basia34 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dziewczynki na pierwsza wspinamy sie. Quote
giselle4 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Mysza2 napisał(a):i na telefony czekamy:) o taaaak niech leca do chatki Quote
Mysza2 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 basia34 napisał(a):Ada iLuiza do chaty na swieta. Tak jest. Hopsnijcie bazarek w moim podpisie czasem, bo wiatr mi tam hula:) Quote
mimblunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam, to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki? Quote
Mysza2 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 mimblunka napisał(a):Witam, to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki? :multi::multi::multi: bardzo dziękujemy, jak Giselle4 się pojawi to Ci wyśle :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 podniose i z przykroscia napisze ze jest miniaturka Adusi w schronie:( Aisza Quote
giselle4 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 mimblunka napisał(a):Witam, to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki? dziekuejmy ciocia zaraz podesle konto i jeszcze raz dziekuje Quote
fiorsteinbock Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 mimblunka napisał(a):Witam, to i ja deklaruje 20zł co miesiąc dla dziewuszek:) tylko gdzie mam wpłacać te pieniążki? Witaj Aniu! Dzieki, że zajrzałas i zalożyłas sobie konto. Ps. Ania wspomaga naszego Lisia i deklarowała pomoc dla dziewczynek. Grazynko, podesle Twoje konto? Quote
Mysza2 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Grażko, same piekności w tym schronie, znowu się prezencik znudził:( A Ani bardzo dziękujemy za Lisia:loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cioteczki, w weekend pewnie nie uda mi sie zrobic FB, pomozecie? I jeszcze prosze, rozsylajcie wici na dogomanii. Musimy rozreklamowac dziewczyny bo nie wyjda ze schroniska :( Ada i Luiza, bezdomne ze schroniska Azyl. Serdecznie witam i przepraszam jeśli nie życzysz sobie wiadomości dot. zbierania deklaracji. Jednak bez pukania do wielu drzwi nie jesteśmy w stanie pomóc dwóm, wystraszonym suczkom z tego wątku: Obie suczki przebywają w dzierzoniowski schronisku Azyl. Obecnie są nieadopcyjne, przyszłość czeka ich w schronie...boją się ludzi, są nieśmiałe, tzw. niewidzialne psy. Jakiś czas temu jedna z nich, Ada, została adoptowana i wróciła do schroniska już po dwóch tygodniach. I tak stanie się przy okazji kolejne adopcji co tylko pogłębi nieufność psa i lęk przed człowiekiem. Dlatego chcemy obie suczki zabrać na domowe tymczasowanie i tam je socjalizować, aby w pełni przygotować do życia z człowiekiem i uratować od schroniskowego niebytu. Jak zawsze prosimy o obecność na wątku, o wsparcie finansowe lub bazarkowe. Każdy pomysł mile widziany! Zapraszamy serdecznie i prosimy o pomoc! Quote
Mysza2 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja bazarkiem wspomogę, mam trochę nowych fantów. Quote
giselle4 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 DZIEKUJE KOBIETY ja tez nie bede sie lenic..... dzisiaj wysle do regionalnych gazet ... i dzieki fiorka za plakaty Aiszy malutkiej bielawianki:) Quote
martasekret Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dziewczyny piękne, szczególnie Ada! U mnie cienko z kasą, w przyszłym tygodniu mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz, jeśli to pomoże....? Obiecuję zaglądać! Quote
giselle4 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 martasekret napisał(a):Dziewczyny piękne, szczególnie Ada! U mnie cienko z kasą, w przyszłym tygodniu mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz, jeśli to pomoże....? Obiecuję zaglądać! Witaj i bardzo dziekujemy za wszystko:) Quote
xmartix Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ale one ładniutke i nikt ich nie chce? Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 xmartix napisał(a):ale one ładniutke i nikt ich nie chce? Nikt nie chce. A nawet jak wyjda ze schronu to czarno widze przyszlosc, Ada juz raz wrócila. Trafila na malo cierpliwy dom, boimy sie, ze kolejny raz bedzie podobny. Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 martasekret napisał(a):Dziewczyny piękne, szczególnie Ada! U mnie cienko z kasą, w przyszłym tygodniu mogę wpłacić jednorazowo jakiś grosz, jeśli to pomoże....? Obiecuję zaglądać! Pewnie, ze pomoze :) Dziekujemy :) Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Mysza2 napisał(a):Ja bazarkiem wspomogę, mam trochę nowych fantów. Myszko, ratujesz nas :) Quote
xmartix Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 szkoda, bo praca z takimi pieskami nie trwa aż tak długo jak się ludziom wydaje Quote
Mysza2 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 xmartix napisał(a):szkoda, bo praca z takimi pieskami nie trwa aż tak długo jak się ludziom wydaje A nawet jak trwa to warto pracować. Jaka to radość jak się widzi postępy, jak się taka bieda otwiera krok po kroku. Ale jak ktoś chce zabawkę dla dziecka to niech sobie pluszaka kupi:( Quote
giselle4 Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 xmartix napisał(a):szkoda, bo praca z takimi pieskami nie trwa aż tak długo jak się ludziom wydaje My to wiemy ale kazdy chce juz podane na talerzu to co chca:( Quote
Mysza2 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 giselle4 napisał(a):My to wiemy ale kazdy chce juz podane na talerzu to co chca:( I żeby haftował i grał na pianianie:-( Quote
Recommended Posts