idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam Ulka18 napisał(a):Dzwonilam do Agatki czyli Agat21, wszystko bylo w porzadku. Steskniony byl grzeczny, tylko bylo mu goraco i bardzo sapal. Nie moglam napisac na forum, bo bylam u dentysty na 15. , poprosilam wiec Ewatr, zeby napisala, zebyscie sie nie martwili. Trzymajmy kciuki nadal bardzo mocno, bo do rpzejechania maja jeszcze ze 2 godziny :kciuki: Naprawde nie wiem ja sie odwdzieczyc kochanej AGAT21 :Rose: witam tu Idalia , czekam na Stesknionego- Lakiego bo tak go nazwalam , jeszcze go nie ma , CZEKAM PRZYGOTOWALAM WSZYSTKO LACZNIE Z RUMIANKIEM , , jestem umowiona z pania Agata i znajomym taksowkarzem do odbioru Lakiego w umowionym miejscu , , po powrocie odezwiemy sie , , jeszcze dzisiaj , tyko troszke pospacerujemy i sie poznamy , idalia Quote
idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :multi::multi::multi:idalia46 napisał(a):Witam witam tu Idalia , czekam na Stesknionego- Lakiego bo tak go nazwalam , jeszcze go nie ma , CZEKAM PRZYGOTOWALAM WSZYSTKO LACZNIE Z RUMIANKIEM , , jestem umowiona z pania Agata i znajomym taksowkarzem do odbioru Lakiego w umowionym miejscu , , po powrocie odezwiemy sie , , jeszcze dzisiaj , tyko troszke pospacerujemy i sie poznamy , idalia Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Czekamy z niecierpliwością razem z Tobą Idalio :) Bardzo Cię proszę , pamiętaj, aby zainstalować Lakiemu przy obróżce czy szeleczkach adresownik z Twoimi danymi. Odkąd z domu tymczasowego uciekła mielecka sunia Czekoladka jestem bardzo wrażliwa na tym punkcie :-( . Czekamy na wieści...:multi: :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Idalio, na pewno wszystko sie uda...pieski sie dogadaja, jeden na pewno bedzie przywodca stadka, tak to juz jest u psowatych...moze byc jakies warczenie, ustawianie sie tylem, pokazywanie zabkow...to wszystko powinno im przejsc po kilkunastu dniach docierania sie... Pamietaj prosze, ze Lakus nie chodzil na spacerki co najmniej 2 lata. Moze sie szybko meczyc, moze miec tzw. sundrom kojcowy, czyli brudzic w domu. Dobrze by bylo ograniczyc mu na poczatku przestrzen i pozwolic na wybranie tzw. gniazda czly swojego, ulubionego, bezpiecznego miejsca. Czekamy z niecierpliwoscia na Twoje wiadomosci... :kciuki: Quote
quasimodo Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Czekamy na wiadomości z niecierpliwością, ale juz sie i tak cieszymy :multi: Quote
amelka0 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A ja nie pójdę dziś spać,dopóki nie dowiem się jak się czuje Stęskniony i Jego Nowa Rodzinka;);) Quote
ewatr Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no dobra ja tez nie spie :shake: tylko czekam !!! Quote
idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam wszystkich Laki -steskniony jest juz z bylismy na spacerze piesek jeet cudny , bardzo zmeczony , na razie poznaje dom , moje maluchy juz go zaakceptowaly , ale boksio szaleje , tzn nie jest agresywny tylko na razie warjiuje bo jest obcy pies ,i nie moge go uspokoic , Laki lezy teraz kolo mnie , i sapie , jest cudny ,jutrommoze zaczznie jesc , dzisiaj ma miskemprzygotowana , ale na razie nie je , jest zmeczony , musze narazie usppokoic boksie , na razie pozdrawiam idalia , a p AGACIE NALEZA SIE OGROMNE PODZIEKOWANIA , Quote
ewajanka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Fantastycznie że psiaczek dojechał szczęśliwie. Co do boksia to myślę,że prześpi noc i przemyśli sobie zaistniałą sytuację i jutro będzie dobrze. Trzymam kciuki.:lol: Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Jupi!!!!:lol: Piesiunio szczęśliwie dojechał!!!:multi: :multi: :multi: Trzymamy teraz kciuki żeby pieski szybko się polubiły!!! Kochany piesku, żyj długo i szczęśliwie z kochającą Panią i Rodzeństwem:multi: :multi: :multi: Obyś już nigdy nie płakał i nigdy nie tęsknił!!!:multi: :multi: :multi: Dziękujemy AGATKO, BARDZO BARDZO!!!!!:modla: :Rose: Dziękujemy Idalio za to, że przygarnęłaś Stęsknionego!!!:calus: :Rose: Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!: :Rose: :Rose::laugh2_2::laugh2_2::klacz::klacz::bigcool::laola::popcorn::beerchug::cunao: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Idalio, mozna podaj boksiowi i na wszelki wypadek moze tez Stesknionemu Neospazmine lub inny syrop na uspokojenie. Taki o dzialaniu jak Persen czy inny lek. Wiem, ze niektore dogomaniaczki podawaly 1 lyzeczke dziennie psom w pierwszym tygodniu po adopcji i pomagalo. Boksiowi do koszyczka czy poslanka recznik potarty zapachem Lakusia i na odwrot. Musza sie panowie do siebie przyzwyczaic. [SIZE="4"]Agat21, bardzo wielkie podziekowania dla Ciebie za tak duze poswiecenie i ogromna pomoc :Rose: :Rose: :Rose: [SIZE="4"] Idalio, trzymamy kciuki nieustajaco za dogadanie sie stadka i za nauczenie Lakusia zycia od nowa :kciuki: Quote
amelka0 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Stęskniony obyś nigdy już nie zaznał głodu,chłodu ni zaniedbania,obyś już zawsze był baaaaardzo szczęśliwy.A teraz świętujemy::multi::multi::multi::multi::beerchug::drinka::beerchug::cunao::pepsi::popcorn: Agatko dziękujemy pięknie.:loveu::loveu: Idalio Tobie dziękujemy,że Zaspokoiłaś Tęsknote Stęsknionego,że dzięki Tobie już nigdy nie będzie stęskniony-że będzie teraz zawsze lucky:loveu::loveu: I cieszę się,że się,że się nie zraziłaś,że my tak wypytujemy,sprawdzamy itd.-ale sama wiesz,my jesteśmy ogromne miłośniczki zwierząt i życzymy im oraz przyszłym panom jak najlepiej. Co do Boksia-nie martw się-on jest w szoku nie wie co się dzieje,a to energiczny psiak,za dwa dni mu przejdzie. a dziewczyny chciały Stęsknionemu tabletki uspokajające podać na drogę,a mi się wydaje,że to chyba Boksiu bardziej ich potrzebuje teraz:evil_lol::evil_lol: Quote
idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ulka18 napisał(a):Idalio, mozna podaj boksiowi i na wszelki wypadek moze tez Stesknionemu Neospazmine lub inny syrop na uspokojenie. Taki o dzialaniu jak Persen czy inny lek. Wiem, ze niektore dogomaniaczki podawaly 1 lyzeczke dziennie psom w pierwszym tygodniu po adopcji i pomagalo. Boksiowi do koszyczka czy poslanka recznik potarty zapachem Lakusia i na odwrot. Musza sie panowie do siebie przyzwyczaic. Agat21, bardzo wielkie podziekowania dla Ciebie za tak duze poswiecenie i ogromna pomoc :Rose: :Rose: :Rose: Idalio, trzymamy kciuki nieustajaco za dogadanie sie stadka i za nauczenie Lakusia zycia od nowa :kciuki: W TEJ CHWILI JEST SPOKOJ czasami laki zawarczy jak max sie do niego zbliza, Max to bokser , ale Max sie juz uspokaja , Laki chodzi sobie spokojnie po domu , i zaczyna drzemac , duzo pil , jutro dostanie porzadna miche , teraz zaparzylam mu rumianku , bede przemywac oczka , max juz tez jest spokojny ,myslalm ze bedzie gorzej , Quote
idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 idalia46 napisał(a):W TEJ CHWILI JEST SPOKOJ czasami laki zawarczy jak max sie do niego zbliza, Max to bokser , ale Max sie juz uspokaja , Laki chodzi sobie spokojnie po domu , i zaczyna drzemac , duzo pil , jutro dostanie porzadna miche , teraz zaparzylam mu rumianku , bede przemywac oczka , max juz tez jest spokojny ,myslalm ze bedzie gorzej ,, musze tylko zgodzic Lakiego i maxa , max jest bardzo zazrosny o Lakiego :shake: Quote
erka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bardzo się cieszę, to był jeden z moich faworytów:loveu: :multi: . Quote
terra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To wspaniale, że piesio nareszcie ma własny dom!:multi: Życzę całej psio-ludzkiej rodzinie dużo szczęścia, radości ze wspólnego obcowania i wzajemnej miłości!:loveu: Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 3mam kciuki za dalsze dogadywanie sie psiaków:kciuki::kciuki:, i czekam na zdjęcia Lakiego:loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 idalia46 napisał(a):, musze tylko zgodzic Lakiego i maxa , max jest bardzo zazrosny o Lakiego :shake: Idalio, przejdzie im....wszystkie psy sa zazdrosne o siebie na poczatku...trzeba im dac czas, na pewno sie pogodza. Radzilabym jednak podac boksiowi Neospazmine lub inny lek na ukojenie nerwow. Moze byc 1/2 Persenu. To wyciszy mu nerwy, a jak bedzie spokojniejszy przyzwyczai sie do zapachu Lakusia. Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Ja moje psiaki zapoznawałam w kagańcach :) Quote
idalia46 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Teraz wszystkie moje pieski spia, a Laki rozlozyl sie na tapczanie i smacznie spi , Quote
Asia_M Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dzień pełen wrażeń :) Boksio się uspokoił ? :) Ach, już nie mogę doczekać się fotek :) Quote
Recommended Posts