ULKA12 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 NIe będę komentowała zachowania tych ludzi. I nie chodzi mi o to, że nie chcą adoptować Cedara tylko o to, że tyle zwlekali z tą decyzją. Gdyby powiedzieli, szukajcie mu domu a jak za miesiąc nic dla niego nie znajdziecie to go bierzemy to bym to rozumiała, ale tak, rezerwowanie, odwlekanie, mierzenie psiaka, kupowanie legowiska, odwlekanie a potem decyzja na NIE. Quote
jambi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 dziewczyny, co by nie powiedzieć - lepiej teraz niz po fakcie; widać Cedar nie był akurat tym ludziom przeznaczony Quote
Luna_wro Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 jambi napisał(a):dziewczyny, co by nie powiedzieć - lepiej teraz niz po fakcie; widać Cedar nie był akurat tym ludziom przeznaczony no właśnie. Szkoda tylko, że stracił miesiąc. Pewnie mógłby już grzać tyłeczek w ciepłym domku:) Quote
Saththa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Luna_wro napisał(a):no właśnie. Szkoda tylko, że stracił miesiąc. Pewnie mógłby już grzać tyłeczek w ciepłym domku:) dobrze, że nie wrócił po miesiącu z drugiej strony... Hodowca mis wego czasu opowiadał, ze mieli szczeniaka minika który 5 albo 6 razy wracał... po 1,2 dniach... Masakra... Quote
Dorin91 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 O rany, brak słów... A już się powoli cieszyłam, że się wszystko dobrze skończy. Niektórzy ludzie są naprawdę niepoważni... :/ Quote
malawaszka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Cedar urósł :mdleje: wg mnie on ciągle jeszcze rośnie i niedługo będziemy go ogłaszać jako mix olbrzyma :lol: piękny pies, a jak nabierze masy to już całkiem będzie :loveu: z Pixelkiem Quote
wilczy zew Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Fajny pycholek,jak licznie uszka porosły. Quote
WATACHA Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ale słodziutki i już nie taki chudzielec http://img192.imageshack.us/img192/8662/dsc0052fm.jpg Quote
malawaszka Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 a widziałyście brata Cedarka? "właściciele" oddali go do schroniska - i to też do sosnowca skąd zabrałam Cedara! no brat jak nic! i wiek podobny! Quote
zerduszko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Poszły w byle jakie ręce, to i byle jaki koniec :shake: Quote
Dorin91 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Tak, jak zobaczyłam Tomiego to od razu pomyślałam "drugi Cedar". Chory jest biedak. I nie taki wystraszony jak Cedarek, wesolutki i bardzo przyjacielski :) A Cedar widać, że urósł i to sporo, jak przyszedł to był taki malutki ;) Śliczny jest i przybrał już troszkę ciałka :) Pozwolę sobie wrzucić nowe zdjęcia na fb i trochę o nim przypomnieć, mogę, prawda? :D Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 pewnie, że możesz - a jak to Tomi (?) chory????? na co? :( Quote
Dorin91 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Tomi - tak ma na imię ten psiak - ma ropny katar oraz zapalenie krtani i tchawicy Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dorin91 napisał(a):Tomi - tak ma na imię ten psiak - ma ropny katar oraz zapalenie krtani i tchawicy o boże :( a on był chociaz zaszczepiony przez tych **** co go oddali? jest porządnie leczony? aaa zwariuję no :( Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie! Quote
Margi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 koniecznie :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
ULKA12 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A ja zapraszam ciotki kudłaczowe tutaj, potrzebna jest pomoc http://www.dogomania.pl/threads/216561-Suczka-i-jej-dzieci-potrzebuj%C4%85-pomocy-bo-znikn%C4%85?p=17863543#post17863543 Quote
Luna_wro Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malawaszka napisał(a):mam nadzieję, że tym razem nie zapeszę pisząc przedwcześnie - Ceradek miał dzisiaj odwiedziny - wystawiłam ponownie ogłoszenia licząc że wypatrzy go rodzinka z Myszkowa, która dzwoniła wtedy, jak Cedar miał już mieć dom :roll: no i zadzwonili :loveu: dziś byli go poznać, bardzo się podobał, wszyscy zachwyceni (może trochę mniej zachwycona pani babcia, ale taka już rola babci :D ) ale własnie zadzwonili, że decyzja podjęta na TAK więc jutro jadę na wizytę p.a. i jak będzie ok to Cedarek będzie się pakował :kciuki: - proszę trzymajcie! o matko! ale super wiadomość:) mocno trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts