giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 marmosia bardzo dziekujemy za wplate na Adke-50zl jzu zapisujemy w poscie rozliczeniowym:) Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Zagladam do dziewczynki. Grazynko, przepraszam ze tak rzadko jestem na watkach - ale sama wiesz co sie dzieje :( nie mam sily siedziec przed monitorem. Quote
Mysza2 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 giselle4 napisał(a): jest szansa ze zabierzemy Luizke Cioci ,ja te pieniazki zapisze na Luizke i zrobimy jeszcze 2-3 bazarki i zabierzemy ja ok? Ciocia .blueberry. mówiła mi dzisiaj że na początku przyszłego tygodnia podrzuci mi dużo ciuszków na bazarek Quote
mimblunka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 poszło 264, 40 na dziewczyny z bazarku. Jak dojdą pieniążki potwierdź na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/219488-Ciucholand-i-ogólny-misz-masz-ZAPRASZAM-do-21.12-wczytywanie-zdjęć.... Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Zagladam do dziewczynki. Grazynko, przepraszam ze tak rzadko jestem na watkach - ale sama wiesz co sie dzieje :( nie mam sily siedziec przed monitorem. wiem Edytko siedz przy Filipku Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Mysza2 napisał(a):Ciocia .blueberry. mówiła mi dzisiaj że na początku przyszłego tygodnia podrzuci mi dużo ciuszków na bazarek suuuper kochana bedzie dobrze:0 Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='mimblunka']poszło 264, 40 na dziewczyny z bazarku. Jak dojdą pieniążki potwierdź na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/219488-Ciucholand-i-ogólny-misz-masz-ZAPRASZAM-do-21.12-wczytywanie-zdjęć.... ciocia jak doleca napisze i juz dziekuje Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 dostaal pieniazki od wrobelterrorystki-350zl z rozpiska na jakie psiaki Adusia otrzymala-30zl juz w poscie rozliczeniowym i Ada dziekuje cioci:) Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 marmosia,mimblunka,wrobelterrorystka nie zostaly obojetne na dlug Adusi:) dziekujemy Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/2194...ywanie-zdjęć.... mimblubko pieniazki juz w poscie rozliczeniowym dziekuje Quote
giselle4 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Adulka zaprasza http://www.dogomania.pl/threads/220408-Resztowka............i-pare-kocykow-10styczen Quote
michelle04 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Adula to mała "kradziejka". Psy dostały po wapniowej kości do gryzienia, a ona swoją "zakopała" w kojku w kołderce, a przebiegając przez pokój Florka capnęła jego kość i chodu do swojego pokoju :) Posag zbiera czy co??? :D Quote
Mysza2 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 michelle04 napisał(a):Adula to mała "kradziejka". Psy dostały po wapniowej kości do gryzienia, a ona swoją "zakopała" w kojku w kołderce, a przebiegając przez pokój Florka capnęła jego kość i chodu do swojego pokoju :) Posag zbiera czy co??? :D oj tam oj tam zaraz kradziejka, zapobiegliwa Grażko kochana ciocia Ada-Vebby wyśle mi w przyszłym tygodniu paczuchę z fantami. Wszystko będzie na Twoje biedy. Cioci Ada-Vebby pieknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Damy radę Grażko. Trzymajcie ciocie kciuki za Stefanka żeby się znalazł:( Quote
basia34 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Aduniuu bedzie dobrze jak mowi Cioteczka Mysza a kciuki trzymamy aby Stefanek wrocil. Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 giselle4 napisał(a):marmosia,mimblunka,wrobelterrorystka nie zostaly obojetne na dlug Adusi:) dziekujemy Dziękuje Dziewczyny za pomoc! Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Cioteczki, czy już zaczynamy oglaszac Adę? Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Mysza2 napisał(a):oj tam oj tam zaraz kradziejka, zapobiegliwa Grażko kochana ciocia Ada-Vebby wyśle mi w przyszłym tygodniu paczuchę z fantami. Wszystko będzie na Twoje biedy. Cioci Ada-Vebby pieknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Damy radę Grażko. Trzymajcie ciocie kciuki za Stefanka żeby się znalazł:( Boze kochany Stefanek sie zgubila? dawno nie bylam u niego i ciocia gonzalesowa sie nie odzywa:( Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, czy już zaczynamy oglaszac Adę? Edytko Ada ma 80 ogloszen nowki jak mozesz allegro to bardzo prosze Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 kochana ciocia Ada-Vebby dziekuje za pomoc Aduni inni pomagaja Florkowi o ktorego tak sie martwisz dziekuje :) Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 mysle nad zabraniem Luizki na koniec miesiaca co Wy na to? damy rade? Quote
giselle4 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Boze kochany spraw aby w tym miesiacu choc jeden psiak znalazl dobry domek Amen Quote
Mysza2 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 giselle4 napisał(a):Boze kochany spraw aby w tym miesiacu choc jeden psiak znalazl dobry domek Amen i żeby Stefanek się znalazł cały i zdrowy:( Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Mysza2 napisał(a):i żeby Stefanek się znalazł cały i zdrowy:( Myszko, ja nie wiedzialam, ze to chodzi o naszego Stefcia :( Quote
fiorsteinbock Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ponowilam allegro dla obu dziewatek. Quote
Recommended Posts