Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Ulka18 napisał(a):
Dzwonilam do Agatki czyli Agat21, wszystko bylo w porzadku. Steskniony byl grzeczny, tylko bylo mu goraco i bardzo sapal. Nie moglam napisac na forum, bo bylam u dentysty na 15. , poprosilam wiec Ewatr, zeby napisala, zebyscie sie nie martwili.

Trzymajmy kciuki nadal bardzo mocno, bo do rpzejechania maja jeszcze ze 2 godziny :kciuki: Naprawde nie wiem ja sie odwdzieczyc kochanej AGAT21 :Rose:
witam tu Idalia , czekam na Stesknionego- Lakiego bo tak go nazwalam , jeszcze go nie ma , CZEKAM PRZYGOTOWALAM WSZYSTKO LACZNIE Z RUMIANKIEM , , jestem umowiona z pania Agata i znajomym taksowkarzem do odbioru Lakiego w umowionym miejscu , , po powrocie odezwiemy sie , , jeszcze dzisiaj , tyko troszke pospacerujemy i sie poznamy , idalia

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:

idalia46 napisał(a):
Witam witam tu Idalia , czekam na Stesknionego- Lakiego bo tak go nazwalam , jeszcze go nie ma , CZEKAM PRZYGOTOWALAM WSZYSTKO LACZNIE Z RUMIANKIEM , , jestem umowiona z pania Agata i znajomym taksowkarzem do odbioru Lakiego w umowionym miejscu , , po powrocie odezwiemy sie , , jeszcze dzisiaj , tyko troszke pospacerujemy i sie poznamy , idalia

Posted

Czekamy z niecierpliwością razem z Tobą Idalio :)
Bardzo Cię proszę , pamiętaj, aby zainstalować Lakiemu przy obróżce czy szeleczkach adresownik z Twoimi danymi.

Odkąd z domu tymczasowego uciekła mielecka sunia Czekoladka jestem bardzo wrażliwa na tym punkcie :-( .

Czekamy na wieści...:multi: :multi: :multi:

Posted

Idalio, na pewno wszystko sie uda...pieski sie dogadaja, jeden na pewno bedzie przywodca stadka, tak to juz jest u psowatych...moze byc jakies warczenie, ustawianie sie tylem, pokazywanie zabkow...to wszystko powinno im przejsc po kilkunastu dniach docierania sie...

Pamietaj prosze, ze Lakus nie chodzil na spacerki co najmniej 2 lata. Moze sie szybko meczyc, moze miec tzw. sundrom kojcowy, czyli brudzic w domu.
Dobrze by bylo ograniczyc mu na poczatku przestrzen i pozwolic na wybranie tzw. gniazda czly swojego, ulubionego, bezpiecznego miejsca.

Czekamy z niecierpliwoscia na Twoje wiadomosci... :kciuki:

Posted

Witam wszystkich Laki -steskniony jest juz z bylismy na spacerze piesek jeet cudny , bardzo zmeczony , na razie poznaje dom , moje maluchy juz go zaakceptowaly , ale boksio szaleje , tzn nie jest agresywny tylko na razie warjiuje bo jest obcy pies ,i nie moge go uspokoic , Laki lezy teraz kolo mnie , i sapie , jest cudny ,jutrommoze zaczznie jesc , dzisiaj ma miskemprzygotowana , ale na razie nie je , jest zmeczony , musze narazie usppokoic boksie , na razie pozdrawiam idalia , a p AGACIE NALEZA SIE OGROMNE PODZIEKOWANIA ,

Posted

Fantastycznie że psiaczek dojechał szczęśliwie. Co do boksia to myślę,że prześpi noc i przemyśli sobie zaistniałą sytuację i jutro będzie dobrze. Trzymam kciuki.:lol:

Posted

Jupi!!!!:lol:
Piesiunio szczęśliwie dojechał!!!:multi: :multi: :multi:
Trzymamy teraz kciuki żeby pieski szybko się polubiły!!!

Kochany piesku, żyj długo i szczęśliwie z kochającą Panią i Rodzeństwem:multi: :multi: :multi: Obyś już nigdy nie płakał i nigdy nie tęsknił!!!:multi: :multi: :multi:

Dziękujemy AGATKO, BARDZO BARDZO!!!!!:modla: :Rose:
Dziękujemy Idalio za to, że przygarnęłaś Stęsknionego!!!:calus: :Rose:

Posted

Idalio, mozna podaj boksiowi i na wszelki wypadek moze tez Stesknionemu Neospazmine lub inny syrop na uspokojenie. Taki o dzialaniu jak Persen czy inny lek. Wiem, ze niektore dogomaniaczki podawaly 1 lyzeczke dziennie psom w pierwszym tygodniu po adopcji i pomagalo.

Boksiowi do koszyczka czy poslanka recznik potarty zapachem Lakusia i na odwrot. Musza sie panowie do siebie przyzwyczaic.

[SIZE="4"]Agat21, bardzo wielkie podziekowania dla Ciebie za tak duze poswiecenie i ogromna pomoc :Rose: :Rose: :Rose:

[SIZE="4"]
Idalio, trzymamy kciuki nieustajaco za dogadanie sie stadka i za nauczenie Lakusia zycia od nowa
:kciuki:

Posted

Stęskniony obyś nigdy już nie zaznał głodu,chłodu ni zaniedbania,obyś już zawsze był baaaaardzo szczęśliwy.A teraz świętujemy::multi::multi::multi::multi::beerchug::drinka::beerchug::cunao::pepsi::popcorn:
Agatko dziękujemy pięknie.:loveu::loveu:
Idalio Tobie dziękujemy,że Zaspokoiłaś Tęsknote Stęsknionego,że dzięki Tobie już nigdy nie będzie stęskniony-że będzie teraz zawsze lucky:loveu::loveu:
I cieszę się,że się,że się nie zraziłaś,że my tak wypytujemy,sprawdzamy itd.-ale sama wiesz,my jesteśmy ogromne miłośniczki zwierząt i życzymy im oraz przyszłym panom jak najlepiej.
Co do Boksia-nie martw się-on jest w szoku nie wie co się dzieje,a to energiczny psiak,za dwa dni mu przejdzie.
a dziewczyny chciały Stęsknionemu tabletki uspokajające podać na drogę,a mi się wydaje,że to chyba Boksiu bardziej ich potrzebuje teraz:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Idalio, mozna podaj boksiowi i na wszelki wypadek moze tez Stesknionemu Neospazmine lub inny syrop na uspokojenie. Taki o dzialaniu jak Persen czy inny lek. Wiem, ze niektore dogomaniaczki podawaly 1 lyzeczke dziennie psom w pierwszym tygodniu po adopcji i pomagalo.

Boksiowi do koszyczka czy poslanka recznik potarty zapachem Lakusia i na odwrot. Musza sie panowie do siebie przyzwyczaic.

Agat21, bardzo wielkie podziekowania dla Ciebie za tak duze poswiecenie i ogromna pomoc :Rose: :Rose: :Rose:

Idalio, trzymamy kciuki nieustajaco za dogadanie sie stadka i za nauczenie Lakusia zycia od nowa
:kciuki:
W TEJ CHWILI JEST SPOKOJ czasami laki zawarczy jak max sie do niego zbliza, Max to bokser , ale Max sie juz uspokaja , Laki chodzi sobie spokojnie po domu , i zaczyna drzemac , duzo pil , jutro dostanie porzadna miche , teraz zaparzylam mu rumianku , bede przemywac oczka , max juz tez jest spokojny ,myslalm ze bedzie gorzej ,

Posted

idalia46 napisał(a):
W TEJ CHWILI JEST SPOKOJ czasami laki zawarczy jak max sie do niego zbliza, Max to bokser , ale Max sie juz uspokaja , Laki chodzi sobie spokojnie po domu , i zaczyna drzemac , duzo pil , jutro dostanie porzadna miche , teraz zaparzylam mu rumianku , bede przemywac oczka , max juz tez jest spokojny ,myslalm ze bedzie gorzej ,
, musze tylko zgodzic Lakiego i maxa , max jest bardzo zazrosny o Lakiego :shake:

Posted

To wspaniale, że piesio nareszcie ma własny dom!:multi:
Życzę całej psio-ludzkiej rodzinie dużo szczęścia, radości ze wspólnego obcowania i wzajemnej miłości!:loveu:

Posted

idalia46 napisał(a):
, musze tylko zgodzic Lakiego i maxa , max jest bardzo zazrosny o Lakiego :shake:

Idalio, przejdzie im....wszystkie psy sa zazdrosne o siebie na poczatku...trzeba im dac czas, na pewno sie pogodza.

Radzilabym jednak podac boksiowi Neospazmine lub inny lek na ukojenie nerwow. Moze byc 1/2 Persenu. To wyciszy mu nerwy, a jak bedzie spokojniejszy przyzwyczai sie do zapachu Lakusia.