fiorsteinbock Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Zagladam i miziam za uszkiem. Jak Adusia, jak postępy? Quote
michelle04 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zagladam i miziam za uszkiem. Jak Adusia, jak postępy? Adusia figluje z Florem:loveu: I wczoraj i dzisiaj dziewczynka przeskoczyła bramkę i dokazywała z Florem. Nawet wskoczyła za nim na łóżko co samej jej się nie zadarza. Rozważamy z Giselle czy nie pozwolić jej na tą integrację z Florkiem całodobową, gdyż Tuptuś to też mały strachulec, a przy Florku Adka jest bardziej śmiała, bo wzoruje się na nim, a ten mały diabeł niczego się nie boi. Dzisiaj razem leżeli przy stole i czekali grzecznie na jedzonko, razem biegali i przeskakiwali przez siebie, jednak na noc Adka wróciła do Tupka, bo sama chciała. Zobaczymy co przyniesie dzień jutrzejszy :loveu: Quote
giselle4 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Ona nie wie jeszcze ktorego ma wybrac i wdziekami obdarza i Florka i Tupka z Florkiem mniej ropzrabiaja bo uczy sie z nim lezec na łozku i bawic zabawkami ,wygryzione oczy wszystkich pluszakow:) czekamy na jedzenie dawaj to jedzenie a z Tuptusiem mhhh ,moze lepiej nie ogladajcie bo zepsujecie sobie oraz sielanki u michelle Quote
basia34 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Adula nie moze sie zdecydowac kogo ma wybrac.Tak trzymaj Ada i kochaj ich obu. Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Luizka prosi ciocie o drobne deklaracje i bazarki dziewczyna moze isc na Dt pod koniec stycznia to dla niej szansa na byc i miec dobry domek prosze o pomoc:) Quote
Mysza2 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 melduję się że jestem, bazarek będzie:), parę grosików też:) Quote
giselle4 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Mysza2 napisał(a):melduję się że jestem, bazarek będzie:), parę grosików też:) ja melduje ze tez cos wykombinuje..i zabieramy Luizke oraz mozesz myslec na koniec miesiaca o Maciejce:) Quote
giselle4 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 ciocia mimblinka przelala na dziewczynki-20zl bardzo dziekujemy:):) Quote
mimblunka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 :) Zaglądam... Postaram się jeszcze z bazarkiem ruszyć za jakiś czas... W każdym razie pamiętam o obu pannach:) Quote
giselle4 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 mimblunka napisał(a)::) Zaglądam... Postaram się jeszcze z bazarkiem ruszyć za jakiś czas... W każdym razie pamiętam o obu pannach:) Wiem kochana wiem.:) Bardzo Ci dziekujemy bo sie boimy ze padniemy::( Quote
fiorsteinbock Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Hmm, Grazynko, mialam zrobic bazraek na skarpete azylowa, to moze jednak przeniose na Ade i Luize. Wiele nie bedzie, ale zawsze cos :( Quote
Mysza2 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ja dalej czekam na fanty , mam obiecane dużo ale na razie jeszcze nie dojechały:( Quote
giselle4 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 z mojego bazarku tylko -29zl ale to zawsze cos:) Quote
basia34 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Robcie te bazarki to cos kupie i tez cos poszukam u corek.Adunia na gore. Quote
Mysza2 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 basia34 napisał(a):Robcie te bazarki to cos kupie i tez cos poszukam u corek.Adunia na gore. Trzymam za słowo:) Ciocia Ada-Vebby dzisiaj wysyła paczuchę :multi::multi: Quote
fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Zapraszam na bazarek z czasopismami: http://www.dogomania.pl/threads/2208...tical-do-20.01 Quote
fiorsteinbock Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Cioteczki, pomozcie reklamowac bazarek, bo slabiutko nam idzie :( Quote
Mysza2 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, pomozcie reklamowac bazarek, bo slabiutko nam idzie :([/QUOTE] Mój też słabiutko Quote
fiorsteinbock Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Mysza2']Mój też słabiutko[/QUOTE] Cos nam nie idzie handel :( Quote
Recommended Posts