agnes34 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Roxana'] malutki , smutny piesek prosi bardzo o domek Quote
Roxana Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kto pokocha psiunka? Czyje serduszko poruszy? Jak się nie zakochać w nim po uszy? Grzecznie się przypominamy, że domeczku wciąż szukamy :cool3: Quote
Lucilla Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 pdnosimy mala foczke do góry ,lisek tez caekał długo ,ale w końcu go adoptowali,foczka bardzo ptrzebuje spacerkow bo jest grubaskiem Quote
agnes34 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wedrujemy na pierwsza szukac dla bardzo smutnego pieska domku Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wierzymy w to, że Steskniony sie doczeka. Tyle ciotek za niego trzyma kciuki. Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Normalnie :crazyeye: tylko kolorek troche jasniejszy :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Ulka18']Zgadnijcie kto to? a ja nie wiem kto to :( Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Ulka18']Zgadnijcie kto to? nie zagiełaś mnie Ciociu Ulko 18 :eviltong: ;) wiem kto to !!! i żeby było lepiej to ja tego płaczka nie dalej jak wczoraj wkleiłam do Radosnych piesków :evil_lol: jakby ktos chciał zagladnąc zapraszam poniżej : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26921 Quote
Ulka18 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To kochana sunia ze 177, prawie jak Steskniony. Ona nie jest taka smutna jak kolega. Normalnie cud, miod i orzeszki. Taki maly, uroczy niskopodwoziowiec jak welsh corgi.:razz: Quote
t_kasiek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 biedna oczka....caly czas zaplakane :( kiedy znajdzie sie czlowiek, ktory otrze te krokodyle lzy !!!!!!!!!! Quote
Roxana Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cudny domeczku- przybywaj! Wracamy na górę się pokazać... Quote
Roxana Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze... Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje? Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle... Gdzie mój domek jest? No gdzie?... Quote
t_kasiek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Roxana napisał(a):Bardzo proszę o domeczek, czas w schronisku się tak wlecze... Takie smutne dnie i noce, wszyscy w domkach- ja za płotem, czekam, tęsknie, nasłu****e- czy domeczek się szykuje? Bardzo proszę o kochanie, pomizianie, przytulanie- tak mi smutno jest i źle... Gdzie mój domek jest? No gdzie?... piekny wierszyk....tylko taki smutny....jakby to bylo o znalezionym juz domku to byloby lepiej !! Quote
Roxana Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jak mogę napisać o znalezionym domku- jeśli go nie ma? Napiszę taki napewno ale niech najpierw taki domek się znajdzie. Nie mogę pisać szczęśliwych wierszyków, kiedy serce płacze z rozpaczy nad losem tych bidek :shake: Przypominamy, że domeczku szukamy !!! Quote
t_kasiek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no wiem...chodzilo mi o to, ze wolalabym zeby ten wierszyk byl o domku....i mam taka nadzieje, ze wkrotce tak bedzie... Quote
Recommended Posts