malawaszka Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 ULKA12 napisał(a):Kurcze mogłam im dać trochę karmy, przynajmniej jeden problem by odpadł. myślę, że to by niczego nie zmieniło bo jest babcia :lol: Quote
malawaszka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 u Cedarka wszystko dobrze :loveu: biegunka przeszła więc stresy też poszły precz :lol: Cedar czuje się wyśmienicie, bardzo sie do nas przywiązał. Szaleje, jak to mały szczeniak i jest bardzo szczęśliwy, kiedy w domu są wszyscy, natomiast gdy ktoś wyjdzie, kładzie sie pod drzwiami i czeka na niego :) Biegunka mu przeszła, właśnie szaleje z mamą w przedpokoju :P Nauczył się pięknie siadać, jesteśmy w trakcie nauki komendy 'leżeć'. :loveu: ucony będzie :grins: Quote
WATACHA Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 lecę, lecę myślę, że fotecki jakieś, a tu ni ma Quote
wilczy zew Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 malawaszka napisał(a):ucony będzie :grins: może nawet jaki dyplom dostanie :czytaj: Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 malawaszka napisał(a)::loveu: ucony będzie :grins: chociaz jeden :megagrin: Quote
ULKA12 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Czyli odnalazł swoją przystań życiową? Państwo coś więcej pisali? Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 bardzo go kochają i wszystko jest ok, tylko ostatnio zabrał się za wiosenne porządki w zasobach obuwia :D poradziłam chowanie butów i zakup gryzaków, no i więcej ruchu dla psa coby się nie nudził Quote
malawaszka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 wypluj te słowa, ale nie sądzę, żeby im do głowy przyszły takie pomysły tfu tfu tfu Quote
WATACHA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Fajnie go widzieć i czytać takie slowa Quote
gosia2313 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 malawaszko, czy można zdjęcia Cedara z DS wykorzystać na akcji adopcyjnej 24 marca w Sosnowieckim Auchanie? na jakąś wystawę psów adoptowanych czy coś takiego :) Quote
malawaszka Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 jeśli tylko ich jakość jest odpowiednia to pewnie, że można Quote
jambi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 zerduszko a co Ty taka czarnomyślna??? niby czemu? że im pare butów zje? toz ja tam na zdjęciu widze kobiete, każda porządna kobieta lubi kupowac buty, a dzięki Cedarowi przynajmniej ma pretekst :evil_lol: boski jest! :) Quote
malawaszka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 jambi napisał(a):zerduszko a co Ty taka czarnomyślna??? niby czemu? że im pare butów zje? na wątku zerduszkowego Ryjka pewnie też nie byłaś hę? :lol: Quote
jambi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 malawaszka napisał(a):na wątku zerduszkowego Ryjka pewnie też nie byłaś hę? :lol: kurcze... no nigdzie nie byłam :placz: wstyd mi jak diabli, bo miałam przerwe w życiorysie i teraz na tym trace Quote
Recommended Posts