcze na jedną wpłatę- 23 zł, ale ta dziewczyna rzadko na dogo bywa. Jak tylko dojdzie to wyślę tą brakującą kwotę.

Posted

mimblunka napisał(a):
Giselle na dzień dzisiejszy z mojego bazarku jest 155,1 zł. Zaraz puszcze na Twoje konto. Miało być na Mone i Luizę, Mony nie ma także wszystko na Luizkę. Pewnie będzie dopiero w poniedziałek na Twoim koncie. Czekam jeszcze na jedną wpłatę- 23 zł, ale ta dziewczyna rzadko na dogo bywa. Jak tylko dojdzie to wyślę tą brakującą kwotę.

dziekuje ciocia
to ja juz zapisze
jestem bardzo wdzieczna
bardzo:)