Luna_wro Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ha! a jednak nie ma tego złego, co by... itd. Chociaż nie będzie non stop na walizkach:) i zdany na łaskę i nie łaskę wynajmujących! Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Luna_wro napisał(a):ha! a jednak nie ma tego złego, co by... itd. Chociaż nie będzie non stop na walizkach:) i zdany na łaskę i nie łaskę wynajmujących! spokojnie spokojnie, póki co Cedarek nadal u Ulki więc nie chwalny dnia przed zachodem słońca ;) Quote
Luna_wro Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malawaszka napisał(a):spokojnie spokojnie, póki co Cedarek nadal u Ulki więc nie chwalny dnia przed zachodem słońca ;) oczywiście, że spokojnie:cool3: Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Trzymam, trzymam, może w końcu uśmiechnie się do niego szczęście :) Quote
Dorin91 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malawaszka napisał(a):o boże :( a on był chociaz zaszczepiony przez tych **** co go oddali? jest porządnie leczony? aaa zwariuję no :( Nie wiem już teraz czy był zaszczepiony przez nich czy dopiero w schronie. Jest pod stałą opieką naszej pani weterynarz, przyjmuje leki. Także od strony medycznej jest w dobrych rękach. Spróbuję się dowiedzieć jeszcze czemu tak właściwie ci "właściciele" go oddali... Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za Cedarka :) Mam nadzieję, że tym razem już się wszystko powiedzie i psisko już będzie szczęśliwe w swoim domu :) Quote
wilczy zew Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 czekamy co wyniknie z wizyty :cool1: biedny Tomi :-( Quote
Saththa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 malawaszka napisał(a):mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie! pukam w niemalowane zacisnietym kciukiem jednoczesnie plując przez lewe ramie! O:) Quote
ULKA12 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Oficjalnie ogłaszam, że Cedar właśnie pojechał do swojego nowego domku. Pięknie wsiadł do samochodu i pojechali.:-( Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Powodzenia kochany!!!!! Państwo bardzo fajni - mieli duuuzo pytań - aż zachrypłam :lol: mam nadzieję, że do rad będą się stosować i w razie problemów, że będą pytać i że Cedarek będzie szczęśliwy :loveu: jeszcze braciszek ech... żeby wyzdrowiał!!!! :kciuki: Quote
Luna_wro Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 :BIG: super:) Cedarku powodzenia:loveu: edit: dobra robota dziewczyny:Rose: Quote
Dorin91 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Super! O rany, ale się cieszę :multi: Trzymam kciuki, żeby żyli długo i szczęśliwie :lol: Po raz setny ogromne podziękowania w stronę Malawaszki i Ulki12, uratowałyście tego psa, jesteście niezastąpione :lol: Quote
zerduszko Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Quote
malawaszka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 zerduszko napisał(a):Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! mam taką nadzieję ogromną! Quote
weszka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 I super. I oby tak zostało. Same dobre wieści coś czytam na dobranoc :) Quote
kasjas Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Super wieści!!!!!!! Własnie na FB widziałam i szybko przybiegłam. Ale sie cieszę:multi::multi::multi: Barwo dziewczyny, jesteście wielkie :grins: Quote
gosia2313 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 SUPER ! :multi::multi: Też się cieszę i baaardzo dziękuję, że zajęłyście się Cedarkiem :loveu: Quote
ULKA12 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Monika dzwoniłaś może do nowej rodzinki Cedarowej co tam u nich słychać? Quote
malawaszka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 nie dzwoniłam dzisiaj - jutro zadzwonię Quote
Saththa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kurcze i mnie omineła taka wiadomość?:o Strasznie sie cieszę;) Quote
malawaszka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 dzwoniłam - oczywiście jak chwil nie odbierali to już miałam wsiadać w auto i jechać :oops: ale odebrali haha wszystko jest ok i tak jak mówiłyśmy - nieokrzesany piesek, którego trzeba wychować - no i dodatkowo - podkarmianie i zmiana diety = biegunka - zapaskudził więc w domu deczko :mdleje: byli dziś u weta, dostali cosik na tą srakulę a ode mnie dostali opr za przekarmianie czym się tylko da (tu może być problem... bo jest babcia :roll: ); ale generalnie jest ok, tylko jednak trochę pracy trzeba w niego włożyć i mam nadzieję, że sraczkowe problemy nie osłabią entuzjazmu! na spacerkach chwalą za załatwienie się, więc powinien załapać szybko! Quote
ULKA12 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kurcze mogłam im dać trochę karmy, przynajmniej jeden problem by odpadł. Quote
Recommended Posts