fiorsteinbock Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Udało mi sie wejsc...ufff - chyba trwaja jakies prace techniczne, trudno :) Zaczekamy do jutra. Grazynko, nie dokopie sie juz do watku dolnoslaskiego, wiec tutaj pisze, że plakat dla Aiszy zrobiony, jutro wydrukuje u Krzyska. W miedzyczasie podeslalam ją Pani zainteresowanej adopcja Perelki, ktora poszła do adopcji. Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Udało mi sie wejsc...ufff - chyba trwaja jakies prace techniczne, trudno :) Zaczekamy do jutra. Grazynko, nie dokopie sie juz do watku dolnoslaskiego, wiec tutaj pisze, że plakat dla Aiszy zrobiony, jutro wydrukuje u Krzyska. W miedzyczasie podeslalam ją Pani zainteresowanej adopcja Perelki, ktora poszła do adopcji. fiorka dziekuje ta malutka jest cudowna.... Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Trzeba cos postanowic moze na poczatek zabrac Adusie do Dt i juz z nia pracowac... ogloszenia ma poprosimy fochu o allegro i niech smiga do chaty bedziemy zbierac deklaracje i robic bazarki a pozniej jak troche uskladmy to wezmiemy Luizke... co Wy na to/ ja wiem ze jest bardzo ciezko ale i fiorce i basi34 i mi lezy ona na watrobie im na sercu:) Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Luizka obiecuje ze nie zapomnimy o Tobie to nic ze ida Swieta...damy rade zebram o fanty na bazarek Quote
mimblunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Gissele4, przed chwileczką poszedł przelew, może dzisiaj wieczorem dojdzie. Nie za bardzo łapie o co chodzi w tych bazarkach?:oops: Jakie wymagania mają spełniać bazarkowe rzeczy? Myślę, że mogłabym jakieś fanty znaleźć :) Quote
Mysza2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 mimblunka napisał(a): Jakie wymagania mają spełniać bazarkowe rzeczy? Myślę, że mogłabym jakieś fanty znaleźć :) dobrze żeby były w dobrym stanie, jakbyś coś znalazła to ja jestem w trakcie robienia bazarku. Możesz wysłać albo zdjęcia do mnie na maila albo paczkę z rzeczami. Jakby co to pisz na pw to podam namiary na siebie:) Quote
fiorsteinbock Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 giselle4 napisał(a):Trzeba cos postanowic moze na poczatek zabrac Adusie do Dt i juz z nia pracowac... ogloszenia ma poprosimy fochu o allegro i niech smiga do chaty bedziemy zbierac deklaracje i robic bazarki a pozniej jak troche ustakladmy to wezmiemy Luizke... co Wy na to/ ja wiem ze jest bardzo ciezko ale i fiorce i basi34 i mi lezy ona na watrobie im na sercu:) Grazynko, ja im wystawiam od poczatku allegro i cisza, nie mam ani jednego zapytania :( Na poprzednią aukcje bylo tylko 100 wejść, to jest nic... :( http://allegro.pl/show_item.php?item=1963893624 Quote
fiorsteinbock Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Grazynko, myśle, że proponujesz dobre rozwiązanie. Z ich dwóch, chyba Ada jest bardziej lękliwa? Wieczorem jeszcze będę spamować prośbe o pomoc finansowa. Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 mimblunka napisał(a):Gissele4, przed chwileczką poszedł przelew, może dzisiaj wieczorem dojdzie. Nie za bardzo łapie o co chodzi w tych bazarkach?:oops: Jakie wymagania mają spełniać bazarkowe rzeczy? Myślę, że mogłabym jakieś fanty znaleźć :) nie moga to byc jakies stare szmaty...buty tylko takie w miare jakis ładne filizanki' ksiazki ktore mamy po 3 tytuły itd, nie trafiony prezent ,dlugopis.parasol i co tam jeszcze jest:) Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, myśle, że proponujesz dobre rozwiązanie. Z ich dwóch, chyba Ada jest bardziej lękliwa? Wieczorem jeszcze będę spamować prośbe o pomoc finansowa. dziekuej bo po co ma siedziec i sie bac ..jak moz elatac po ogrodzie i zobaczymy czy to taka dzika uciekinierka jak pani mowila? Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, myśle, że proponujesz dobre rozwiązanie. Z ich dwóch, chyba Ada jest bardziej lękliwa? Wieczorem jeszcze będę spamować prośbe o pomoc finansowa. mam 3 fanty lece z bazarkiem:0 dziekuje Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 jest wplata pani Anna M-20zl dziekujemy Quote
mimblunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ok, dziękuje za odpowiedź. Mysza2 masz chyba zapełnioną skrzynkę, nie mogę wiadomości wysłać. W takim razie poślij mi proszę swojego maila, to dzisiaj późno albo jutro z rana wrzucę zdjęcia. Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 mimblunka napisał(a):Ok, dziękuje za odpowiedź. Mysza2 masz chyba zapełnioną skrzynkę, nie mogę wiadomości wysłać. W takim razie poślij mi proszę swojego maila, to dzisiaj późno albo jutro z rana wrzucę zdjęcia. [email protected] Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Tuptek zaprasza http://www.dogomania.pl/threads/2185...1#post18092871 Quote
giselle4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 tylko cicho był pierwszy telefon w sprawie.....Luizki:) trzymac kciuki i niech bedzie nastepny i .....nastepny:) Quote
Mysza2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 mówisz i masz :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
basia34 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to cichutko zagladam do dziewczynek. Quote
Mysza2 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tuptek i Aisza zapraszają na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/218492-Troch%C4%99-but%C3%B3w-i-ciuszk%C3%B3w-dla-dzier%C5%BConiowskich-maluszk%C3%B3w-07.12.2011-godz-22-00 Quote
martasekret Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zaglądam do dziewczynek i trzymam kciuki za domki! Quote
Recommended Posts