Jump to content
Dogomania

Luiza ,mieszkam we Wroclawiu...Ada znalazla szczescie w Poznaniu...

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimblunka napisał(a):
Witam,
to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki?

:multi::multi::multi: bardzo dziękujemy, jak Giselle4 się pojawi to Ci wyśle :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

mimblunka napisał(a):
Witam,
to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki?

dziekuejmy ciocia
zaraz podesle konto i jeszcze raz dziekuje

Posted

mimblunka napisał(a):
Witam,

Witaj Aniu! Dzieki, że zajrzałas i zalożyłas sobie konto.
Ps. Ania wspomaga naszego Lisia i deklarowała pomoc dla dziewczynek.

Grazynko, podesle Twoje konto?

Posted

Cioteczki, w weekend pewnie nie uda mi sie zrobic FB, pomozecie?
I jeszcze prosze, rozsylajcie wici na dogomanii. Musimy rozreklamowac dziewczyny bo nie wyjda ze schroniska :(

Ada i Luiza, bezdomne ze schroniska Azyl.

Serdecznie witam i przepraszam jeśli nie życzysz sobie wiadomości dot. zbierania deklaracji.
Jednak bez pukania do wielu drzwi nie jesteśmy w stanie pomóc dwóm, wystraszonym suczkom z tego wątku:

Obie suczki przebywają w dzierzoniowski schronisku Azyl. Obecnie są nieadopcyjne, przyszłość czeka ich w schronie...boją się ludzi, są nieśmiałe, tzw. niewidzialne psy. Jakiś czas temu jedna z nich, Ada, została adoptowana i wróciła do schroniska już po dwóch tygodniach. I tak stanie się przy okazji kolejne adopcji co tylko pogłębi nieufność psa i lęk przed człowiekiem.
Dlatego chcemy obie suczki zabrać na domowe tymczasowanie i tam je socjalizować, aby w pełni przygotować do życia z człowiekiem i uratować od schroniskowego niebytu.

Jak zawsze prosimy o obecność na wątku, o wsparcie finansowe lub bazarkowe. Każdy pomysł mile widziany!

Zapraszamy serdecznie i prosimy o pomoc!

Posted

martasekret napisał(a):
Dziewczyny piękne, szczególnie Ada!
U mnie cienko z kasą, w przyszłym tygodniu mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz, jeśli to pomoże....?
Obiecuję zaglądać!

Witaj i bardzo dziekujemy za wszystko:)

Posted

xmartix napisał(a):
ale one ładniutke i nikt ich nie chce?

Nikt nie chce. A nawet jak wyjda ze schronu to czarno widze przyszlosc, Ada juz raz wrócila. Trafila na malo cierpliwy dom, boimy sie, ze kolejny raz bedzie podobny.

Posted

martasekret napisał(a):
Dziewczyny piękne, szczególnie Ada!
U mnie cienko z kasą, w przyszłym tygodniu mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz, jeśli to pomoże....?
Obiecuję zaglądać!

Pewnie, ze pomoze :)
Dziekujemy :)

Posted

xmartix napisał(a):
szkoda, bo praca z takimi pieskami nie trwa aż tak długo jak się ludziom wydaje

A nawet jak trwa to warto pracować. Jaka to radość jak się widzi postępy, jak się taka bieda otwiera krok po kroku.
Ale jak ktoś chce zabawkę dla dziecka to niech sobie pluszaka kupi:(