Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):

jest szansa ze zabierzemy Luizke
Cioci ,ja te pieniazki zapisze na Luizke i zrobimy jeszcze 2-3 bazarki i zabierzemy ja
ok?

Ciocia .blueberry. mówiła mi dzisiaj że na początku przyszłego tygodnia podrzuci mi dużo ciuszków na bazarek

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Zagladam do dziewczynki.
Grazynko, przepraszam ze tak rzadko jestem na watkach - ale sama wiesz co sie dzieje :( nie mam sily siedziec przed monitorem.

wiem Edytko
siedz przy Filipku

Posted

Adula to mała "kradziejka". Psy dostały po wapniowej kości do gryzienia, a ona swoją "zakopała" w kojku w kołderce, a przebiegając przez pokój Florka capnęła jego kość i chodu do swojego pokoju :) Posag zbiera czy co??? :D

Posted

michelle04 napisał(a):
Adula to mała "kradziejka". Psy dostały po wapniowej kości do gryzienia, a ona swoją "zakopała" w kojku w kołderce, a przebiegając przez pokój Florka capnęła jego kość i chodu do swojego pokoju :) Posag zbiera czy co??? :D

oj tam oj tam zaraz kradziejka, zapobiegliwa
Grażko kochana ciocia Ada-Vebby wyśle mi w przyszłym tygodniu paczuchę z fantami. Wszystko będzie na Twoje biedy.
Cioci Ada-Vebby pieknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Damy radę Grażko.
Trzymajcie ciocie kciuki za Stefanka żeby się znalazł:(

Posted

Mysza2 napisał(a):
oj tam oj tam zaraz kradziejka, zapobiegliwa
Grażko kochana ciocia Ada-Vebby wyśle mi w przyszłym tygodniu paczuchę z fantami. Wszystko będzie na Twoje biedy.
Cioci Ada-Vebby pieknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Damy radę Grażko.
Trzymajcie ciocie kciuki za Stefanka żeby się znalazł:(

Boze kochany
Stefanek sie zgubila?
dawno nie bylam u niego
i ciocia gonzalesowa sie nie odzywa:(