jambi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 To jeszcze jeden bazarek dla Cedarka :) zapraszam na II edycje bazarku literackiego: http://www.dogomania.pl/threads/214644-Szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-II-Edycja-wszystko-w-KT-2zł!-dla-Cedara-Do-30.09-g.21?p=17635669#post17635669 Quote
malawaszka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Ceduszek dziękuje :loveu: Quote
lilo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 no właśnie - co tam u Malucha. Ja cały czas mam rzeczy dla psów na bazarek które miałam wysłac do Wasi i wstyd sie przyznac nie mam czasu się tym zając i wysłac - a pozatym mam taką fajną grę dla piesów i nie mogę się zdecydowac czy oddac czy nie :( Quote
malawaszka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Cedar już wesoły, w pierwszą noc zrobił Uli niezłą robotę... dostał biegunki i rozniósł po psim pokoju conieco :oops: no denerwował się chłopak :oops: ale już ok, bawi się z Szafrankiem w najlepsza, a ja mówiłam Uli, że będzie musiała chłopaków osobno wypuszczać bo obawiałam się że Szafranek będzie Cedarka gnębił :lol: ot taki ze mnie znaffca :D Quote
Margi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oj to cudnie,chłopak się wybiega. :loveu: i trochę się odstresuje. Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 biegunka faktycznie może być stresowa, ale też i kwestia zmiany karmy ;) i super że się chłopak rozkręca!!! :) Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Temat biegunek poschronowych zdaje się już rozważałyśmy :] Szpecjalistki od psiej kupy :lol: Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Temat biegunek poschronowych zdaje się już rozważałyśmy :] Szpecjalistki od psiej kupy :lol: przepraszam bardzo, ale ja nie brałam udziału... dodatkowo, o biegunce napisałam nawiązując do wypowiedzi Wasi - z grzeczności, co by nie było że pomijam milczeniem... heh! Quote
zerduszko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 jambi napisał(a):przepraszam bardzo, ale ja nie brałam udziału... dodatkowo, o biegunce napisałam nawiązując do wypowiedzi Wasi - z grzeczności, co by nie było że pomijam milczeniem... heh! Spóźnialska :eviltong: Quote
jambi Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 zerduszko napisał(a):Spóźnialska :eviltong: ale za to kulturalna :grins: Quote
wilczy zew Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 To świetnie,że bidulek się rozkręca. Quote
ULKA12 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Qpa już w normie. Niestety jeszcze nie zajarzył, że pewne rzeczy NALEŻY załatwiać na dworze i rano mam zawsze niespodziankę, na szczęście w postaci stałej. Cedar to psiak bardzo ufny, nie ma jakiś traum, czy traumatycznych przeżyć, przynajmniej tego nie okazuje. Do psów bardzo ugodowy, jednak woli towarzystwo człowieka. Cały czas się mnie pilnuje, jest ciekawski ale jest również bardzo posłuszny. Za jedzenie zrobi wszystko. Miałam go dzisiaj kąpać ale mam skaleczoną rękę i nie dam rady, a kąpiel bardzo by mu się przydała. Cedar sika jeszcze jak dziewczynka :-) Quote
zerduszko Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Taki młodziak z niego? A foty to gdzie? :P Quote
weszka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jego spojrzenie chodzi za mną od kiedy zobaczyłam zdjęcia na fb. Niesamowite oczyska. Dobrze, że już bezpieczny i wraca mu młodzieńcze wariactwo do głowy. Teraz już będzie tylko lepiej. Quote
Saththa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Tazz zrobił tak samo jak był pierwszy raz na odfutrzeniu :) Super, ze powroca do normy :) Cudo chłopak jest;) Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jednak wykąpałam Cedara. Wody to on nie znał, ale stał grzecznie. Po kąpieli zrobił qpę na środku pokoju:mad: Generalnie to on nie zna życia domowego, usiłuje się wspinać na półki, a jak zobaczył włączony telewizor to aż się zatrzymał. Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Zdjęcia po kąpieli: "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 No proszę, to ja się poświęcam, aby psiak był piękny i pachnący a tutaj nie ma nikogo co by to docenił:shake: "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
zerduszko Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Coraz ładniej wygląda :) Ale chudziutki bardzo :( Quote
ULKA12 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Baaardzo, to mało powiedziane, to jest szkieletorek. Prawdopodobnie inne psy mu nie dały jeść, ale odpasiemy go. Trochę mnie niepokoją te blizny na głowie, nie wiem czy zarosną sierścią. Myślę, że już go można ogłaszać bo on potrzebuje kontaktu ze swoim człowiekiem i nauczenia życia w domu. Quote
Recommended Posts