Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luna_wro napisał(a):
ha! a jednak nie ma tego złego, co by... itd. Chociaż nie będzie non stop na walizkach:) i zdany na łaskę i nie łaskę wynajmujących!

spokojnie spokojnie, póki co Cedarek nadal u Ulki więc nie chwalny dnia przed zachodem słońca ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
o boże :( a on był chociaz zaszczepiony przez tych **** co go oddali? jest porządnie leczony? aaa zwariuję no :(

Nie wiem już teraz czy był zaszczepiony przez nich czy dopiero w schronie. Jest pod stałą opieką naszej pani weterynarz, przyjmuje leki. Także od strony medycznej jest w dobrych rękach. Spróbuję się dowiedzieć jeszcze czemu tak właściwie ci "właściciele" go oddali...

Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za Cedarka :) Mam nadzieję, że tym razem już się wszystko powiedzie i psisko już będzie szczęśliwe w swoim domu :)

Posted

malawaszka napisał(a):
mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie!

pukam w niemalowane zacisnietym kciukiem jednoczesnie plując przez lewe ramie! O:)

Posted

Powodzenia kochany!!!!! Państwo bardzo fajni - mieli duuuzo pytań - aż zachrypłam :lol: mam nadzieję, że do rad będą się stosować i w razie problemów, że będą pytać i że Cedarek będzie szczęśliwy :loveu:

jeszcze braciszek ech... żeby wyzdrowiał!!!! :kciuki:

Posted

Super! O rany, ale się cieszę :multi: Trzymam kciuki, żeby żyli długo i szczęśliwie :lol:
Po raz setny ogromne podziękowania w stronę Malawaszki i Ulki12, uratowałyście tego psa, jesteście niezastąpione :lol:

Posted

dzwoniłam - oczywiście jak chwil nie odbierali to już miałam wsiadać w auto i jechać :oops: ale odebrali haha
wszystko jest ok i tak jak mówiłyśmy - nieokrzesany piesek, którego trzeba wychować - no i dodatkowo - podkarmianie i zmiana diety = biegunka - zapaskudził więc w domu deczko :mdleje: byli dziś u weta, dostali cosik na tą srakulę a ode mnie dostali opr za przekarmianie czym się tylko da (tu może być problem... bo jest babcia :roll: ); ale generalnie jest ok, tylko jednak trochę pracy trzeba w niego włożyć i mam nadzieję, że sraczkowe problemy nie osłabią entuzjazmu! na spacerkach chwalą za załatwienie się, więc powinien załapać szybko!