Jump to content
Dogomania

Prześliczny sznaucerowaty Cedar z Sosnowca - to jeszcze dziecko! MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie - co tam u Malucha. Ja cały czas mam rzeczy dla psów na bazarek które miałam wysłac do Wasi i wstyd sie przyznac nie mam czasu się tym zając i wysłac - a pozatym mam taką fajną grę dla piesów i nie mogę się zdecydowac czy oddac czy nie :(

Posted

Cedar już wesoły, w pierwszą noc zrobił Uli niezłą robotę... dostał biegunki i rozniósł po psim pokoju conieco :oops: no denerwował się chłopak :oops: ale już ok, bawi się z Szafrankiem w najlepsza, a ja mówiłam Uli, że będzie musiała chłopaków osobno wypuszczać bo obawiałam się że Szafranek będzie Cedarka gnębił :lol: ot taki ze mnie znaffca :D

Posted

zerduszko napisał(a):
Temat biegunek poschronowych zdaje się już rozważałyśmy :] Szpecjalistki od psiej kupy :lol:

przepraszam bardzo, ale ja nie brałam udziału... dodatkowo, o biegunce napisałam nawiązując do wypowiedzi Wasi - z grzeczności, co by nie było że pomijam milczeniem... heh!

Posted

jambi napisał(a):
przepraszam bardzo, ale ja nie brałam udziału... dodatkowo, o biegunce napisałam nawiązując do wypowiedzi Wasi - z grzeczności, co by nie było że pomijam milczeniem... heh!

Spóźnialska :eviltong:

Posted

Qpa już w normie. Niestety jeszcze nie zajarzył, że pewne rzeczy NALEŻY załatwiać na dworze i rano mam zawsze niespodziankę, na szczęście w postaci stałej. Cedar to psiak bardzo ufny, nie ma jakiś traum, czy traumatycznych przeżyć, przynajmniej tego nie okazuje. Do psów bardzo ugodowy, jednak woli towarzystwo człowieka. Cały czas się mnie pilnuje, jest ciekawski ale jest również bardzo posłuszny. Za jedzenie zrobi wszystko. Miałam go dzisiaj kąpać ale mam skaleczoną rękę i nie dam rady, a kąpiel bardzo by mu się przydała. Cedar sika jeszcze jak dziewczynka :-)

Posted

Jego spojrzenie chodzi za mną od kiedy zobaczyłam zdjęcia na fb. Niesamowite oczyska.
Dobrze, że już bezpieczny i wraca mu młodzieńcze wariactwo do głowy. Teraz już będzie tylko lepiej.

Posted

Jednak wykąpałam Cedara. Wody to on nie znał, ale stał grzecznie. Po kąpieli zrobił qpę na środku pokoju:mad:
Generalnie to on nie zna życia domowego, usiłuje się wspinać na półki, a jak zobaczył włączony telewizor to aż się zatrzymał.

Posted

Zdjęcia po kąpieli:
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

No proszę, to ja się poświęcam, aby psiak był piękny i pachnący a tutaj nie ma nikogo co by to docenił:shake:

Posted

Baaardzo, to mało powiedziane, to jest szkieletorek. Prawdopodobnie inne psy mu nie dały jeść, ale odpasiemy go. Trochę mnie niepokoją te blizny na głowie, nie wiem czy zarosną sierścią. Myślę, że już go można ogłaszać bo on potrzebuje kontaktu ze swoim człowiekiem i nauczenia życia w domu.