giselle4 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 podnioos edziewczyny i na razie cisza z telefonami Quote
mimblunka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Zapraszam na bazarek na dziewczyny! http://www.dogomania.pl/threads/219488-Ciucholand-i-ogólny-misz-masz-ZAPRASZAM-do-21.12-wczytywanie-zdjęć.... Dziewczyny poratujcie, jak zmienić temat bazarku ??? Quote
giselle4 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='mimblunka']Zapraszam na bazarek na dziewczyny! http://www.dogomania.pl/threads/219488-Ciucholand-i-ogólny-misz-masz-ZAPRASZAM-do-21.12-wczytywanie-zdjęć.... Dziewczyny poratujcie, jak zmienić temat bazarku ??? jestem pod wrazeniem ciocia:) kliknij 3 razy na edytuj post Quote
mimblunka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 dzięki :):):) ja też jestem pod wrażeniem, bo ładnie się upociłam :p Quote
giselle4 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 mimblunka napisał(a):dzięki :):):) ja też jestem pod wrażeniem, bo ładnie się upociłam :p widzisz i po co ja jestem Tobie potrzebna hihihi Quote
fiorsteinbock Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='mimblunka']Zapraszam na bazarek na dziewczyny! http://www.dogomania.pl/threads/219488-Ciucholand-i-ogólny-misz-masz-ZAPRASZAM-do-21.12-wczytywanie-zdjęć.... Dziewczyny poratujcie, jak zmienić temat bazarku ??? Aniu, jestes wielka!!! Dziekuje :) Grazynko, po cichu powiem Ci, ze Ania jest wielką fanka naszego Lisia :) Quote
Mysza2 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Aniu, jestes wielka!!! Grazynko, po cichu powiem Ci, ze Ania jest wielką fanka naszego Lisia :) A to tym bardziej dziekujemy Cioci Mimblunka:):) Quote
fiorsteinbock Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Mysza2 napisał(a):A to tym bardziej dziekujemy Cioci Mimblunka:):) My to sie umiemy podlizać Wielbicielkom Lisia :) Quote
mimblunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale chyba nie jestem jedyną jego wielbicielką :p Lisio ma dużo fanów :) Oby jak najwięcej przybywało, tych którzy mogą mu domek zaoferować najlepiej ;). Quote
giselle4 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 mimblunka napisał(a):Ale chyba nie jestem jedyną jego wielbicielką :p Lisio ma dużo fanów :) Oby jak najwięcej przybywało, tych którzy mogą mu domek zaoferować najlepiej ;). dziekuje ciocia....za naszego Lisia tez:):) Quote
Mysza2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 giselle4 napisał(a):dziekuje ciocia....za naszego Lisia tez:):) się podpinam :):):) Grażko, a jak Ada. Mniejszy strachulec przy Tuptusiu? Quote
giselle4 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Mysza2 napisał(a):się podpinam :):):) Grażko, a jak Ada. Mniejszy strachulec przy Tuptusiu? kobieto Adka juz nie załatwia swoich potrzeb w domu jeszcze popusci jak sie boi ..wiec delikatnie z panienka a Tutpus to szalaput i bawi sie z nia i na poslanku razem sie wyglupiaja.... Ona nie podejdzie do jego miski nie zabiera jemu nic...bezpiecznie w ich pokoju i milosnie michelle juz wypuszcza ja bez linki nie ma problemu z powrotem ze spacerku i i ponienka z Tupkiem pod drzwiami robia raban i wchodza do chaty Ona jeszcze tak powolutku i od razu na swoje poslanko ale pozniej wstaje i jak nikt nie patrzy rozrabiaja jak pijane zajaczki i niech tak bedzie:) Quote
Mysza2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Bardzo się cieszę, nie ma lepszej socjalizacji niż z drugim psiakiem:) Będzie coraz lepiej, pewnie nigdy do końca nie zapomni przeszłości, ale powoli zaufa wam:) Tym psiakom tak niewiele potrzeba żeby były bezpieczne i szczęśliwe, a te ludzkie potwory nie wiem co i po co z nimi robią:( A jak Luzia? Quote
fiorsteinbock Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cioteczki, a moze jak w przypadku Neski - szukajmy domu gdzie jest juz piesek? Quote
Mysza2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, a moze jak w przypadku Neski - szukajmy domu gdzie jest juz piesek? odzewu z ogłoszeń chyba żadnych nie było, ani z psem ani bez:( A może i dobrze, niech ona jeszcze dojdzie do siebie u Michelle. Quote
fiorsteinbock Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dokladnie, wpierw musi dojrzec wogole do kontaktu z ludzmi. A potem bedziemy szukac wspanialego domu. Quote
basia34 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Adunia kochana TY jestes kochana.?????? Quote
michelle04 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Adka na kolana jeszcze nie chce wchodzić, boi się, ale gdy nikt nie patrzy wskakuje na fotel i tam się wyleguje :) A poza tym to taka mała "lizawka", gdy przestaję ją głaskać wówczas liże mnie po ręce, po spodniach domagając się dotyku. I boi się dźwięku telefonu. Gdy mam przy sobie telefon, który "odezwie się" momentalnie zrywa się i ucieka do kojka :( Quote
Mysza2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jak domaga się dotyku to nie jest z nią tak źle:) Quote
fiorsteinbock Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Mysza2 napisał(a):Jak domaga się dotyku to nie jest z nią tak źle:) Dokladnie, moim zdaniem jest bardzo pojętą uczennicą. Zwyczajnie kocha ludzi, tylko jakis bydlak zniszczyl zaufanie :( Quote
giselle4 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 zaro telefonow a TO TAKA PIEKNA SUNIECZKA:) Quote
giselle4 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 bazarek mimblunki rozliczony i juz w poscie rozliczeniowym dziekuje:) Quote
Mysza2 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 giselle4 napisał(a):zaro telefonow a TO TAKA PIEKNA SUNIECZKA:) szkoda :(:( Quote
Recommended Posts