Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zabrałam go ze schroniska - nie ma jeszcze roku, a już zaliczył poniewierkę, schronisko, pogryzienie :(

Jest wielkości większego sznaucera średniego, może ma w sobie coś z wyżła - nie wiem, jest śliczny, w schronisku przerażony, poza nim - grzeczny, łagodny, ładnie wsiadł do auta i grzecznie jechał, lubi kontakt z ludźmi, lubi się tulić, ładnie chodzi na smyczy, a nawet buziaka już dziś dostałam :loveu:

Cedar jest w PDT u Ulki12 - koszt 300 zł/mies, jest wykastrowany więc szukajmy mu domu - im szybciej tym lepiej - niech już kocha swoich ludzi!

ROZLICZENIE:
wpływy:
09.2011
142,53 zł spadek po Hugo
607,50 zł spadek po Puszczyku
60 zł Margi (wpłata w sierpniu)
60 zł Margi
30 zł lilo
75 zł weszka

suma: 975,03 zł

wydatki:
300 zł PDT 30 dni (15.09-14.10)
40 zł opłata schroniskowa
90 zł PDT 9 dni

SALDO: 545,03 zł > przechodzi 200 zł na Zosię i Pixela, 345,03 na Tolę

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
Monia ja wysłałam Ci wczoraj 30 zł z opisem "wg uznania" to może dla tego przystojniaka by było ??

nie sprawdzałam dziś ale pewnie doszło :) jutro zrobię porządki w rozliczeniach i będzie dla Cedarka - dzięki!!!

Margi napisał(a):
No śliczny ten maluch.Strasznie,strasznie chudy :shake:
I te uszka :shake:
Ale teraz już będzie dobrze.:loveu:

no! będzie dobrze :loveu: on jest przekochany!

Luna_wro napisał(a):
jakie smutne oczka:(

już niedługo mam nadzieję - a mi serce pękało jak go zostawiałam u Uli - on już myślał że będziemy razem zawsze aaaa :cry:

Posted

O rety, jak on pięknie wygląda na tych zdjęciach! Nie to co w schronisku - skulony, szukający kryjówki i śmiertelnie przerażony :( Ledwo co wyszedł, a już się zmienił. Malawaszko, jeszcze raz ogromne dzięki za uratowanie go, jesteś wielka :loveu:

malawaszka napisał(a):
lubi kontakt z ludźmi, lubi się tulić, ładnie chodzi na smyczy, a nawet buziaka już dziś dostałam :loveu:

Miód dla uszu (a właściwie oczu ;) )

Teraz tylko trzymać kciuki, żeby szybko znalazł swój dom na zawsze :)
Można pożyczyć zdjęcia? Wstawię na naszego schroniskowego facebooka ;)

Posted

[quote name='lilo']no nie mogę - kurde wróciłam bo mi w serce zapadł - jaka bida straszna . Wpisz odemnie 20 zł co miesiąc dla niego.

dzięki lilo :loveu:

[quote name='Dorin91']
Można pożyczyć zdjęcia? Wstawię na naszego schroniskowego facebooka ;)

jasne :) dzięki :)

[quote name='Saththa']http://img853.imageshack.us/img853/7655/dsc0039sk.jpg kolejne oczy nie dadzą mi spokoju ehhhh kolor....

piękna ma ślipka - sznupkowe :loveu:

[quote name='kotpolarny']Taki młodziutki.. mam nadzieję że szybko wróci mu sznaucerowy dziki błysk w oku :diabloti:

nooo bardzo na to czekam :)