Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak Ada jest uciekinierka
to ja primabalerina:(
Adka nie umie zachowac czystosci i to jest prawda
mysle ze dlatego wrocila bidulka
bo nie chcieli jej pomoc sie nauczyc tego:(
powoli dziewczyny naucza
a na teraz koce i kołderki na podłoge

Posted

Gdzie jest DT w którym przebywa Ada?
Ostatnio zaszła pomyłka i w Wiadomościach Świdnickich wrzucili między innymi Adę jako psy z Uciechowa.
Zapamiętałam tylko, że Ady nie ma w schronisku, bo byli u nas ludzie nią zainteresowani, i prosiłam żeby dzwonili do schroniska...

Posted

[quote name='_ogonek_']Gdzie jest DT w którym przebywa Ada?
Ostatnio zaszła pomyłka i w Wiadomościach Świdnickich wrzucili między innymi Adę jako psy z Uciechowa.
Zapamiętałam tylko, że Ady nie ma w schronisku, bo byli u nas ludzie nią zainteresowani, i prosiłam żeby dzwonili do schroniska...[/QUOTE]
w Moscisku
i Ogonku czekamy na telefony:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dziekujemy za darowizne!!!
A ja przy okazji zapytam, czy mozna jedno łozeczko wykupic na wakacje? :)[/QUOTE]

mozna...zawsze mozna
ale musisz byc pewna czy lozeczko,fotel czy kanape?:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, 25szt takich kalendarzy przekazala cioteczka fochu na rzecz azylakow :) Odbiore w nast tygodniu i zajmiemy sie dysrtybucja ;)[/QUOTE]

dziekujemy cioci fochu
dziekuje Edytko

Posted

Pierwszy mały sukces na koncie Adki. Adka wychodzi do ogrodu z Tupkiem i razem biegają, chociaż w przypadku Adki jest to stwierdzenie troszkę na wyrost, gdyż ta bida pokręci się chwilę i zaraz chce zmykać do domu. Jednak dzisiaj idąc za przykładem Tupka pobiegała chwilę po ogrodzie i nawet załatwiła swoje potrzeby. Ochów i achów nie było końca oraz ciasteczko w nagrodę :) Dziewczynka powinna szybko się nauczyć reguł :)
Adkę również staram sie karmić z ręki, żeby ręka kojarzyła się z czymś dobrym, pozytywnym, a nie z biciem.
I jeszcze jedno Ada bardzo boi się smyczy :( Sądzę, że dostawała smyczą dlatego boi się podejść, gdy chce ją zapiąć by wypuściścić na ogród. Niestety biega z długą linką za sobą, gdyż została oddana do schronu między innymi dlatego, że uciekinierka z niej. Na chwilę obecną nie potwierdza się ta teza, ale strzeżonego....

Posted

nadała by się dla pani od Kesha (taki czarny humor mi się przyplatał) mam na mysli to że najchętniej czmycha do domu i leży na swoim posłaniu.
Fajnie Michell że malutkimi kroczkami robisz z niej "niegrzecznego psa" który śmie chodzić zamiast leżeć:(

Posted

Myszko
lezec plackiem
to co to za pies
Pies ma skakac ,szczekac ,prosic i lezec na foteliku lub na kanapie
a nie przepraszac ze zyje
a juz jak wezmie smycz michelle
to pies ogon i brzuch ciagnie po podlodze...
jak myslicie dlaczego*)
przykro patrzec

Posted

Myszko jeszcze zrobimy z niej urwisa :loveu:
Dzisiaj podczas przygotowywania jedzenia szczeknęła na mnie, coś w typie: Szybciej Ciotka dawaj tą michę bom głodna :evil_lol: Myślę, że takich zachowan uczy sie od Tupka, gdyż ten podczas przygotowywania posiłku skacze przy mnie jak piłeczka i coś tam mruczy pod noskiem, więc i ona chciała mieć swój udział w poganianiu ciotki:diabloti:

Posted

[quote name='michelle04']Myszko jeszcze zrobimy z niej urwisa :loveu:
Dzisiaj podczas przygotowywania jedzenia szczeknęła na mnie, coś w typie: Szybciej Ciotka dawaj tą michę bom głodna :evil_lol: Myślę, że takich zachowan uczy sie od Tupka, gdyż ten podczas przygotowywania posiłku skacze przy mnie jak piłeczka i coś tam mruczy pod noskiem, więc i ona chciała mieć swój udział w poganianiu ciotki:diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Będą z niej jeszcze psy:):):)
Dobrze że ma z kogo brać przykład:)