iza_szumielewicz Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Zaglądam do niego kilka razy dzienjie. rtak bardzo zapadł mi w pamięc, kiedy zglosiłyście go do wątku "są trzy domy...". Obiecuję, że podeślę go komu tylko będę mogła. Już zresztą zgłosiłam go 2 potencjalnym domkom. Obiecuję próbowac pomóc! Naprawdę! Wiem, co to znaczy NIE WALCZYĆ i się poddać, czekać na to, co się wydarzy, i obserwować, jak inni mają lepiej:-( :-( Quote
Ulka18 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Iza, dziekuje :calus: Ze pamietasz. Pytalam Pana Kierownika, obiecal dokladnie obejrzec Stesknionego. Jesli bedzie taka pogoda jak dzisiaj, a p.kierownik znajdzie czas, to podjade sprawdzic watkowe pieski i zrobic podstawowe testy. Quote
Isabel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Kto przytuli stęsknionego? On cały czas skacze i skacze i nic z tego skakania nie wynika! Quote
Roxana Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Do góry sierściuszku, do góry kochany dobrego domeczku szukać :multi: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
t_kasiek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 dzien dobry pieszeczku Steskniony...od rana pora szukac domku !!!!!! Quote
Roxana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Gdzie mój domek jest- no gdzie? Tak mi smutno, tak mi źle :-( Czy przygarnie mnie do siebie, Ciepły kącik dla mnie wskarze, Dobra dusza, co pokocha w koncu mnie. Tak mi smutno, tak mi źle- gdzie mój domek jest, no gdzie??? Quote
Roxana Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szybko do góry wracamy i domeczku dobrego szukamy :multi: Quote
t_kasiek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 gdzies sie pieseczku zagubiles baaardzo daleko chyba !! wracaj szybciutko na poczatek szukac domeczku !! Quote
Roxana Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wracamy szybciutko do góry domeczku szukać :multi: Quote
t_kasiek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 pieseczku....ile jeszcze bedziesz musial czekac oby nie dlugo !! Quote
Recommended Posts