Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula pisała, że łzawienie oczu powodują pyły z pobliskiej cementowni. Podobno wszystkie psy z mieleckiego schroniska to mają. To przejściowe, wystarczy nowy dom i problem znika :lol:

Posted

Niestety w Mielcu tuz za siatka schroniska jest taka firma, ktora robi beton do samochodow zwanych gruszkami. Pyl jest okropny, samochod po 2-4 godzinach jest pokryty szarym kurzem. I stad wiekszosc psow ma chore oczka. Chyba, ze te swietlicowe, ktore nie siedza na zewnatrz.

O Stesknionego zapytalam p.kierownika. Moge od siebie powiedziec, ze do 13 Ulki (przy robieniu zdjec psiaka miala 13 lat) Stesniony zachowywal sie wzorowo. To taki cichutki piesek, on tylko sie cieszy i patrzy, nie szczeka. Widzialam kilka razy, bo przeciez czesto robimy zdjecia szczeniakow z boksow 5-6, ze Steskniony nigdy nie szczeka, patrzy na nas i opiera sie lapinkami na siatce. Ile on by nam chcial powiedziec, ale nie moze :shake:

Posted

Dzisiaj o 17. do Izy Szumielewicz przychodzi Babcia z Wnuczka ogladac kandydatow do adocji. Jest ich 17, wiec szanse Stesknionego sa male, ale sa. Trzeba trzymac kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

iza_szumielewicz napisał(a):
Niestety, nie:placz: :placz: :placz: . To był mój faworyt.... Domek nr 1 wybral Liska z Sochaczewa. Boże, zakochałam się w tym bidoku.....:placz: :placz: :placz:

Steskniony miał nadzieję na domek, ale cóż... dobrze że chociaż Lisek będzie grzał poopkę :). Widziałam, przesłodki piesek :)
Izuś, często nas tutaj odwiedzaj, może przyniesiesz małemu szczęście :)

Posted

Prześliczny psiaczek!!! Imię bardzo pasuje do jego mordki... Lisek mu zwinął domek, ale i Lisek musiał sporo innych psiaków przepuścić w kolejce pod domek :-(
Zobaczycie, że i Stęskniony doczeka się swojego szczęścia.