Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Cedarka wszystko dobrze :loveu: biegunka przeszła więc stresy też poszły precz :lol:

Cedar czuje się wyśmienicie, bardzo sie do nas przywiązał. Szaleje, jak to mały szczeniak i jest bardzo szczęśliwy, kiedy w domu są wszyscy, natomiast gdy ktoś wyjdzie, kładzie sie pod drzwiami i czeka na niego :)
Biegunka mu przeszła, właśnie szaleje z mamą w przedpokoju :P Nauczył się pięknie siadać, jesteśmy w trakcie nauki komendy 'leżeć'.

:loveu: ucony będzie :grins:

• 3 months later...
Posted

bardzo go kochają i wszystko jest ok, tylko ostatnio zabrał się za wiosenne porządki w zasobach obuwia :D poradziłam chowanie butów i zakup gryzaków, no i więcej ruchu dla psa coby się nie nudził

Posted

zerduszko a co Ty taka czarnomyślna??? niby czemu? że im pare butów zje? toz ja tam na zdjęciu widze kobiete, każda porządna kobieta lubi kupowac buty, a dzięki Cedarowi przynajmniej ma pretekst :evil_lol:

boski jest! :)

Posted

malawaszka napisał(a):
na wątku zerduszkowego Ryjka pewnie też nie byłaś hę? :lol:

kurcze... no nigdzie nie byłam :placz: wstyd mi jak diabli, bo miałam przerwe w życiorysie i teraz na tym trace