Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Babulinkę zobaczyłam w pawilonach..cały czas leży zwinięta w kłębuszek, tak bardzo boi się większych psiaków, jej wspólkatorów...
W schronisku nie ma szans na adopcje a widać że malutka kompletnie się poddała. Leży tak tylko , wtula malutki nosek w ogonek..i czeka....tylko na co???

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moriaaa']Dorothy..ja ją zabiorę tylko powiedz gdzie???
PILNIE TYMCZAS POTRZEBNY!!!!!!

nie wiem, sama mam 5 psow, z czego jedna taka babulenka jak ta, tylko ze slepa i glucha,i z padaczka, a ostatnio jeszcze ONek ktory nie chodzi...:-(
i kot...
ja juz nie wydole, moze zlituje sie ktos co ma mniej stworzen?
choc znam takich co mowia "ja mam juz jednego psa, nie moge....":shake:

!!!POMOCY!!!

Posted

Dokładnie....zresztą takich co ma jednego psiaka i już nie mogą pomóc jest duuuużo więcej niż tych zapsionych :(
Ja też nie dam rady Pirek-morderca, Łajka, Filip,córka i TZ na 28 m:(
Czy ktoś się nad kruszynką zlituje???:( Ona nie zajmie dużo miejsca..jest malutka...i tylko leży przerażona tym co spotkało ją na starość:(

Posted

Moriaa,czy rozmawiałas na jej temat z wetkami? Jedna pani chciała ją kiedys wziąść,bo przypominała ona jej zmarłą sunie i nie przeszkadzał tej pani jej wiek itp. Chciała ją i koniec. Oczywiscie pies nie został wydany. Pewnie znowu kolejny chory pies.

Posted

Dorothy napisał(a):
nie wiem, sama mam 5 psow, z czego jedna taka babulenka jak ta, tylko ze slepa i glucha,i z padaczka, a ostatnio jeszcze ONek ktory nie chodzi...:-(
i kot...
ja juz nie wydole, moze zlituje sie ktos co ma mniej stworzen?
choc znam takich co mowia "ja mam juz jednego psa, nie moge....":shake:

!!!POMOCY!!!

Dorotko ale wez pod uwage ze niektorzy z nas co maja jednego psa,nie moga miec wiecej bo TZ stawia stanowcze veto.I to jest jedyny powod:-(
Sama jestem w takiej sytuacji.
Za to mam psiaki pod opieka,w hotelu,na tymczasach i bezdomne ktorymi sie opiekuje.Rece zwiazane przez TZ-a ktory szaleje gdy sprowadzam psiaka chocby na tymczas.

Podnosze babulinke,trzeba jej pomoc.

Posted

Pati, dokładnie..ja już ne wiem, co robić..
Wczoraj udało nam się wyciągnąć na tymczas Drobinkę....i przy okazji właśnie wczorajszej wizyty w schronie spotkałam tą kruszynkę....nie wiadomo którego psiaka pierwszego wyciągać...który dłużej wytrzyma, który jest w największej potrzebie:(

Posted

Cioteczko tak jak pisałam ona cały czas leży przerażona..nie patrzy na nic..tylko tak leży...
Boże, a mogłabyś ją wziąść na tymczas???Nie wiem tylko jak z jej trzymaniem siusiu...

Posted

No kurcze dopytaj sie ogólnie o jej zdrowie, co może czego nie może jeść i takie tam... mam piesa i nie wiem czy moj brat sie zgodzi...;/ Ja chiałabym jej pomóc ale jeśli jest na coś chora czy właśnie coś z pęcherzem czy cos w tym stylu to nie dałabym rady...:-(. Zwłaszcza że bądź co bądz mam nie całe 15 lat... ehhh...:placz:

Posted

Oki wszystkiego sie dowiem, ale powiem szczerze że tak naprawdę o psach wszystkiego dowiadujemy się już po wyciągnieciu ich ze schronu...

Babulinka wskakuje się pokazywać:)