Asia_M Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kto pokocha maluszka? On już tak długo czeka ... Quote
iza_szumielewicz Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy te załzawione oczy to wynik zapalenia spojówek? W jakim stanie zdrowia jest piesek? Lubiłby dzieci? (11oletnia dziewczynka) Ma jakieś natręctwa? Quote
Asia_M Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Myślę że Ula (Ulka18) odpowie na te wszystkie pytania. Piesek jest łagodny i przymilny...... myślę, że zaprzyjaźniłby się z dziewczynką :) Quote
ewajanka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rzeczywiście długi się zrobił wątek Łatka, podnoszę ponownie może w końcu słoneczko zaświeci dla niego.:multi: Quote
akucha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ula pisała, że łzawienie oczu powodują pyły z pobliskiej cementowni. Podobno wszystkie psy z mieleckiego schroniska to mają. To przejściowe, wystarczy nowy dom i problem znika :lol: Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Niestety w Mielcu tuz za siatka schroniska jest taka firma, ktora robi beton do samochodow zwanych gruszkami. Pyl jest okropny, samochod po 2-4 godzinach jest pokryty szarym kurzem. I stad wiekszosc psow ma chore oczka. Chyba, ze te swietlicowe, ktore nie siedza na zewnatrz. O Stesknionego zapytalam p.kierownika. Moge od siebie powiedziec, ze do 13 Ulki (przy robieniu zdjec psiaka miala 13 lat) Stesniony zachowywal sie wzorowo. To taki cichutki piesek, on tylko sie cieszy i patrzy, nie szczeka. Widzialam kilka razy, bo przeciez czesto robimy zdjecia szczeniakow z boksow 5-6, ze Steskniony nigdy nie szczeka, patrzy na nas i opiera sie lapinkami na siatce. Ile on by nam chcial powiedziec, ale nie moze :shake: Quote
Ulka18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak wygladaj oczka wiekszosci pieskow z Mielca (tego pieska wlasnie dodaje na strone) :shake: Quote
Patsi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cholerna firma!!! Te oczka mogą je boleć:placz: Quote
Ulka18 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dzisiaj o 17. do Izy Szumielewicz przychodzi Babcia z Wnuczka ogladac kandydatow do adocji. Jest ich 17, wiec szanse Stesknionego sa male, ale sa. Trzeba trzymac kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
iza_szumielewicz Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Niestety, nie:placz: :placz: :placz: . To był mój faworyt.... Domek nr 1 wybral Liska z Sochaczewa. Boże, zakochałam się w tym bidoku.....:placz: :placz: :placz: Quote
Ulka18 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wygral sochaczewski Lisek...tez dlugo czekal na domek. Quote
t_kasiek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kazdy z nich zasluguje na domek i trzeba sie cieszyc, ze ktorys z pieskow go znalazl....tylko czemu nie mozna pomoc im wszystkim i trzeba wybierac :( Quote
Asia_M Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 iza_szumielewicz napisał(a):Niestety, nie:placz: :placz: :placz: . To był mój faworyt.... Domek nr 1 wybral Liska z Sochaczewa. Boże, zakochałam się w tym bidoku.....:placz: :placz: :placz: Steskniony miał nadzieję na domek, ale cóż... dobrze że chociaż Lisek będzie grzał poopkę :). Widziałam, przesłodki piesek :) Izuś, często nas tutaj odwiedzaj, może przyniesiesz małemu szczęście :) Quote
Roxana Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hopkamy do góry wszystkim się pokazać :multi: Domeczku- gdzie jesteś? Quote
Ania-Sonia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Prześliczny psiaczek!!! Imię bardzo pasuje do jego mordki... Lisek mu zwinął domek, ale i Lisek musiał sporo innych psiaków przepuścić w kolejce pod domek :-( Zobaczycie, że i Stęskniony doczeka się swojego szczęścia. Quote
akucha Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O musi, musi ten dom znaleźć, takie maleńkie, stęsknione cudeńko powinno grzać doopkę we wasnym łóżeczku :placz: Quote
ciapuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a mówią że małe pieski mają większe szanse Quote
Recommended Posts