Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

NIe będę komentowała zachowania tych ludzi. I nie chodzi mi o to, że nie chcą adoptować Cedara tylko o to, że tyle zwlekali z tą decyzją. Gdyby powiedzieli, szukajcie mu domu a jak za miesiąc nic dla niego nie znajdziecie to go bierzemy to bym to rozumiała, ale tak, rezerwowanie, odwlekanie, mierzenie psiaka, kupowanie legowiska, odwlekanie a potem decyzja na NIE.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
dziewczyny, co by nie powiedzieć - lepiej teraz niz po fakcie;

widać Cedar nie był akurat tym ludziom przeznaczony

no właśnie. Szkoda tylko, że stracił miesiąc. Pewnie mógłby już grzać tyłeczek w ciepłym domku:)

Posted

Luna_wro napisał(a):
no właśnie. Szkoda tylko, że stracił miesiąc. Pewnie mógłby już grzać tyłeczek w ciepłym domku:)

dobrze, że nie wrócił po miesiącu z drugiej strony...

Hodowca mis wego czasu opowiadał, ze mieli szczeniaka minika który 5 albo 6 razy wracał... po 1,2 dniach... Masakra...

Posted

Cedar urósł :mdleje: wg mnie on ciągle jeszcze rośnie i niedługo będziemy go ogłaszać jako mix olbrzyma :lol: piękny pies, a jak nabierze masy to już całkiem będzie :loveu:

z Pixelkiem

Posted

Tak, jak zobaczyłam Tomiego to od razu pomyślałam "drugi Cedar". Chory jest biedak. I nie taki wystraszony jak Cedarek, wesolutki i bardzo przyjacielski :)

A Cedar widać, że urósł i to sporo, jak przyszedł to był taki malutki ;) Śliczny jest i przybrał już troszkę ciałka :)
Pozwolę sobie wrzucić nowe zdjęcia na fb i trochę o nim przypomnieć, mogę, prawda? :D

Posted

Dorin91 napisał(a):
Tomi - tak ma na imię ten psiak - ma ropny katar oraz zapalenie krtani i tchawicy

o boże :( a on był chociaz zaszczepiony przez tych **** co go oddali? jest porządnie leczony? aaa zwariuję no :(

Posted

mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie!

Posted

malawaszka napisał(a):
mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie!

o matko! ale super wiadomość:) mocno trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: